Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Tak si k tomu kup lahvičku dobrého moravského vína a pozvi nějakou místní krasavici.Stejně si tě nějaká dřív nebo později najde, tak proč to zdržovat, že
Myslíš tu maminku, s jejíž dcerkou se Anička chtěla kamarádit dnes odpoledne na hřišti?
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Už je hotovo - kuře na paprice. Vím, že to vypadá, že nic jinýho vařit neumím, ale já na to měl opravdu chuť
Tam cpeš šlehačku jo? To jsem ještě nezkousela, přízemně se držím u 12% smetany… Ale na papriček jsem dlouho nic nevařila. No, ještě že ta moje gulášovka je údajně rodinné balení, takže mi zbylo ještě na zítra a mám o zábavu postaráno.
@Zkai píše:
A upečeš si ho sám???
To bych si ho raději koupil. Kdo ví, co by z toho vzniklo… ![]()
@mrav píše:
Myslíš tu maminku, s jejíž dcerkou se Anička chtěla kamarádit dnes odpoledne na hřišti?![]()
![]()
Jdi do ní. Když se to nepovede, tak alespoň příjemně strávíte čas. A když jo…
Hele, normálně je pozvi na oslavu narozenin. ![]()
@Zkai píše:
Tam cpeš šlehačku jo? To jsem ještě nezkousela, přízemně se držím u 12% smetany… Ale na papriček jsem dlouho nic nevařila. No, ještě že ta moje gulášovka je údajně rodinné balení, takže mi zbylo ještě na zítra a mám o zábavu postaráno.
Já dělám kuře na paprice jako guláš z kuřecího a nakonec tam přidám smetanu.
@Prof. Farnsworth píše:
@Lenka_Hal - dneska jsem si na tebe vzpomněl v Tescu. Měli 50% slevu na smetanu ke šlehání - tak jsem koupil tři do zásoby
Neprovokuj, mne tu zrovna dochazi… ![]()
@Zkai píše:
Dobrý den! Dámy děkuji za rady. Chlapeček s nočníkem doma funguje bezvadně. Venku je to horší, neb na sídlišti a na hřišti je mírně nevhodné ho nechat čůrat kde to zrovna vyjde. Tady máme v parcích dokonce zóny kam nesmí ani psi aby se tu mohl kde kdo vyvalovat po zemi. Tak snad se nějak časem domluvíme, ale asi ho objednam k lékaři kvůli té komunikaci.
Šikula
. Na doktora prd, mas doma jeste skoromimino a navic chlapa, co bys chtela za komunikaci??
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, jo, určitě bych doma vyštrachal ještě nějaký, kde je na obalu Mussoliny
Lidi chrapete?? Ja po extremne dlouhy dobe ponocuju s miminem. Je po ockovani, ma teploty, ale smeje se od ucha k uchu. Lepsi nez kdyby brecela, ale! Jsou 2 rano, ma chrapat
.
@vertunka píše:
Lidi chrapete?? Ja po extremne dlouhy dobe ponocuju s miminem. Je po ockovani, ma teploty, ale smeje se od ucha k uchu. Lepsi nez kdyby brecela, ale! Jsou 2 rano, ma chrapat.
Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem…
![]()
@mrav píše:
Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem…![]()
Gratulace
uzijte si krasny den
. My to mame naopak, kdyz mam ja svatek, tak ma starsi narozeniny.
@mrav píše:
Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem…![]()
Tak posílám pusinku malé Anicce od tetičky Aničky
a prosím předat.Na čelíčko a na tvářičky. ![]()
@mrav - tak vše nejlepší oběma. Mravovi posílám pořádnýho bolševickýho hubana na obě tváře (jak když líbali soudruzi na letišti Brežněva) ![]()