Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122063
23.7.18 21:35
@Prof. Farnsworth píše:
Tak si k tomu kup lahvičku dobrého moravského vína a pozvi nějakou místní krasavici. :mavam: Stejně si tě nějaká dřív nebo později najde, tak proč to zdržovat, že :lol:

Myslíš tu maminku, s jejíž dcerkou se Anička chtěla kamarádit dnes odpoledne na hřišti? :think: :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
23.7.18 21:36
@Prof. Farnsworth píše:
Už je hotovo - kuře na paprice. Vím, že to vypadá, že nic jinýho vařit neumím, ale já na to měl opravdu chuť ;)

Tam cpeš šlehačku jo? To jsem ještě nezkousela, přízemně se držím u 12% smetany… Ale na papriček jsem dlouho nic nevařila. No, ještě že ta moje gulášovka je údajně rodinné balení, takže mi zbylo ještě na zítra a mám o zábavu postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
23.7.18 21:37
@Zkai píše:
A upečeš si ho sám???

To bych si ho raději koupil. Kdo ví, co by z toho vzniklo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.7.18 21:39
@mrav píše:
Myslíš tu maminku, s jejíž dcerkou se Anička chtěla kamarádit dnes odpoledne na hřišti? :think: :nevim: :mavam:

Jdi do ní. Když se to nepovede, tak alespoň příjemně strávíte čas. A když jo… :pankac: Hele, normálně je pozvi na oslavu narozenin. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.7.18 21:40
@Zkai píše:
Tam cpeš šlehačku jo? To jsem ještě nezkousela, přízemně se držím u 12% smetany… Ale na papriček jsem dlouho nic nevařila. No, ještě že ta moje gulášovka je údajně rodinné balení, takže mi zbylo ještě na zítra a mám o zábavu postaráno.

Já dělám kuře na paprice jako guláš z kuřecího a nakonec tam přidám smetanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
24.7.18 06:00
@Prof. Farnsworth píše:
@Lenka_Hal - dneska jsem si na tebe vzpomněl v Tescu. Měli 50% slevu na smetanu ke šlehání - tak jsem koupil tři do zásoby :mavam:

Neprovokuj, mne tu zrovna dochazi… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
24.7.18 06:00
@Zkai píše:
Dobrý den! Dámy děkuji za rady. Chlapeček s nočníkem doma funguje bezvadně. Venku je to horší, neb na sídlišti a na hřišti je mírně nevhodné ho nechat čůrat kde to zrovna vyjde. Tady máme v parcích dokonce zóny kam nesmí ani psi aby se tu mohl kde kdo vyvalovat po zemi. Tak snad se nějak časem domluvíme, ale asi ho objednam k lékaři kvůli té komunikaci.

Šikula :potlesk:. Na doktora prd, mas doma jeste skoromimino a navic chlapa, co bys chtela za komunikaci?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 21:47
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, jo, určitě bych doma vyštrachal ještě nějaký, kde je na obalu Mussoliny :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.7.18 02:06

Lidi chrapete?? Ja po extremne dlouhy dobe ponocuju s miminem. Je po ockovani, ma teploty, ale smeje se od ucha k uchu. Lepsi nez kdyby brecela, ale! Jsou 2 rano, ma chrapat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
26.7.18 08:02
@vertunka píše:
Lidi chrapete?? Ja po extremne dlouhy dobe ponocuju s miminem. Je po ockovani, ma teploty, ale smeje se od ucha k uchu. Lepsi nez kdyby brecela, ale! Jsou 2 rano, ma chrapat :mrgreen:.

Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem… :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.7.18 09:13
@mrav píše:
Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem… :P :mavam:

Gratulace :* uzijte si krasny den :*. My to mame naopak, kdyz mam ja svatek, tak ma starsi narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
26.7.18 09:32
@mrav píše:
Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem… :P :mavam:

Tak posílám pusinku malé Anicce od tetičky Aničky :* :* :* :* a prosím předat.Na čelíčko a na tvářičky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
26.7.18 10:30

Ahoj, vše něj velké Aničce, malé Aničce a Mravovi!
:* :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.7.18 16:16

@mrav @Anna766 všechno nejlepší všem :kytka: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.7.18 16:52

@mrav - tak vše nejlepší oběma. Mravovi posílám pořádnýho bolševickýho hubana na obě tváře (jak když líbali soudruzi na letišti Brežněva) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí