Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Ono se asi ani nic jiného dělat nedá. Na klouzačkách se dají smažit volská oka a mokrej písek jsem nevyhrabala čtrnáct dní.
Přesně tak. Taky jsme se vrátili s Aničkou od vody. A vedra mají prý pokračovat.
![]()
Jako vedra už jsou nesnesitelný. Mimino pořád jen řve, mě bolí hlava, starší se chce koupat, ale s dvěma dětma na koupák fakt nejdu. A chlap mi příští týden odjíždí na služebku. Asi se zcvoknu
.
@vertunka píše:
Jako vedra už jsou nesnesitelný. Mimino pořád jen řve, mě bolí hlava, starší se chce koupat, ale s dvěma dětma na koupák fakt nejdu. A chlap mi příští týden odjíždí na služebku. Asi se zcvoknu.
Jo. Sedět doma, tak by mi z toho tepla taky asi jeblo. No, naštěstí chodím do práce a tam si pustím klimatizaci na příjemných 25 stupňů.
jak mi dovolená začala super výletem na pohotovost, tak má i super pokračování.. včera mi spadl do záchodu mobil a vypadá to, že se odebral do křemíkového nebe.. ![]()
@Tamtama píše:
jak mi dovolená začala super výletem na pohotovost, tak má i super pokračování.. včera mi spadl do záchodu mobil a vypadá to, že se odebral do křemíkového nebe..
Když se něco se.
re, tak se to se
re pořádně. Znám to. ![]()
@Tamtama píše:
jak mi dovolená začala super výletem na pohotovost, tak má i super pokračování.. včera mi spadl do záchodu mobil a vypadá to, že se odebral do křemíkového nebe..
Proč chodíte lidi na záchod s mobilem?
@Anna766 píše:
Proč chodíte lidi na záchod s mobilem?
návštěva záchodu před odchodem na autobus do bazénu.. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jo. Sedět doma, tak by mi z toho tepla taky asi jeblo. No, naštěstí chodím do práce a tam si pustím klimatizaci na příjemných 25 stupňů.
Jaaaa chci taky do práce. Alespon na tyden
.
@Tamtama nooo pěkný. Když už, tak už. Snad máš už vybráno…
@Detsa píše:
Soucítím s tebou. Obstarávat děti může pořádně zavařit. Pujčíš mi je na den ? Aspoň pak konečně usnu po minutě a ty si zajdeš na to rande, co jsem ti sliboval
![]()
Pujčim Ti je klidně na týden
rande? To je pro mě cizí slovo
.
@Detsa píše:
Cizí ? Pro mě je to slovo zase hanlivé
Kolik že jich máš, 2 ? Tak to bych nepřežil![]()
. Uff, eště že už nemusím přebalovat a furt vstávat a uspávat
. Jen si na to vzpomenu, tak tě lituju.
Ano, dvě. Jednu 2,5 a to mimino za týden půlroční. A končím, už žádný nebude. I když mi každej říká ,,seš mladá, za deset let budeš mluvit jinak''. To určitě
. Já na to právě taky moc nejsem, na to přebalování, noční krmení apod. Mimina beru jako nutné zlo k získání větších dětí se kterýma už je sranda…
A ty máš děti? Nebo jsi měl nějakou přítelku s malýma? Jako dětma
.
@Detsa píše:
Svoje nemám díky bohu(nebo možná díky mojí neúspěšnosti s ženama
) Nemůžu se prozradit veřejně takhle, promiň
![]()
. Moc informací o mně veřejných
.
![]()
to už jsem slyšel hodněkrát. Jedno stačí, dvě stačí, tři stačí, ale tu další holčičku by jsme mohli mít - 4
. Nojo, pak je s něma docela sranda i když občas
![]()
. I když to i v dospělosti s některýma lidma
.
Holka, kluk ?
Já jsem více známý díky svým modrookým blondýnám.
![]()