Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122063
31.7.18 21:13
@Zkai píše:
Ono se asi ani nic jiného dělat nedá. Na klouzačkách se dají smažit volská oka a mokrej písek jsem nevyhrabala čtrnáct dní.

Přesně tak. Taky jsme se vrátili s Aničkou od vody. A vedra mají prý pokračovat. :roll: 8o :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.7.18 21:32

Jako vedra už jsou nesnesitelný. Mimino pořád jen řve, mě bolí hlava, starší se chce koupat, ale s dvěma dětma na koupák fakt nejdu. A chlap mi příští týden odjíždí na služebku. Asi se zcvoknu 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.7.18 21:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
31.7.18 22:06
@vertunka píše:
Jako vedra už jsou nesnesitelný. Mimino pořád jen řve, mě bolí hlava, starší se chce koupat, ale s dvěma dětma na koupák fakt nejdu. A chlap mi příští týden odjíždí na služebku. Asi se zcvoknu 8o.

Jo. Sedět doma, tak by mi z toho tepla taky asi jeblo. No, naštěstí chodím do práce a tam si pustím klimatizaci na příjemných 25 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.7.18 23:43

jak mi dovolená začala super výletem na pohotovost, tak má i super pokračování.. včera mi spadl do záchodu mobil a vypadá to, že se odebral do křemíkového nebe.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
31.7.18 23:45
@Tamtama píše:
jak mi dovolená začala super výletem na pohotovost, tak má i super pokračování.. včera mi spadl do záchodu mobil a vypadá to, že se odebral do křemíkového nebe.. :zed:

Když se něco se. :zed: :zed: re, tak se to se :cert: :cert: re pořádně. Znám to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
1.8.18 00:31
@Tamtama píše:
jak mi dovolená začala super výletem na pohotovost, tak má i super pokračování.. včera mi spadl do záchodu mobil a vypadá to, že se odebral do křemíkového nebe.. :zed:

Proč chodíte lidi na záchod s mobilem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.8.18 01:04
@Anna766 píše:
Proč chodíte lidi na záchod s mobilem?

návštěva záchodu před odchodem na autobus do bazénu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
1.8.18 01:58

Nespím, protože se nemůžu zahřát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.8.18 02:56
@Prof. Farnsworth píše:
Jo. Sedět doma, tak by mi z toho tepla taky asi jeblo. No, naštěstí chodím do práce a tam si pustím klimatizaci na příjemných 25 stupňů.

Jaaaa chci taky do práce. Alespon na tyden :,( :mrgreen:.

@Tamtama nooo pěkný. Když už, tak už. Snad máš už vybráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.8.18 03:05

@Detsa ahooooj :mavam: zasejc nespis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.8.18 03:09
@Detsa píše:
Soucítím s tebou. Obstarávat děti může pořádně zavařit :kytka:. Pujčíš mi je na den ? Aspoň pak konečně usnu po minutě a ty si zajdeš na to rande, co jsem ti sliboval :mavam: :D

Pujčim Ti je klidně na týden :mrgreen: :mrgreen: rande? To je pro mě cizí slovo 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.8.18 03:25
@Detsa píše:
Cizí ? Pro mě je to slovo zase hanlivé :P
Kolik že jich máš, 2 ? Tak to bych nepřežil :mrgreen: :mrgreen:. Uff, eště že už nemusím přebalovat a furt vstávat a uspávat :dance:. Jen si na to vzpomenu, tak tě lituju.

Ano, dvě. Jednu 2,5 a to mimino za týden půlroční. A končím, už žádný nebude. I když mi každej říká ,,seš mladá, za deset let budeš mluvit jinak''. To určitě :mrgreen:. Já na to právě taky moc nejsem, na to přebalování, noční krmení apod. Mimina beru jako nutné zlo k získání větších dětí se kterýma už je sranda…
A ty máš děti? Nebo jsi měl nějakou přítelku s malýma? Jako dětma :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
1.8.18 08:37
@Detsa píše:
Svoje nemám díky bohu :D (nebo možná díky mojí neúspěšnosti s ženama :lol:) Nemůžu se prozradit veřejně takhle, promiň :nevim: ;). Moc informací o mně veřejných :oops:. :mrgreen: :mrgreen: to už jsem slyšel hodněkrát. Jedno stačí, dvě stačí, tři stačí, ale tu další holčičku by jsme mohli mít - 4 :P. Nojo, pak je s něma docela sranda i když občas :pocitac: :pocitac:. I když to i v dospělosti s některýma lidma :think:.
Holka, kluk ? :think:

Já jsem více známý díky svým modrookým blondýnám. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
4.8.18 00:11

Nikdo nikde. Ach jo, všichni emigrovali. :mrgreen: :pankac:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek