Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak trochu vám závidím, u nás se sbírají zatím jen vajgly. Ale aspoň už je nežere. Podává ostatním, hlavně v práci. Pak nemám vypadat jak socka.
@Prof. Farnsworth píše:
Ale jo, já sním všechno, já nejsem vybíravej
Páv musí bejt tuhej ne?
@Prof. Farnsworth píše:
My jsme zase měli každou chvíli ve školce plný kapsy u bundy nebo mikyny kaštanů. Jdeme domů, vezmu bundu z ramínka a važí víc než moje kožená bundaKapsy narvaný jak křeček tváře
To dělá hodně dětí.Kaštany,kamínky,kytičky,žaludy.
@mrav píše:
V Kroměříži taky. Je tam krásná zámecká zahrada a v ní pávi.
Zahrada je uzasna, vsechny deti ji miluji. Maruska je vysazena na ten vybeh se slepickama, kacenkama…tam jsme bezne stravily i hodinu jen koukanim…
@Prof. Farnsworth píše:
Ale jo, já sním všechno, já nejsem vybíravej
Stejně je to převlečený krocan v županu žejo? ![]()
@Zkai píše:
Páv musí bejt tuhej ne?
Ja myslela, ze je to naopak dobrota ![]()
@Zkai píše:
Páv musí bejt tuhej ne?
Tak živýho bych nesežral, na to jsem moc měkkej ![]()
@Lenka_Hal píše:
Ja myslela, ze je to naopak dobrota
Tjo… Asi jo… Jen tak jsem se koukla na recepty a prej je to vánoční klasika ![]()
@Zkai píše:
Tjo… Asi jo… Jen tak jsem se koukla na recepty a prej je to vánoční klasika
U koho je pav na vanoce klasikou? ![]()
@Lenka_Hal píše:
U koho je pav na vanoce klasikou?
V Argentině, tam bych řekla spíš ty mladé býčky. A Poláci maj rádi na Vánoce zelňačku.
@Zkai píše:
V Argentině, tam bych řekla spíš ty mladé býčky. A Poláci maj rádi na Vánoce zelňačku.
Ha, to me vubec neprekvapuje. Jednou jsem byla na 14dni v Polsku za praci. V tamnejsi kantyne smrdelo kazdy den vareny zeli…nikdy jsem si tam netroufla vstoupit a ochutnat,co dobreho uvarili. ![]()
@mrav píše:
Taky,že jsme byli u vody. Akorát se zblázním z toho, že Anička všude, kam přijdem,sbírá kamínky. Pak je hází z mostu do Bečvy.
Naše Klárka je taky kamenomaniačka
.
@Lenka_Hal píše:
Ha, to me vubec neprekvapuje. Jednou jsem byla na 14dni v Polsku za praci. V tamnejsi kantyne smrdelo kazdy den vareny zeli…nikdy jsem si tam netroufla vstoupit a ochutnat,co dobreho uvarili.
@Zkai píše:![]()
no denně bych to taky nemusela, ani čuchat. Po zelňačce přivolávám ufouny.
@Lenka_Hal pečes krůtu na Vánoce?
Nee, na Den dikuvzdani, na Vanoce mame rybu, akorat ze kapr se tu neji, tak „trpim“ s lososem…
@Lenka_Hal píše:
Nee, na Den dikuvzdani, na Vanoce mame rybu, akorat ze kapr se tu neji, tak „trpim“ s lososem…
A jsou tam vůbec nějaký kapři?? A lososa obalujes?
to jsem ještě nezkousela, v pondělí jsem na něj koukala v hrabárně ve slevě, ale kousek tak pro kluka byl stejně za stovku.