Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama me se nejvíc líbí ta žárovka a pak mě zaujal ten lékař. Do kdy kde jste? Ještě pár zážitků nasbíráte ne?
@Tamtama píše:
Zdravim vas z dovolene za vsechny prachy.Hned v sobotu vecer spalil starsi mladsimu celo zarovkou. Pak si sestrenka zacala stezovat na bolest ucha, v pondeli dostala v lekarne kapky, v utery ji teta vzala k mistni detske doktorce a v noci pro jistotu jely i s mamkou 40 km na pohotovost. Jsem se tu sama s klukama malem pos.ala strachy. No a vcera jsem se vzbudila s knedlikem v krku, dneska uz mam uzliny natekle az k usim, nemuzu mluvit ani polykat. Mamka me odvezla k mistnimu obvodakovi (fakt fesak, blondak, kudrnatej, vek max. 30) a je to angina jak vysita, dostala jsem atb a lezim.
Tak to je dovolena jak fik
. Kdy se vracíte?
Jinak já vás zdravím z ryze ženské domácnosti, tatínek nám odjel na služebku. Už jsme doma 3 dny samy a naprostá pohodička. Bála jsem se, ale zbytečně. Zvládáme to perfektně. Zatim teda
. Máme ještě týden před sebou
.
@Prof. Farnsworth píše:
A přijde fešák na kontrolu? Jestli jo, tak si vem čistý pyžamo!A samozřejmě přeju brzké uzdravení
Zítra by se mělo ochladit, tak snad to bude lepší.
Nene!Žádný pyžamo.Jedině hambatá.
@Zkai píše:
@Tamtama me se nejvíc líbí ta žárovka a pak mě zaujal ten lékař. Do kdy kde jste? Ještě pár zážitků nasbíráte ne?
Budislav, p.del sveta
v sobotu odjizdime, tak snad uz je to vsechno.. Celo uz ma hezky, cerstvy to vypadalo mnohem hur
@Tamtama píše:
Budislav, p.del svetav sobotu odjizdime, tak snad uz je to vsechno.. Celo uz ma hezky, cerstvy to vypadalo mnohem hur
šikovný chlapci.Jak se jim to povedlo?
@vertunka píše:
Jinak já vás zdravím z ryze ženské domácnosti, tatínek nám odjel na služebku. Už jsme doma 3 dny samy a naprostá pohodička. Bála jsem se, ale zbytečně. Zvládáme to perfektně. Zatim teda. Máme ještě týden před sebou
.
To v těhle vedrech nechodíš ani moc ven viď?My jsme ted pořád na koupalištim
@Anna766 píše:
šikovný chlapci.Jak se jim to povedlo?
Rozsvitili lampicku a Viki si chtel na brachu posvitit jako baterkou.. Jenze baterka nepali, ze.. ![]()
@Tamtama píše:
Budislav, p.del svetav sobotu odjizdime, tak snad uz je to vsechno.. Celo uz ma hezky, cerstvy to vypadalo mnohem hur
Hustý!
já myslela jen trapnej červenej flek. Příště ať si brácha veme něco stylovějšího, ať to má aspoň nějakej vzor. Má teda fešácký háro.
@Anna766 píše:
To v těhle vedrech nechodíš ani moc ven viď?My jsme ted pořád na koupalištim
Chodime ven dvakrat denne. Vcera jsme sly dokonce az na mestsky urad, pěšky. Ale na koupak nejdu, sama s dvema detma. To je o pruser.
@Tamtama píše:
No pěkný
Kluci jsou koukám šikovný…
@Tamtama píše:
To máš na mysli tu Budislav ve východních Čechách
Tak to se všichni brzy uzdravte ![]()
@vertunka píše:
Chodime ven dvakrat denne. Vcera jsme sly dokonce az na mestsky urad, pěšky. Ale na koupak nejdu, sama s dvema detma. To je o pruser.
To chapu.
@Tamtama píše:
Rozsvitili lampicku a Viki si chtel na brachu posvitit jako baterkou.. Jenze baterka nepali, ze..
To jsou lumpíci.Se s nimi nenudíš viď?