Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
9.8.18 19:29

@Tamtama me se nejvíc líbí ta žárovka a pak mě zaujal ten lékař. Do kdy kde jste? Ještě pár zážitků nasbíráte ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
9.8.18 19:45
@Tamtama píše:
Zdravim vas z dovolene za vsechny prachy. :mavam: Hned v sobotu vecer spalil starsi mladsimu celo zarovkou. Pak si sestrenka zacala stezovat na bolest ucha, v pondeli dostala v lekarne kapky, v utery ji teta vzala k mistni detske doktorce a v noci pro jistotu jely i s mamkou 40 km na pohotovost. Jsem se tu sama s klukama malem pos.ala strachy. No a vcera jsem se vzbudila s knedlikem v krku, dneska uz mam uzliny natekle az k usim, nemuzu mluvit ani polykat. Mamka me odvezla k mistnimu obvodakovi (fakt fesak, blondak, kudrnatej, vek max. 30) a je to angina jak vysita, dostala jsem atb a lezim.

Tak to je dovolena jak fik 8o :mrgreen:. Kdy se vracíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
9.8.18 19:47

Jinak já vás zdravím z ryze ženské domácnosti, tatínek nám odjel na služebku. Už jsme doma 3 dny samy a naprostá pohodička. Bála jsem se, ale zbytečně. Zvládáme to perfektně. Zatim teda :mrgreen:. Máme ještě týden před sebou :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
9.8.18 19:48
@Prof. Farnsworth píše:
A přijde fešák na kontrolu? Jestli jo, tak si vem čistý pyžamo! :mrgreen:A samozřejmě přeju brzké uzdravení :mavam: Zítra by se mělo ochladit, tak snad to bude lepší.

Nene!Žádný pyžamo.Jedině hambatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.8.18 19:48
@Zkai píše:
@Tamtama me se nejvíc líbí ta žárovka a pak mě zaujal ten lékař. Do kdy kde jste? Ještě pár zážitků nasbíráte ne?

Budislav, p.del sveta :lol: v sobotu odjizdime, tak snad uz je to vsechno.. Celo uz ma hezky, cerstvy to vypadalo mnohem hur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
9.8.18 19:50
@Tamtama píše:
Budislav, p.del sveta :lol: v sobotu odjizdime, tak snad uz je to vsechno.. Celo uz ma hezky, cerstvy to vypadalo mnohem hur

8o šikovný chlapci.Jak se jim to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
9.8.18 19:52
@vertunka píše:
Jinak já vás zdravím z ryze ženské domácnosti, tatínek nám odjel na služebku. Už jsme doma 3 dny samy a naprostá pohodička. Bála jsem se, ale zbytečně. Zvládáme to perfektně. Zatim teda :mrgreen:. Máme ještě týden před sebou :mrgreen:.

To v těhle vedrech nechodíš ani moc ven viď?My jsme ted pořád na koupalištim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.8.18 19:53
@Anna766 píše:
8o šikovný chlapci.Jak se jim to povedlo?

Rozsvitili lampicku a Viki si chtel na brachu posvitit jako baterkou.. Jenze baterka nepali, ze.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.8.18 20:02
@Tamtama píše:
Budislav, p.del sveta :lol: v sobotu odjizdime, tak snad uz je to vsechno.. Celo uz ma hezky, cerstvy to vypadalo mnohem hur

Hustý! 8o já myslela jen trapnej červenej flek. Příště ať si brácha veme něco stylovějšího, ať to má aspoň nějakej vzor. Má teda fešácký háro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
9.8.18 20:06
@Anna766 píše:
To v těhle vedrech nechodíš ani moc ven viď?My jsme ted pořád na koupalištim

Chodime ven dvakrat denne. Vcera jsme sly dokonce az na mestsky urad, pěšky. Ale na koupak nejdu, sama s dvema detma. To je o pruser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.8.18 20:20
@Tamtama píše:

No pěkný :( Kluci jsou koukám šikovný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
9.8.18 20:41

Hezký večer všem :mavam: zítra konečně prej bude pršet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
9.8.18 20:47
@Tamtama píše:

To máš na mysli tu Budislav ve východních Čechách :mrgreen: Tak to se všichni brzy uzdravte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
9.8.18 21:27
@vertunka píše:
Chodime ven dvakrat denne. Vcera jsme sly dokonce az na mestsky urad, pěšky. Ale na koupak nejdu, sama s dvema detma. To je o pruser.

To chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
9.8.18 21:28
@Tamtama píše:
Rozsvitili lampicku a Viki si chtel na brachu posvitit jako baterkou.. Jenze baterka nepali, ze.. :zed:

To jsou lumpíci.Se s nimi nenudíš viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky