Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
@Tamtama @vertunka - holky to prokletí dovolených řádí dál. Dnes jsem měl v plánu vyrazit na víkend do Prahy. Ráno se probudím, teplota, škrábání v krku a rozlámanej jsem jak kdyby mě v noci přejel vlakAsi jsem to přehnal s klimatizací a nevychytal tu změnu počasí. Takže místo víkendu v Praze je víkend v posteli (sám s čajem).
Jj klimoška na 18 a venku 38. To se ten teplotní rozdíl musí někde projevit
![]()
@mrav píše: Lidi by byli, ale žádná nepůjde na prvním, nebo třeba i pátém rande do postele
Mně taky neschází duchovno, ale sex.
do prcic, kdyz uz je to duchovno, tak snad pak muze pokracovat I nejakym tim trenim sliznic v posteli,
nebo mas opravdu zazracny nos na „ledove kralvny“?
budou zvanit, nechaji se bavit, ale k nicemu se nenechaji zlomit,
take jsme oar takovych potkal, ale casem se to nejak srovnalo, zacaly prichazet ty s, rekneme, vyvazenym chovanim ve vsech oblastech
@Pesimistaa píše:
do prcic, kdyz uz je to duchovno, tak snad pak muze pokracovat I nejakym tim trenim sliznic v posteli,
nebo mas opravdu zazracny nos na „ledove kralvny“?
budou zvanit, nechaji se bavit, ale k nicemu se nenechaji zlomit,
take jsme oar takovych potkal, ale casem se to nejak srovnalo, zacaly prichazet ty s, rekneme, vyvazenym chovanim ve vsech oblastech
Není to ledová královna, jen je ještě po třech týdnech prostě brzo. Nebo ty bys' už skočila do postele?
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
@Tamtama @vertunka - holky to prokletí dovolených řádí dál. Dnes jsem měl v plánu vyrazit na víkend do Prahy. Ráno se probudím, teplota, škrábání v krku a rozlámanej jsem jak kdyby mě v noci přejel vlakAsi jsem to přehnal s klimatizací a nevychytal tu změnu počasí. Takže místo víkendu v Praze je víkend v posteli (sám s čajem).
Tak to te lituju. Ja ziju v zemi, kde je vsude a nonstop pustena klima (v lete tolik, ze jsem mivala v praci i teplomet pusteny u nohou
). Taky jsem nejdriv byla parkrat nachlazena, ale uz jsem si zvykla. V aute se to snazim s klimou moc neprehanet, v praci na to myslim, radeji se prioblecu a hlavne sauna, sauna, sauna…
@Lenka_Hal píše:
Tak to te lituju. Ja ziju v zemi, kde je vsude a nonstop pustena klima (v lete tolik, ze jsem mivala v praci i teplomet pusteny u nohou![]()
). Taky jsem nejdriv byla parkrat nachlazena, ale uz jsem si zvykla. V aute se to snazim s klimou moc neprehanet, v praci na to myslim, radeji se prioblecu a hlavne sauna, sauna, sauna…
Tak jsem se pár hodin vyspal a už je to lepší. Bude to asi kombinace únavy a toho vedra (v tom vedru jsem moc nespal a pořád se budil). Když se pak teď ochladilo, tak jsem si užíval chládku asi moc.
@Prof. Farnsworth píše:
Tak jsem se pár hodin vyspal a už je to lepší. Bude to asi kombinace únavy a toho vedra (v tom vedru jsem moc nespal a pořád se budil). Když se pak teď ochladilo, tak jsem si užíval chládku asi moc.
Buď v klidu, taky jsem si odpoledne zdřímnul. A unavený jsem už dva dny. ![]()
my už jsme doma, kluci hned udělali v pokoji bordel, všude voskovky, jak po tom šlapou, tak je počmáraná i podlaha, já peru a prdím na ně, večer vezmu koště a co nebude uklizený, zametu a vyhazuju.. v krku mě pořád pobolívá, už se těším do postele.. to zas budu čumět do noci.. ![]()
@Tamtama píše:
my už jsme doma, kluci hned udělali v pokoji bordel, všude voskovky, jak po tom šlapou, tak je počmáraná i podlaha, já peru a prdím na ně, večer vezmu koště a co nebude uklizený, zametu a vyhazuju.. v krku mě pořád pobolívá, už se těším do postele.. to zas budu čumět do noci..
Doporučuju udělat svařák a pěkný film
Já to udělal v poledne a pár hodin jsem se pěkně vyspal ![]()
@Tamtama píše:
@Prof. Farnsworth nepijuuž mám kafe a nohy hore
Víno není alkohol ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ale jo, já sním všechno, já nejsem vybíravej
Však páv je jen rozkvetlá slepice. A navíc - býval na stolech králů, tak jaképak ofrňování se.
@inkakřivák píše:
Však páv je jen rozkvetlá slepice. A navíc - býval na stolech králů, tak jaképak ofrňování se.
@Anna766 Vždyt jo, taky je to hrabavé, taky to ničí trávník, ale na rozdíl od slepice to ještě příšerně vříská. takže honem tomu zakroutit krkem a šup do trouby. To je jak labuť, to je taky přerostlá husa a nic víc.