Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1588
11.8.18 16:17
@Prof. Farnsworth píše:
@Tamtama @vertunka - holky to prokletí dovolených řádí dál. Dnes jsem měl v plánu vyrazit na víkend do Prahy. Ráno se probudím, teplota, škrábání v krku a rozlámanej jsem jak kdyby mě v noci přejel vlak :( Asi jsem to přehnal s klimatizací a nevychytal tu změnu počasí. Takže místo víkendu v Praze je víkend v posteli (sám s čajem).

Jj klimoška na 18 a venku 38. To se ten teplotní rozdíl musí někde projevit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
11.8.18 16:40
@mrav píše: Lidi by byli, ale žádná nepůjde na prvním, nebo třeba i pátém rande do postele :mrgreen:
Mně taky neschází duchovno, ale sex. :mavam:

do prcic, kdyz uz je to duchovno, tak snad pak muze pokracovat I nejakym tim trenim sliznic v posteli,
nebo mas opravdu zazracny nos na „ledove kralvny“?
budou zvanit, nechaji se bavit, ale k nicemu se nenechaji zlomit,
take jsme oar takovych potkal, ale casem se to nejak srovnalo, zacaly prichazet ty s, rekneme, vyvazenym chovanim ve vsech oblastech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
11.8.18 16:54
@Pesimistaa píše:
do prcic, kdyz uz je to duchovno, tak snad pak muze pokracovat I nejakym tim trenim sliznic v posteli,
nebo mas opravdu zazracny nos na „ledove kralvny“?
budou zvanit, nechaji se bavit, ale k nicemu se nenechaji zlomit,
take jsme oar takovych potkal, ale casem se to nejak srovnalo, zacaly prichazet ty s, rekneme, vyvazenym chovanim ve vsech oblastech

Není to ledová královna, jen je ještě po třech týdnech prostě brzo. Nebo ty bys' už skočila do postele? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.8.18 17:02
@Prof. Farnsworth píše:
@Tamtama @vertunka - holky to prokletí dovolených řádí dál. Dnes jsem měl v plánu vyrazit na víkend do Prahy. Ráno se probudím, teplota, škrábání v krku a rozlámanej jsem jak kdyby mě v noci přejel vlak :( Asi jsem to přehnal s klimatizací a nevychytal tu změnu počasí. Takže místo víkendu v Praze je víkend v posteli (sám s čajem).

Tak to te lituju. Ja ziju v zemi, kde je vsude a nonstop pustena klima (v lete tolik, ze jsem mivala v praci i teplomet pusteny u nohou :roll: :roll: ). Taky jsem nejdriv byla parkrat nachlazena, ale uz jsem si zvykla. V aute se to snazim s klimou moc neprehanet, v praci na to myslim, radeji se prioblecu a hlavne sauna, sauna, sauna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.8.18 17:06
@Lenka_Hal píše:
Tak to te lituju. Ja ziju v zemi, kde je vsude a nonstop pustena klima (v lete tolik, ze jsem mivala v praci i teplomet pusteny u nohou :roll: :roll: ). Taky jsem nejdriv byla parkrat nachlazena, ale uz jsem si zvykla. V aute se to snazim s klimou moc neprehanet, v praci na to myslim, radeji se prioblecu a hlavne sauna, sauna, sauna…

Tak jsem se pár hodin vyspal a už je to lepší. Bude to asi kombinace únavy a toho vedra (v tom vedru jsem moc nespal a pořád se budil). Když se pak teď ochladilo, tak jsem si užíval chládku asi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
11.8.18 17:10
@Prof. Farnsworth píše:
Tak jsem se pár hodin vyspal a už je to lepší. Bude to asi kombinace únavy a toho vedra (v tom vedru jsem moc nespal a pořád se budil). Když se pak teď ochladilo, tak jsem si užíval chládku asi moc.

Buď v klidu, taky jsem si odpoledne zdřímnul. A unavený jsem už dva dny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.8.18 17:46

my už jsme doma, kluci hned udělali v pokoji bordel, všude voskovky, jak po tom šlapou, tak je počmáraná i podlaha, já peru a prdím na ně, večer vezmu koště a co nebude uklizený, zametu a vyhazuju.. v krku mě pořád pobolívá, už se těším do postele.. to zas budu čumět do noci.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.8.18 17:51
@Tamtama píše:
my už jsme doma, kluci hned udělali v pokoji bordel, všude voskovky, jak po tom šlapou, tak je počmáraná i podlaha, já peru a prdím na ně, večer vezmu koště a co nebude uklizený, zametu a vyhazuju.. v krku mě pořád pobolívá, už se těším do postele.. to zas budu čumět do noci.. :mrgreen:

Doporučuju udělat svařák a pěkný film :cert: Já to udělal v poledne a pár hodin jsem se pěkně vyspal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.8.18 17:55

@Prof. Farnsworth nepiju :mrgreen: už mám kafe a nohy hore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.8.18 18:08
@Tamtama píše:
@Prof. Farnsworth nepiju :mrgreen: už mám kafe a nohy hore

Víno není alkohol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
11.8.18 18:10
@Prof. Farnsworth píše:
Ale jo, já sním všechno, já nejsem vybíravej :mrgreen:

Však páv je jen rozkvetlá slepice. A navíc - býval na stolech králů, tak jaképak ofrňování se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.8.18 18:23

tak jo, jsme doma sotva 4 hodiny a už zas ječím jak fúrie :oops: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148199
11.8.18 18:47
@inkakřivák píše:
Však páv je jen rozkvetlá slepice. A navíc - býval na stolech králů, tak jaképak ofrňování se.
:mrgreen: rozkvetlá slepice.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
11.8.18 18:59

@Anna766 Vždyt jo, taky je to hrabavé, taky to ničí trávník, ale na rozdíl od slepice to ještě příšerně vříská. takže honem tomu zakroutit krkem a šup do trouby. To je jak labuť, to je taky přerostlá husa a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
11.8.18 19:17

@mrav ty už tři týdny randíš?? Jak to stíháš??
@Tamtama ty mas dva malý sebevrahy a nepiješ?!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí