Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
12.8.18 21:14

@vertunka když pak kluci byli starší a mladší už seděl, tak se mi nakupovalo asi nejlíp. Do té doby jsem měla mladšího v kočáru a starší zdrhal, kam se mu zachtělo. Pak jsem mladšího dala do sedátka a staršího do prostoru pro nákup a byl klid. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
12.8.18 21:24
@Zkai píše:
@mrav ty sis založil diskuzi na nahnání holek??

Založil jsem dvě diskuze, ani jedna nebyla na nahánění holek. To se vždycky někam vecpu. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 21:28
@mrav píše:
Založil jsem dvě diskuze, ani jedna nebyla na nahánění holek. To se vždycky někam vecpu. :mrgreen: :mavam:

To ani nevím, tak mazej do ty dnešní, hledá se kamarádka a moc na výběr asi nebude a kdo by tě taky odmítnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
12.8.18 21:31
@Zkai píše:
To ani nevím, tak mazej do ty dnešní, hledá se kamarádka a moc na výběr asi nebude a kdo by tě taky odmítnul.

Náhodou, začít jako dobrá kamarádka… Pak se holka zamiluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 21:37
@Prof. Farnsworth píše:
Náhodou, začít jako dobrá kamarádka… Pak se holka zamiluje ;)

Pravě myslím, že tady je vysoká šance i na zásun. Ty blbosti s kamarádkama a zamilováním bych přeskočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.8.18 21:39
@Tamtama píše: @vertunka když pak kluci byli starší a mladší už seděl, tak se mi nakupovalo asi nejlíp. Do té doby jsem měla mladšího v kočáru a starší zdrhal, kam se mu zachtělo. Pak jsem mladšího dala do sedátka a staršího do prostoru pro nákup a byl klid. :lol:

ja jak tak obcas cestuji, tak hlavne v zemich za Sumavou a dal vidim, jak maji matky tyhle deticky bezne na voditku, aby jim nemohly daleko zdrhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 21:39
@Zkai píše:
Pravě myslím, že tady je vysoká šance i na zásun. Ty blbosti s kamarádkama a zamilováním bych přeskočila.

To tedy myslím ted v Mravově situaci, protože jemu už jde o život. Jinak samozřejmě v těch plodných obdobích, kdy máš na každej den jiný rande je to nevinné pošpásování na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.8.18 21:41
@Zkai píše: Pravě myslím, že tady je vysoká šance i na zásun. Ty blbosti s kamarádkama a zamilováním bych přeskočila.

jasne, co nejdriv na vec, otaleni je jen na skodu obema stranam,
vzdyt stejne vlastne jde obema o totez,
jen zavede zvyklosti veli, ze Dama musi delat nejake ty okolky,
aby si nahodou nekdo nemyslel, ze take uz se nemuze docket, az tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 21:41
@Pesimistaa píše:
ja jak tak obcas cestuji, tak hlavne v zemich za Sumavou a dal vidim, jak maji matky tyhle deticky bezne na voditku, aby jim nemohly daleko zdrhnout

Ano, mé dítě nesmí na odrážedlo bez vodítka. A bez helmy. Zplodila jsem velké blonďaté jelito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.8.18 21:43
@Zkai píše: Ano, mé dítě nesmí na odrážedlo bez vodítka. A bez helmy. Zplodila jsem velké blonďaté jelito.

proc si vsichni rodicove mysli, ze ty ostatni deti jsou lepsi?
vzdyt jsou vsechny podobne s podobnymi vyvojovymi stadii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.8.18 21:44

@Pesimistaa nad vodítkem jsem jeden čas vážně přemýšlela, ale maminka řekla,že jestli dám kluka na vodítko, tak mi dá po čuni :mrgreen:
@Zkai dávala jsem helmu už na odrážecí motorku a ještě se mi nestalo, že by mi jeden z nich řekl, že helmu na kolo nechtějí, berou to automaticky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
12.8.18 21:49
@Zkai píše:
To tedy myslím ted v Mravově situaci, protože jemu už jde o život. Jinak samozřejmě v těch plodných obdobích, kdy máš na každej den jiný rande je to nevinné pošpásování na místě.

Neboj, exploze koulí mu nehrozí. Spíš poluce :mrgreen: Ale jebnout mu z toho může ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 21:55
@Pesimistaa píše:
proc si vsichni rodicove mysli, ze ty ostatni deti jsou lepsi?
vzdyt jsou vsechny podobne s podobnymi vyvojovymi stadii

Setkávám se spíše s opačným názorem. Každá matka má nejúžasnější dítě. Já beru ohledy na genetické dispozice a i se tomu přizpůsobuji. Kluk zatím žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 21:59
@Tamtama píše:
@Pesimistaa nad vodítkem jsem jeden čas vážně přemýšlela, ale maminka řekla,že jestli dám kluka na vodítko, tak mi dá po čuni :mrgreen:
@Zkai dávala jsem helmu už na odrážecí motorku a ještě se mi nestalo, že by mi jeden z nich řekl, že helmu na kolo nechtějí, berou to automaticky :palec:

Přesně, prvně se vztekal když jsem mu to narazila na kokos, ale jak viděl ze berem ven motorku, tak dobrý. Od ty doby si bere kšíry a helmu sám a jde napřed. Hodný kluci. Někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 22:03
@Prof. Farnsworth píše:
Neboj, exploze koulí mu nehrozí. Spíš poluce :mrgreen: Ale jebnout mu z toho může ;)

Nemůže se stát, ze obsah přeteče někam kam nemá a způsobí to otravu? Nebo utopení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí