Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka když pak kluci byli starší a mladší už seděl, tak se mi nakupovalo asi nejlíp. Do té doby jsem měla mladšího v kočáru a starší zdrhal, kam se mu zachtělo. Pak jsem mladšího dala do sedátka a staršího do prostoru pro nákup a byl klid. ![]()
@Zkai píše:
@mrav ty sis založil diskuzi na nahnání holek??
Založil jsem dvě diskuze, ani jedna nebyla na nahánění holek. To se vždycky někam vecpu.
![]()
@mrav píše:
Založil jsem dvě diskuze, ani jedna nebyla na nahánění holek. To se vždycky někam vecpu.![]()
To ani nevím, tak mazej do ty dnešní, hledá se kamarádka a moc na výběr asi nebude a kdo by tě taky odmítnul.
@Zkai píše:
To ani nevím, tak mazej do ty dnešní, hledá se kamarádka a moc na výběr asi nebude a kdo by tě taky odmítnul.
Náhodou, začít jako dobrá kamarádka… Pak se holka zamiluje ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Náhodou, začít jako dobrá kamarádka… Pak se holka zamiluje
Pravě myslím, že tady je vysoká šance i na zásun. Ty blbosti s kamarádkama a zamilováním bych přeskočila.
@Tamtama píše: @vertunka když pak kluci byli starší a mladší už seděl, tak se mi nakupovalo asi nejlíp. Do té doby jsem měla mladšího v kočáru a starší zdrhal, kam se mu zachtělo. Pak jsem mladšího dala do sedátka a staršího do prostoru pro nákup a byl klid.
ja jak tak obcas cestuji, tak hlavne v zemich za Sumavou a dal vidim, jak maji matky tyhle deticky bezne na voditku, aby jim nemohly daleko zdrhnout
@Zkai píše:
Pravě myslím, že tady je vysoká šance i na zásun. Ty blbosti s kamarádkama a zamilováním bych přeskočila.
To tedy myslím ted v Mravově situaci, protože jemu už jde o život. Jinak samozřejmě v těch plodných obdobích, kdy máš na každej den jiný rande je to nevinné pošpásování na místě.
@Zkai píše: Pravě myslím, že tady je vysoká šance i na zásun. Ty blbosti s kamarádkama a zamilováním bych přeskočila.
jasne, co nejdriv na vec, otaleni je jen na skodu obema stranam,
vzdyt stejne vlastne jde obema o totez,
jen zavede zvyklosti veli, ze Dama musi delat nejake ty okolky,
aby si nahodou nekdo nemyslel, ze take uz se nemuze docket, az tam bude
@Pesimistaa píše:
ja jak tak obcas cestuji, tak hlavne v zemich za Sumavou a dal vidim, jak maji matky tyhle deticky bezne na voditku, aby jim nemohly daleko zdrhnout
Ano, mé dítě nesmí na odrážedlo bez vodítka. A bez helmy. Zplodila jsem velké blonďaté jelito.
@Zkai píše: Ano, mé dítě nesmí na odrážedlo bez vodítka. A bez helmy. Zplodila jsem velké blonďaté jelito.
proc si vsichni rodicove mysli, ze ty ostatni deti jsou lepsi?
vzdyt jsou vsechny podobne s podobnymi vyvojovymi stadii
@Pesimistaa nad vodítkem jsem jeden čas vážně přemýšlela, ale maminka řekla,že jestli dám kluka na vodítko, tak mi dá po čuni ![]()
@Zkai dávala jsem helmu už na odrážecí motorku a ještě se mi nestalo, že by mi jeden z nich řekl, že helmu na kolo nechtějí, berou to automaticky ![]()
@Zkai píše:
To tedy myslím ted v Mravově situaci, protože jemu už jde o život. Jinak samozřejmě v těch plodných obdobích, kdy máš na každej den jiný rande je to nevinné pošpásování na místě.
Neboj, exploze koulí mu nehrozí. Spíš poluce
Ale jebnout mu z toho může ![]()
@Pesimistaa píše:
proc si vsichni rodicove mysli, ze ty ostatni deti jsou lepsi?
vzdyt jsou vsechny podobne s podobnymi vyvojovymi stadii
Setkávám se spíše s opačným názorem. Každá matka má nejúžasnější dítě. Já beru ohledy na genetické dispozice a i se tomu přizpůsobuji. Kluk zatím žije.
@Tamtama píše:
@Pesimistaa nad vodítkem jsem jeden čas vážně přemýšlela, ale maminka řekla,že jestli dám kluka na vodítko, tak mi dá po čuni
@Zkai dávala jsem helmu už na odrážecí motorku a ještě se mi nestalo, že by mi jeden z nich řekl, že helmu na kolo nechtějí, berou to automaticky
Přesně, prvně se vztekal když jsem mu to narazila na kokos, ale jak viděl ze berem ven motorku, tak dobrý. Od ty doby si bere kšíry a helmu sám a jde napřed. Hodný kluci. Někdy…
@Prof. Farnsworth píše:
Neboj, exploze koulí mu nehrozí. Spíš poluceAle jebnout mu z toho může
Nemůže se stát, ze obsah přeteče někam kam nemá a způsobí to otravu? Nebo utopení?