Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Nemůže se stát, ze obsah přeteče někam kam nemá a způsobí to otravu? Nebo utopení?
Teď budu asi proti zájmu nás mužů, kteří bychom to mohli hrát na zdravotní sex, ale ne - nejhorší, co mu hrozí je, že mu „motyka“ spustí sama od sebe (typicky v noci) ![]()
@Zkai píše:
Nemůže se stát, ze obsah přeteče někam kam nemá a způsobí to otravu? Nebo utopení?
Hele, papež taky žije a nepředpokládám, že měl za posledních několik desítek let sex (s někým či sám se sebou) ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Teď budu asi proti zájmu nás mužů, kteří bychom to mohli hrát na zdravotní sex, ale ne - nejhorší, co mu hrozí je, že mu „motyka“ spustí sama od sebe (typicky v noci)
No co, tak bude vlhké pyžamo. A ráno si ho vyperu.
![]()
@mrav píše:
No co, tak bude vlhké pyžamo. A ráno si ho vyperu.![]()
Standard, že jo… ![]()
Ale už jsem tady doporučovala ty dvě matrace pro případ nouze..
@Zkai píše:
Standard, že jo…
Ty jsi zlá. Místo abys kamarádovi pomohla, tak se mu posmíváš ![]()
@mrav píše:
No co, tak bude vlhké pyžamo. A ráno si ho vyperu.![]()
Hele, ale měla o tebe starost, a to se počítá! ![]()
A nedávno mi přišel katalog s dámskými oděvy a ke konci je i nabídka „smyslné vagíny“, stojí pouhých 959,– a píšou, že vás vynese do sedmého nebe. Má i dálkové ovládaní.
Lidi, pojďte koukat na perseidy. Jsme chtěli s klukama taky koukat a nakonec jsem doma sama, tak je mi nějak smutno.
@Prof. Farnsworth píše:
Ty jsi zlá. Místo abys kamarádovi pomohla, tak se mu posmíváš
A to já bych mu zas ráda pomohla… ![]()
@Tamtama píše:
Lidi, pojďte koukat na perseidy. Jsme chtěli s klukama taky koukat a nakonec jsem doma sama, tak je mi nějak smutno.
U nás je vidět pitchu…
@Zkai píše:
U nás je vidět pitchu…
Tak tu bych viděl radši než Perseidy ![]()
@Zkai píše:
A to já bych mu zas ráda pomohla…
Tak proč se u tebe nezastaví a radši trpí? Že on chce být prohlášen za svatého ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak proč se u tebe nezastaví a radši trpí? Že on chce být prohlášen za svatého
300 km
![]()
@Tamtama píše:
Už padaj? Sem ted vylezla a viděla jednu, ale paradni! Za mlada na chatě, si pamatuju, ze padaly fakt ve velkym, ale tady v práglu je fakt prd vidět. Nikdy tu není tma.