Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
20.8.18 16:41

Nemáte někdo zkušenost s Lotus pomazankou? Zítra chci péct muffiny a mám v plánu to do nich vecpat. Nevím, jestli se to uvnitř nějak nespeče jako třeba cokoláda. Chtela jsem koupit Nutellu, ale že to stojí až tolik jsem nečekala. Tohle bylo aspoň z akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
20.8.18 17:21
@Zkai píše:
Nemáte někdo zkušenost s Lotus pomazankou? Zítra chci péct muffiny a mám v plánu to do nich vecpat. Nevím, jestli se to uvnitř nějak nespeče jako třeba cokoláda. Chtela jsem koupit Nutellu, ale že to stojí až tolik jsem nečekala. Tohle bylo aspoň z akce.

Já se cpu touhle alternativou - 400g je za 25 Kč (v Tescu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
20.8.18 17:26

@vertunka gratulace k čtyřsté stránce :palec: a všem ostatním za účast :jazyk:
A hezký zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.8.18 17:37

He! No jo, 400 a ani si nevsimnu…

@Prof. Farnsworth píše:
Já se cpu touhle alternativou - 400g je za 25 Kč (v Tescu)

Přesně tuhle jsem tam cpala minule, zůstalo to vcelku, ale není to úplně ono, chtěla jsem tentokrát něco luxusnejsiho. Nevím jestli to lotusem vylepšim, sladký je to taky ukrutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
20.8.18 17:44
@D- račice píše:
@vertunka gratulace k čtyřsté stránce :palec: a všem ostatním za účast :jazyk:
A hezký zbytek dne :mavam:

Ahoj :kytka: Též přeji pěkný den krásné dámě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.8.18 21:27

Lidi,, já už začínám být vzteky bez sebe. Je to 9 dní, co jsme přijeli z dovolené, a od té doby nám doma neteče horká voda. Občas se objeví malá vlaštovka v podobě vlažné, ale většinou ani to ne. Jsem z toho už šílená. :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.8.18 21:38
@Tamtama píše:
Lidi,, já už začínám být vzteky bez sebe. Je to 9 dní, co jsme přijeli z dovolené, a od té doby nám doma neteče horká voda. Občas se objeví malá vlaštovka v podobě vlažné, ale většinou ani to ne. Jsem z toho už šílená. :cert: :pocitac:

Heh :) nedávno jsem se taky tejden myla v lavóru a kluka vždycky někde přemáchla v kašně… To máte odstávku, nebo netopěj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.8.18 21:41
@Zkai píše:
Heh :) nedávno jsem se taky tejden myla v lavóru a kluka vždycky někde přemáchla v kašně… To máte odstávku, nebo netopěj?

Jo, tak to netuším, proč se to děje. Ale myslím, že kdyby byla odstávka, tak neteče ani ta vlažná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.8.18 21:47
@Tamtama píše:
Jo, tak to netuším, proč se to děje. Ale myslím, že kdyby byla odstávka, tak neteče ani ta vlažná, ne?

To nevím, ale hlavně by vam to bylo předem oznámeno. A celej barák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.8.18 22:07
@Zkai píše:
To nevím, ale hlavně by vam to bylo předem oznámeno. A celej barák?

Nevím, musím se poptat sousedů. Ale nám nedají ani oznámení o vypnutí vody, tak nepočítám, že tohle by ohlásili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.8.18 22:24
@Tamtama píše:
Nevím, musím se poptat sousedů. Ale nám nedají ani oznámení o vypnutí vody, tak nepočítám, že tohle by ohlásili. :lol:

Joo tak nám všechno lepěj na vchod. Sem se bojí i pošťačka. Samej důchodce a všichni si chtějí povídat. Čumim teda, ze kluci ještě nejsou opařený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.8.18 22:30
@Detsa píše:
Jakože jdeš po Praze a hodíš kluka i s hadrama do kašny ? Nojo, tak aspoň pro něho nemusíš prát jestli to děláš pravidelně.
:mrgreen: kecám, ale v Malešickym parku jsou ty cákátka ze země, tak pod to jsem ho strkala obden. Pěkná ledárna. V hadrech si samozrejme odskočí do kdejaký louže a nejlépe se vyválet v bahně a trávě pod zavlažovačem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
20.8.18 22:38
@Detsa píše:
Vzhledem k té ceně a barvě v tom nebudou oříšky

Mě jde o energii, a té je tam stejně jako v origo nutelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.8.18 22:59
@Prof. Farnsworth píše:
Mě jde o energii, a té je tam stejně jako v origo nutelle.

Je fakt, ze po třetí lzičce už je jedno jak to chutná a za ty prachy to špatný fakt nebylo. A do tech muffinů akorát dostačující. Hlavně me překvapilo, ze se to po upečení nezměnilo, jiný dvě takovyhle levný nugety se mi spekly. Jaká je ta druha co tam maji? Tu jsem nějak úplně ignorovala, takže arasidova určité nebyla… A to jsem na ně koukala dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.8.18 23:26
@Detsa píše:
Trochu si představuji tebe a tvé dítě. Milá drobná blondýna jde a najednou hodí svého syna do cákátek příp. kašny s dodatkem, že ta voda je tak ledová, že ho tam budeš strkat pravidelně.
Tak to máš eště vyhráno. Mít psa, tak ten se vyváli většinou ve výkalech. A jestli máš jako bonus dlouhosrstého, tak to budeš cítit pěkně dlouho.

I dítě se dokáže vyvalet v lejnu… A pak ho táhni tramvaji pres pul Prahy :mrgreen:
Já ho pod těma cákátkama držím nataženou rukou za rameno, abych se nenamočila :mrgreen: on se snaží odejít a ječí, ale není prehřátej a bude otužilec! Je statecnej, jediný dítě co znám, který si necha osprchovat hlavu bez scen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí