Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
Zdravím uprostřed pracovního týdne.U nás je teď nějak veselo, dneska jsme opět měli hov.no za skříní a lahev vína na mě ze špajzu volá čím dál hlasitěji. A kluci ve školce měli při hře srážku s jednou malou holčičkou, ta to neustála a zlomila si ruku. Dneska spí u babičky, už mi psala, že to jsou neskuteční parchanti, oba dva.
Pořád se něco děje ![]()
@Ebbi77 píše:
@mrav zdravím Moravu. Myslíš 77? To je číslo domu![]()
![]()
![]()
![]()
I tak se dá… Jsi stále více tajemná.
![]()
@mrav no při 12237 příspěvcích jsi tady viděl větší exoty než jsem já… ![]()
@Detsa píše:
To ne, ale vyhodil jsem se sám, než abych tě přinutil odejít kvůli mym komentářum.
Dlouho to tu dneska sleduji - a vlastně se nudím. Ty diskuze jsou slabota. A tak jsi vlastně vítaným zpestřením dnešního menu. ![]()
@mrav no joo to taky nesmíš hrát hry se slovy. To je fakt nuda ![]()
@Detsa píše:
Ja myslim ze nic. Jen ho nechci znechucovat myma recma, to je vše. Plně to chápu. Nejsou často moc nadějne a plně optimismu.
A já zase furt zpívám a mám rád blondýnky.
![]()
@Detsa píše:Zase pridavam další rok k tomu, kdybych se zbláznil a chtěl dítě. Ty mě vždycky pojistis. Chudak holcicka. Kluka radeji hodit do kose, pisu si. Stejne me vic tahne dcera. A raději se neptam na ten výkal za skříní. Doufám, ze za to může zvíře nikoli dítě.
kéž by
@Detsa píše:
Aha. Tak +1 rok eště přidávám. Mám dotaz … tys byla hodně zlobivá jako malinká ? Říká se, že rodiče to pak časem dostanou sežrat jejich zlobivé dětství. A nebo táta zlobil
já jsem prosím byla do puberty zlatý dítě..
@Detsa píše:Že jsem nadržený? Chybí nám tu @Zkai. Kde se děvče toulá?
Chtěl jsem něco napsat, ale zas bys podával demisi
@Ebbi77 píše:
@mrav no jo no když ty jsi na ty blondýny.
Dnes už bych bral i tu zrzku - jak Pavel Callta.
![]()
@Detsa proc jsi tak negativní, vzdyt to není pravda, clovek je tim, kým si myslí, že je…