Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa - hele, ať jsou děti jakkoli zlobivé, tak jsou super. To poznáš sám. A až narazíš na tu pravou, tak po čase budeš chtít dítě i ty. Já jsem si taky dlouho říkal, že dítě ne, ale pak, postupem času jsem začal měnit názor.
@Detsa píše:
Time is running out. To už moc nehrozí
Hrozí to v každém věku - podívej na mě. Dítě můžeš mít i později. ![]()
@Detsa píše:
Nevím. Můj život je negativní, tak jsem asi také
ale jdi ty, podívej se na mě a jak jsem furt pozitivní ![]()
@mrav píše:
Hrozí to v každém věku - podívej na mě. Dítě můžeš mít i později.
No vy chlapi určitě. Ale my ženy to máme omezený
. To není fér. Ale rodit si vlastní vnoučata to taky není bůh ví jaká hitparáda
![]()
@Detsa proc negativní?To je jen uhlel pohledu,podívej se bliz uvidíš jiskricku naděje,usmej se na ni,ona ti to vrátí.:-)
@Detsa proc negativní?To je jen uhlel pohledu,podívej se bliz uvidíš jiskricku naděje,usmej se na ni,ona ti to vrátí.:-)
@Detsa píše:
To mám podobně. Já byl jako malý hrozně hodný, roztomilý, nevinný kluk. Nikdy jsem nedělal problémy. A furt jsem se schovával k mámě![]()
. Oblíben hlavně u starších žen, nikoli u žen samozřejmě. Má babička prý poslala jednou mou fotku někam do soutěže o nejhezčí fotku dítěte a prý vyhrála
. Asi jim selhalo hodnocení.
No a pak přišla puberta a od té doby jsem zlý, ošklivý, k ničemu, samé špatné vlastnosti … jediné co mi zůstalo z dětství je, že jsem možná tak malý na vzrůst muže. A už se nelíbím ani těm starším ženám.
Co se deje? Ja te vubec nepoznavam ![]()
Co se stalo?
Byl jsi vzdy laskavy zpusobem,ze ktereho vychazela just a vyrovnanost…to nesedi k tehle depce,kterou tady predvadis. Kolik to je clovece,ze tu rikas cosi o tom,ze je pozde? Ja se vdavala v 29, Ted mam tri deti..co si tady stezujes na vysku? Muj muz je mensi nez ja, Tak bacha na slova
jsi nemocny? To jedine by the omlouvalo v depce! Ale Jen na chvili!!!!
Tak hlavu zase vzhuru ![]()
Tak hezké může být i úplná blbost pro jednoho a pro druhého životní krok.
Hele určitě seš aspoň na chvíli usmál. A neříkej, že ne?! To bys mě v tuto hodinu fakt naštval.
@Detsa píše:
Popis hezký, ale na mě moc tedy nesedí. Nepleteš si mě s někým ?
To není depka jinak. To je normální trvalý stav. Kdybych měl depku, tak tu asi ani nepřídu. A jak je vysoký tvůj muž ?
Nepletu…
170cm.
@mrav píše:
A já zase furt zpívám a mám rád blondýnky.![]()
Možná dík písním jste nad hladinou
Tóny vás nad vodou drží… ![]()