Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Než někdo napíše sprosťárnu … Protože tím ukazuje, že ji ctí a odevzdává se jí
Moc krásný
ale pozdě.
@Detsa píše:
Než někdo napíše sprosťárnu … Protože tím ukazuje, že ji ctí a odevzdává se jí
Já věděla že to v tobě je. ![]()
@Detsa no nevím. Protože je to slušnost. kdyby spadla aby ji chytil?
@Detsa píše:
To je v každým, jen je lepší si z toho udělat srandu. Ostatně jako proč má žena chodit po schodech nahoru první?No hádej, co ti každý odpoví
.
Tady
@Detsa píše:
@Ebbi77 vždycky jsem přemýšlel, co kdyz někam povedou schody nahoru, ale v podniku je temno a tim pádem potencionalni nebezpeči. Teď to hlavně nepodelat z hlediska etikety. Jak se tedy gentleman zachová
Jdou přece ruku v ruce. Vše ve vší počestnosti. ![]()
@Detsa píše:
Podlemě to totiž nemá řešení, aby bylo vše dodrženo.
Určitě to řešení má - žena po schodech nahoru první. Pokud je to po schodech do baru, jde žena první až skoro nahoru, tam ji muž předejde a vstupuje první.
Popř. pokud by půllitry lítaly až na schody, jde samozřejmě muž první už od spoda ![]()
@Prof. Farnsworth muz jde ho hospody jako druhý,aby nedostal nedopatřením do huby,až budou lítat pěstí a těla vzduchem,ze?
@KalamityJohn píše:
Aby mluvili k té části těla o kterou jim jde.
Diky…sem si poprskala pocitac ![]()
@Detsa píše:
Není to o hrdosti nebo egu, že se nechci snížit k pomoci. Mám k tomu zkrátka své důvody.
Pokusím se tedy omezovat návštěvy zde
Hele hele mladej, jak omezovat navstevy zde?? My te tu chceme!!! Jsi tu s nami od zacatku, mame te radi
![]()
@vertunka píše:
Hele hele mladej, jak omezovat navstevy zde?? My te tu chceme!!! Jsi tu s nami od zacatku, mame te radi![]()
Ano! Detsa tady za to cely může! Teda společně s tebou Vertunko.
![]()
@Detsa no kdysi jsem chodila s jedním,vysoký byl hodně,ale kdyz si na mne dovoloval bezdomovec,nebo pijan,uz nevim,tak se na tech schodech krcil a schovával za mne,no pak byl konec s chozenim…
@Detsa píše:
Simtě. Nepřehánět zas
Primlouvam se s holkama NEPRCHAT,prosím.:-) ![]()