Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Lékař se ptá pacienta: „Dodržel jste moji radu a jedl jste přesně to, co jí průměrné dvouleté dítě?“
Pacient: „Ano. Měl jsem kus omítky, papír, dvoukorunu, korálek, žížalu a hrst písku.“
@Zkai píše:
Lékař se ptá pacienta: „Dodržel jste moji radu a jedl jste přesně to, co jí průměrné dvouleté dítě?“
Pacient: „Ano. Měl jsem kus omítky, papír, dvoukorunu, korálek, žížalu a hrst písku.“
Naprosto dokonale a pravdivé…
@Zkai píše:
Tyjo tak bud mam vyjimecne dite nebo nevim. Nase starsi nikdy nesnedla nic co neni urcene k jidlu. Ani nedavala vsechno do pusy
.
Lidi dostala jsem plnej kybl svestek. Co s tim? Krom kolace a kompotu. Dik. Jo a mimino opet nespi - mam dežaví.
@vertunka píše:
Tyjo tak bud mam vyjimecne dite nebo nevim. Nase starsi nikdy nesnedla nic co neni urcene k jidlu. Ani nedavala vsechno do pusy.Lidi dostala jsem plnej kybl svestek. Co s tim? Krom kolace a kompotu. Dik. Jo a mimino opet nespi - mam dežaví.
Upeč buchtu a uvař knedlíky a pak mi to pošli.
![]()
@vertunka mezi klukama a holkama je velký rozdíl,neznám kluka,co by v jistém veku neslapl rad do kaluziny, neteř do ni nikdy neslapla,kdyz ji padaly vločky na obličej tak brecela.:-):-)
@Karlaska píše:
@vertunka mezi klukama a holkama je velký rozdíl,neznám kluka,co by v jistém veku neslapl rad do kaluziny, neteř do ni nikdy neslapla,kdyz ji padaly vločky na obličej tak brecela.:-):-)
Tak to Anička je asi kluk, protože taky ráda šlape do kaluží.
Ale při vybírání oblečení je zase typická holka. ![]()
@vertunka píše:
Tyjo tak bud mam vyjimecne dite nebo nevim. Nase starsi nikdy nesnedla nic co neni urcene k jidlu. Ani nedavala vsechno do pusy.Lidi dostala jsem plnej kybl svestek. Co s tim? Krom kolace a kompotu. Dik. Jo a mimino opet nespi - mam dežaví.
Upeč povidla ![]()
@Malaga píše:
Upeč povidla
Udělej řízky a k tomu ze švestek kompot
Tomu říkám kompromis ![]()
Nebo přidej jine ovoce a upec peceny čaj,nasusit,dat,nna mrazak,delat ovocný čaj.:-)
@mrav píše:
Tak to Anička je asi kluk, protože taky ráda šlape do kaluží.Ale při vybírání oblečení je zase typická holka.
Kristianka miluje louže.To je vnučka.Zato syn do nich nikdy nešel.Asi ty děti vyrábíme nějak obráceně.
@vertunka píše:
Zrovna včera jsem dělala kynutý knedlíky,taky jsem dostala švestky. ![]()
@Karlaska já mladšího syna nedávno musela přemlouvat, aby se mnou šel v dešti skákat do kaluží, ten řval na celý barák, že nechce
a jak se mu to nakonec líbilo
@Detsa nemám jen jednoho, druhý chodí pořád jak čuně, tak už je jedno, jestli peru jedno nebo dvoje oblečení ![]()