Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
24.8.18 23:52

Lékař se ptá pacienta: „Dodržel jste moji radu a jedl jste přesně to, co jí průměrné dvouleté dítě?“
Pacient: „Ano. Měl jsem kus omítky, papír, dvoukorunu, korálek, žížalu a hrst písku.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
24.8.18 23:59
@Zkai píše:
Lékař se ptá pacienta: „Dodržel jste moji radu a jedl jste přesně to, co jí průměrné dvouleté dítě?“
Pacient: „Ano. Měl jsem kus omítky, papír, dvoukorunu, korálek, žížalu a hrst písku.“

Naprosto dokonale a pravdivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.8.18 00:22
@Zkai píše:

Tyjo tak bud mam vyjimecne dite nebo nevim. Nase starsi nikdy nesnedla nic co neni urcene k jidlu. Ani nedavala vsechno do pusy :nevim:.

Lidi dostala jsem plnej kybl svestek. Co s tim? Krom kolace a kompotu. Dik. Jo a mimino opet nespi - mam dežaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
25.8.18 00:34
@vertunka píše:
Tyjo tak bud mam vyjimecne dite nebo nevim. Nase starsi nikdy nesnedla nic co neni urcene k jidlu. Ani nedavala vsechno do pusy :nevim:.Lidi dostala jsem plnej kybl svestek. Co s tim? Krom kolace a kompotu. Dik. Jo a mimino opet nespi - mam dežaví.

Upeč buchtu a uvař knedlíky a pak mi to pošli. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.8.18 01:02

@vertunka slivovici? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
25.8.18 07:21

@vertunka mezi klukama a holkama je velký rozdíl,neznám kluka,co by v jistém veku neslapl rad do kaluziny, neteř do ni nikdy neslapla,kdyz ji padaly vločky na obličej tak brecela.:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
25.8.18 07:30
@Karlaska píše:
@vertunka mezi klukama a holkama je velký rozdíl,neznám kluka,co by v jistém veku neslapl rad do kaluziny, neteř do ni nikdy neslapla,kdyz ji padaly vločky na obličej tak brecela.:-):-)

Tak to Anička je asi kluk, protože taky ráda šlape do kaluží. :mrgreen: Ale při vybírání oblečení je zase typická holka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
25.8.18 07:38

@mrav neni kluk, jen je temperamentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.8.18 07:44
@vertunka píše:
Tyjo tak bud mam vyjimecne dite nebo nevim. Nase starsi nikdy nesnedla nic co neni urcene k jidlu. Ani nedavala vsechno do pusy :nevim:.Lidi dostala jsem plnej kybl svestek. Co s tim? Krom kolace a kompotu. Dik. Jo a mimino opet nespi - mam dežaví.

Upeč povidla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
25.8.18 08:11
@Malaga píše:
Upeč povidla ;)

Udělej řízky a k tomu ze švestek kompot :mrgreen: Tomu říkám kompromis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
25.8.18 08:27

Nebo přidej jine ovoce a upec peceny čaj,nasusit,dat,nna mrazak,delat ovocný čaj.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148169
25.8.18 09:48
@mrav píše:
Tak to Anička je asi kluk, protože taky ráda šlape do kaluží. :mrgreen: Ale při vybírání oblečení je zase typická holka. :mavam:

Kristianka miluje louže.To je vnučka.Zato syn do nich nikdy nešel.Asi ty děti vyrábíme nějak obráceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148169
25.8.18 09:50
@vertunka píše:

Zrovna včera jsem dělala kynutý knedlíky,taky jsem dostala švestky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.8.18 10:14

@Karlaska já mladšího syna nedávno musela přemlouvat, aby se mnou šel v dešti skákat do kaluží, ten řval na celý barák, že nechce :mrgreen: a jak se mu to nakonec líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.8.18 15:03

@Detsa nemám jen jednoho, druhý chodí pořád jak čuně, tak už je jedno, jestli peru jedno nebo dvoje oblečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí