Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
@Prof. Farnsworth jenže já nepijuale společník by byl super, to je pravda..
No tak polknes par tech citronovejch rádoby piv no… Kluky vem sebou ![]()
@mrav píše:
Abych nebyl pozadu - já jsem taky měl na hřišti pivo a česnekové chipsy. Asi třetinu mi snědla Anička a poručila si dvoje lízátka - zmrzlinky.
Vy mate na hřišti bufac?? Tady se striktně nesmí na hřiště s pivem, občas to bylo na obtíž při tech 35 stupních.
@Zkai píše:
No tak polknes par tech citronovejch rádoby piv no… Kluky vem sebou
to mi nevychází časově, šlo by se v místě práce a školka v jiném městě.. navíc s nima se nedá nikam jít..
@Zkai píše:
Vy mate na hřišti bufac?? Tady se striktně nesmí na hřiště s pivem, občas to bylo na obtíž při tech 35 stupních.
Jo, máme. U Loany je Braserie a venku akce, grilovačky - a taky fotbal a hokej. ![]()
@Tamtama tyjo holka běž! Akorát teda chápu, že udat někam dva raubíře na hlídání je dost nemožné. A jít s nima na rande nereálné. ![]()
@vertunka píše:
@Tamtama tyjo holka běž! Akorát teda chápu, že udat někam dva raubíře na hlídání je dost nemožné. A jít s nima na rande nereálné.
Proč ne? Mě by rande se dvěma minichuligány přišlo roztomilé. Alespoň bych měl možnost ukázat, jak to umím s dětmi ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Proč ne? Mě by rande se dvěma minichuligány přišlo roztomilé. Alespoň bych měl možnost ukázat, jak to umím s dětmi
Jo, aby nedošlo k omylu - já s ní na rande nejdu
To bylo obecné prohlášení bez vazby na konkrétní maminku ![]()
@mrav píše:
Jo, máme. U Loany je Braserie a venku akce, grilovačky - a taky fotbal a hokej.
Braserie v Beskydech?
No vlastně proč ne, když je na každém rohu pizzerie, v Praze se každá třetí restaurace vydává za babiččinu, sousedskou nebo lidovou kuchyni a v Jeseníku mají avenue ![]()
@Zkai píše:
Ano, správně Cecílie, poblitý!
Ech gold!Nákej gold!
@Zkai píše:
Ajn gotwald is fajf mark!!
Jo!Milej zlatej německej!
@Anna766 píše:
Jo!Milej zlatej německej!
Ovšem zavěsit rákosku ke vchodovým dveřím je dost dobrý. Povesím si ji rovnou na dveře. Zvenku.
@Zkai píše:![]()
![]()
Ovšem zavěsit rákosku ke vchodovým dveřím je dost dobrý. Povesím si ji rovnou na dveře. Zvenku.