Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa problém je tam, že nevím, jestli bych vůbec měla šanci, je to fakt mládě a já mám plno dětí.. co by si na mně vzal?
@vertunka jdeme zítra
@Detsa píše:
Třeba to nejlepší z tebe si vezme. Podívej, uznávám, ze v naší generaci da většina mužů (nebo i zen) přednost bezdětným z mnoha důvodů. Tve obavy chapu. I já to tak mel - ale měl jsem k tomu své důvody, proč radsi ne. Nebyla to ta ztráta pohodlnosti. Jenže ne každý ty důvody ma. A navíc některé maminky stojí i za ten risk
![]()
.
Nesmis zapomínat na To, ze tim, ze máš dětí se tvá hodnota určitě automaticky nesnižuje. Ono je to leckdy naopak … ukazuje to dost kladu tve osobnosti, schopnost.Jo a neberes si ho (zatim). Však uvidíš
. Zkus v tuhle chvíli žít pritomnosti spis
Maminky jsou sexy ![]()
@Anna766 nevím, no.. má to hodně ALE.. prostě mladý, nevybouřený tele, nevím, jestli to mám zapotřebí.. nechám tomu asi volný průběh a uvidíme, jak se to vyvrbí..
@Tamtama píše:
@Anna766 nevím, no.. má to hodně ALE.. prostě mladý, nevybouřený tele, nevím, jestli to mám zapotřebí.. nechám tomu asi volný průběh a uvidíme, jak se to vyvrbí..
Jako úplně rande? Tak doma si bez chlapa vystacis ne… Obcasny techtlemechtle taky dobrý.. Kam jste zastrčili paní Křenovou?
@Zkai dostala jsem hubana
paní Křenová musela domů.. uvidíme, jak to dopadne..
@Tamtama píše:
Podívej se na mě. Jsem starý nevybouřený kocour.
![]()
@mrav píše:
Podívej se na mě. Jsem starý nevybouřený kocour.![]()
jenže když na to přijde, tak ty se uklidníš, u něj si tím zas tolik jistá nejsem.. ![]()
@mrav píše:
Podívej se na mě. Jsem starý nevybouřený kocour.![]()
Jo, ty po tom aspoň odpadneš, ale takovej mladej zajíc by mohl chtít celou noc a to už není tak zádoucí když musíš ráno vykonávat děti do ústavů a mazat do háku.
![]()
@Detsa píše:
Kdo je paní Křenová mimochodem?Nějaká naštvaná žena ?
Tys to predevcirem asi přehlédl. Měli domluvenej sedánek ještě s jednou kamarádkou. Tak jsme si dělali srandu, ze bude mít sebou křena.
@Zkai píše:
Jo, ty po tom aspoň odpadneš, ale takovej mladej zajíc by mohl chtít celou noc a to už není tak zádoucí když musíš ráno vykonávat děti do ústavů a mazat do háku.
přesně to jsem taky říkala, že takový pískle musí mít plno energie a to by mě taky mohlo zabít ![]()
@Detsa my nejsme zamilovaný pár
názory nemá zas tak špatný, jenom prostě je zatím jinde.. o dětech ví, už je i viděl a je mladší o půl dekády.. prostě tele těsně po dvacítce, no..
@Detsa píše:
To přehlédl. Tak to eště, že křen odpadl. To je špatná pozice - už to vidím z vlastní zkušenosti … Jo pojď s náma, bude zábava. Ano, to dobře znám. Skvěle se s jiným zamilovaným párem bavím
Checht, to je pravda, to bych taky radši řekla, ze musím domu.
Ale myslím, ze dle toho jak je Tamtama trhlá, tak fešák i paní Křenová musejí být stejného ražení a byla dost sranda..