Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
No jiste! Kdybych něco někde urvala, tak se okamžitě vytahuju. Dnes přede mnou dokonce jeden otec utekl! Ještě furt je mi to úplně jedno.
Já se lek, že tím „chlupatej kocour na pomazlení“ myslíš dámskou obdobu klobásy ![]()
@Zkai píše:
No jiste! Kdybych něco někde urvala, tak se okamžitě vytahuju. Dnes přede mnou dokonce jeden otec utekl! Ještě furt je mi to úplně jedno.
Tak mi napiš dopis, já ti odepíšu a můžem si psát. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já se lek, že tím „chlupatej kocour na pomazlení“ myslíš dámskou obdobu klobásy
A že bych se mazlil ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já se lek, že tím „chlupatej kocour na pomazlení“ myslíš dámskou obdobu klobásy
Ne, bobra jsem odložila asi před čtvrť hodinou. Kousal svině…
@Zkai píše:
Ne, bobra jsem odložila asi před čtvrť hodinou. Kousal svině…
Něco máš za lubem? Že by lov na tatínky? ![]()
@mrav píše:
Tak mi napiš dopis, já ti odepíšu a můžem si psát.
Me ještě furt nenapadaj žádný čuňárny, co by tě potěšily.. Ostava furt nic? Stale tajemství?
@Prof. Farnsworth píše:
A že bych se mazlil
To klidně, můj kocour je teplej… A zatím nelovim, nevím proč, ale u nás jsou v neděli všude jen tatínci… V jiné dny přede mnou prchají samozřejmě matky ![]()
@Zkai píše:
Me ještě furt nenapadaj žádný čuňárny, co by tě potěšily.. Ostava furt nic? Stale tajemství?
Je anonymní - stejně vím, že je to ona. A mám její foto. ![]()
@mrav píše:
Je anonymní - stejně vím, že je to ona. A mám její foto.
Ona ti píše anonymně? To ani nevím, ze jde. Ale už se ti to nějak táhne..
No a teď nespím, protože jsem sama na sebe naštvaná, že jsem taková kráva, co si myslí, že má šanci u mladýho kolouška.
![]()
@Tamtama píše:
No a teď nespím, protože jsem sama na sebe naštvaná, že jsem taková kráva, co si myslí, že má šanci u mladýho kolouška.![]()
Ale no ták, šance je vždycky ![]()
@Tamtama píše:
No a teď nespím, protože jsem sama na sebe naštvaná, že jsem taková kráva, co si myslí, že má šanci u mladýho kolouška.![]()
Na věku nezáleží. Záleží na vzájemných sympatiích a chemii. ![]()
@Detsa píše:
já myslel, že si vdaná ?
ale kdeže, už za chvíli 5 let šťastně opuštěná ![]()
@Tamtama píše:
A proc by ne prosimte
bud to vyjde nebo ne. Hlavne se na to neupinej a nech to volne plynout. Mas taky narok na kousek stesti
. Kdy jdete? Hlavne dej potom vedet.