Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Vodítko a koupat je v kašně.
My koupem v potůčku vedle kačenek. ![]()
@Tamtama píše:
My teda máme normálně vanu.![]()
A nafukovací bazén v Zubří - to má brácha.
![]()
@mrav no máme taky nafukovací bazén,je ale jen pro deti, no ty moje jsou skoro dvoumetrovi, tak tam vylezu já,jsem kratší.:-):-)
@Tamtama píše:Jenže vám neteče tepla voda! Hele když je oba nacpes někde do kašny, tak dost usetris za vodu
My teda máme normálně vanu.![]()
@Tamtama píše:
@Detsa nemám jen jednoho, druhý chodí pořád jak čuně, tak už je jedno, jestli peru jedno nebo dvoje oblečení
A taky mám radši plnou pracku, ale to tady není problém.
Dnes jsme si vyrazili na kulturní zážitek, že je ošklivo, ze skříně jsem propadla plastenky, nacpala je do baglu a ted koukam, ze mám sebou nafukovaci plovací vestu. No padlo par kapek, tak na to nedošlo. Kluk zežral dva precliky, šel dvakrát na masinku, jednou na skákací hrad, já vylemtala dvě piva a klobasu už mi nezbylo. Doma mám párek..
@Zkai píše:
Fakt jo? Na mě je to ted už takový pravěký, ale za mlada jsme slintaly a tančily všechny ze třídy.
Ja to zamlada nikdy nevidela cely, poprvy jsem to zkoukla tak ve dvaceti. A ted kdyz mam romantickou chvilku, tak si poustim tu zaverecnou scenu na youtube a slzim. Vubec me ted dojima vic veci, nez driv. Maly lasky jsem taky vzdycky orvala, a to me nikdy decka a kor cizi nedojimaly. Starnu ![]()
@Zkai píše:
Dnes jsme si vyrazili na kulturní zážitek, že je ošklivo, ze skříně jsem propadla plastenky, nacpala je do baglu a ted koukam, ze mám sebou nafukovaci plovací vestu. No padlo par kapek, tak na to nedošlo. Kluk zežral dva precliky, šel dvakrát na masinku, jednou na skákací hrad, já vylemtala dvě piva a klobasu už mi nezbylo. Doma mám párek..
Ta fotka je super. Mladej je fakt fešák
No a to pivo… musel jsem si otevřít plechovkový z toho jakou jste mi udělali chuť. ![]()
@Zkai malej je roztomilouš ![]()
a když jsme u piva, byla jsem na něj pozvána.. jen ještě nevím, jestli mám jít.. a jestli seženu hlídání.. ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai malej je roztomilouš
a když jsme u piva, byla jsem na něj pozvána.. jen ještě nevím, jestli mám jít.. a jestli seženu hlídání..
Běž. Každej si potřebuje občas odpočinout a popít ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ta fotka je super. Mladej je fakt fešákNo a to pivo… musel jsem si otevřít plechovkový z toho jakou jste mi udělali chuť.
Abych nebyl pozadu - já jsem taky měl na hřišti pivo a česnekové chipsy. Asi třetinu mi snědla Anička a poručila si dvoje lízátka - zmrzlinky. ![]()
@Prof. Farnsworth jenže já nepiju
ale společník by byl super, to je pravda..