Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122063
25.8.18 15:25
@Detsa píše:
Vodítko a koupat je v kašně.

My koupem v potůčku vedle kačenek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.18 15:28
@mrav píše:
My koupem v potůčku vedle kačenek. :mavam:
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
122063
25.8.18 15:32
@Anonymní píše: :kytka:

Ostrava? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.8.18 15:39

My teda máme normálně vanu. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
25.8.18 15:41
@Tamtama píše:

A nafukovací bazén v Zubří - to má brácha. :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
25.8.18 15:48

@mrav no máme taky nafukovací bazén,je ale jen pro deti, no ty moje jsou skoro dvoumetrovi, tak tam vylezu já,jsem kratší.:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.8.18 18:25
@Tamtama píše:
Jenže vám neteče tepla voda! Hele když je oba nacpes někde do kašny, tak dost usetris za vodu :mrgreen:
@Tamtama píše:
@Detsa nemám jen jednoho, druhý chodí pořád jak čuně, tak už je jedno, jestli peru jedno nebo dvoje oblečení :lol:

A taky mám radši plnou pracku, ale to tady není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.8.18 18:32

Dnes jsme si vyrazili na kulturní zážitek, že je ošklivo, ze skříně jsem propadla plastenky, nacpala je do baglu a ted koukam, ze mám sebou nafukovaci plovací vestu. No padlo par kapek, tak na to nedošlo. Kluk zežral dva precliky, šel dvakrát na masinku, jednou na skákací hrad, já vylemtala dvě piva a klobasu už mi nezbylo. Doma mám párek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.8.18 20:13
@Zkai píše:
Fakt jo? Na mě je to ted už takový pravěký, ale za mlada jsme slintaly a tančily všechny ze třídy.

Ja to zamlada nikdy nevidela cely, poprvy jsem to zkoukla tak ve dvaceti. A ted kdyz mam romantickou chvilku, tak si poustim tu zaverecnou scenu na youtube a slzim. Vubec me ted dojima vic veci, nez driv. Maly lasky jsem taky vzdycky orvala, a to me nikdy decka a kor cizi nedojimaly. Starnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
25.8.18 21:09

Humaka bula!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
25.8.18 21:19
@Zkai píše:
Dnes jsme si vyrazili na kulturní zážitek, že je ošklivo, ze skříně jsem propadla plastenky, nacpala je do baglu a ted koukam, ze mám sebou nafukovaci plovací vestu. No padlo par kapek, tak na to nedošlo. Kluk zežral dva precliky, šel dvakrát na masinku, jednou na skákací hrad, já vylemtala dvě piva a klobasu už mi nezbylo. Doma mám párek..

Ta fotka je super. Mladej je fakt fešák :palec: No a to pivo… musel jsem si otevřít plechovkový z toho jakou jste mi udělali chuť. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.8.18 21:26

@Zkai malej je roztomilouš :*
a když jsme u piva, byla jsem na něj pozvána.. jen ještě nevím, jestli mám jít.. a jestli seženu hlídání.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
25.8.18 21:28
@Tamtama píše:
@Zkai malej je roztomilouš :*
a když jsme u piva, byla jsem na něj pozvána.. jen ještě nevím, jestli mám jít.. a jestli seženu hlídání.. :lol:

Běž. Každej si potřebuje občas odpočinout a popít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
25.8.18 21:29
@Prof. Farnsworth píše:
Ta fotka je super. Mladej je fakt fešák :palec: No a to pivo… musel jsem si otevřít plechovkový z toho jakou jste mi udělali chuť. ;)

Abych nebyl pozadu - já jsem taky měl na hřišti pivo a česnekové chipsy. Asi třetinu mi snědla Anička a poručila si dvoje lízátka - zmrzlinky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.8.18 21:30

@Prof. Farnsworth jenže já nepiju :mrgreen: ale společník by byl super, to je pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí