Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa rozhodně jsem neměla v úmyslu provokovat někoho takového, to fakt ne…
A co jinak kde nového? @Tamtama simtě jak se se..e za skříň? To přece nelze vykonat?
A já s těma muffinama, s tou lotus pomazankou… Večer jsem to do dělala, ráno se na to vrhnu, rozkrojim, pomazánka nikde, ani díra po ní nezbyla, jak rychle se rozpustila, čokoláda na vrchu nezatuhla úplně a těsto mírně nedopečený. No zklamaná jsem byla. Do prace jsem to teda odtáhla, i když me cestou napadlo to odložit u popelnic, chlapcům jsem řekla, ze je to suflé a oni to nadšeně sežrali a pochválili. Tak dobrý.
A dnes jsme šli krmit čuníky.
@Zkai kdyby jen pršelo, já vystoupila z autobusu a v té samé vteřině už bylo jedno, kam šlápnu, protože kraťasy byly durch a v botách jezera.. za skříň se kálí asi dobře, je tam cca 20 cm místo, akorát na dětskou prdelku.. ![]()
Cause I've had the time of my life ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai kdyby jen pršelo, já vystoupila z autobusu a v té samé vteřině už bylo jedno, kam šlápnu, protože kraťasy byly durch a v botách jezera.. za skříň se kálí asi dobře, je tam cca 20 cm místo, akorát na dětskou prdelku..
Cause I've had the time of my life
Měla jsi nám to poslat na Valašsko. Tady trošku pršelo, byl strašný vítr a trošku se blýskalo. Pořádný slejvák furt nikde. ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai kdyby jen pršelo, já vystoupila z autobusu a v té samé vteřině už bylo jedno, kam šlápnu, protože kraťasy byly durch a v botách jezera.. za skříň se kálí asi dobře, je tam cca 20 cm místo, akorát na dětskou prdelku..
Cause I've had the time of my life
Nee, to prostě nejde!
Proč nebydlíš u nás… To by byla prča.
@Detsa píše:
Jo tááák
Hříšňák,klasika,už ho vidim po miliontý a stále můžu znova.
V sedmý třídě na lyžáku jsme každém večer sjížděli soundtrack furt dokola. Doma taky samozřejmě.
@Detsa píše:
Já ho asi nikdy neviděl celý. Nějak mě to ani nelákalo. Romantický mám rád ale s příbehěm, proložený dramatem třeba, zajímavým příběhem … ne úplnou romantickou slaďárnu. Což jsem podle názvu pochopil že je o nějakým tanci
Tys to právě měl vidět jako začínající puberťačka abych pochopil
teď už je pozdě
@Detsa píše:
Tudle fázi jsem eště neprožil. Třeba přijde
Tak dobrý, to ještě dojde… Budeš nadšenej! ![]()
@Detsa píše:
Tak rychle, už mám málo času
Máš ho hodně - ani si nedokážeš představit kolik…
![]()
@Zkai píše:
Tys to právě měl vidět jako začínající puberťačka abych pochopilteď už je pozdě
No to prave ne! Jako pubertacka jsem to nikdy neocenila, zato s postupem veku to zeru, bulim u toho jak zelva!
@Azeretereza píše:
No to prave ne! Jako pubertacka jsem to nikdy neocenila, zato s postupem veku to zeru, bulim u toho jak zelva!
Fakt jo? Na mě je to ted už takový pravěký, ale za mlada jsme slintaly a tančily všechny ze třídy.