Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
přesně to jsem taky říkala, že takový pískle musí mít plno energie a to by mě taky mohlo zabít
@Detsa my nejsme zamilovaný párnázory nemá zas tak špatný, jenom prostě je zatím jinde.. o dětech ví, už je i viděl a je mladší o půl dekády.. prostě tele těsně po dvacítce, no..
koloušek na hraní ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai si piš, že byla pr.del
Hele a ten je taky z prace ze jo? Jako ze ted budeš mít denně adrenalin co bude… Třeba nějaká rychlovka za rampou u skladu
![]()
@KalamityJohn píše:
koloušek na hraní
TÁÁÁK je to výstižný, furt jsem na to nemohla přijít… Ale tak domu by občas mohl přijít pomoci povolit kohout, opravit skříňku a tak..
@Zkai píše:
TÁÁÁK je to výstižný, furt jsem na to nemohla přijít… Ale tak domu by občas mohl přijít pomoci povolit kohout, opravit skříňku a tak..
I když vlastně ve me Tamtama vzbuzuje pocit, ze zvládne běžně opravy, které v jiných domácnostech čekají na muže..
@Zkai píše:
Hele a ten je taky z prace ze jo? Jako ze ted budeš mít denně adrenalin co bude… Třeba nějaká rychlovka za rampou u skladu![]()
![]()
jsi blbá ![]()
@KalamityJohn to zní hnusně ![]()
@Zkai píše:
I když vlastně ve me Tamtama vzbuzuje pocit, ze zvládne běžně opravy, které v jiných domácnostech čekají na muže..
tak zvládnu, akorát z vrtačky a elektriky mám respekt, ale proč si nezahrát na křehkou květinku.. ![]()
@Tamtama píše:
tak zvládnu, akorát z vrtačky a elektriky mám respekt, ale proč si nezahrát na křehkou květinku..
No jasně, u vrtání stejně někdo další musí držet hadici od vysavače..
@Tamtama jako ze je mladsi o 5 let? To je malo…dej tomu sanci. Nemas co ztratit
. Jak liba?? A kam jsi strcila mladochy??
@vertunka píše:
@Tamtama jako ze je mladsi o 5 let? To je malo…dej tomu sanci. Nemas co ztratit. Jak liba?? A kam jsi strcila mladochy??
O sedm ne? Nebo skoro šest? Az je z toho pět…
@vertunka jo, o 5.. mladší byl u táty a starší spí u mojí babičky.. k další otázce se nebudu vyjadřovat.. ![]()
@Zkai píše:
O sedm ne? Nebo skoro šest? Az je z toho pět…
Psala pul dekady…dekada je 10, tucet 12
ale neboj taky jsme to s manzelem radsi googlili ![]()