Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Jo, co rande? Byla muchlovačka? Tvůj fanclub chce vědět jak to dopadlo
Jo.. Už víš rozměry?
@Zkai píše:
Jo.. Už víš rozměry?
Ne
Já myslel, že si ho nenápadně prohrábne, ať ví na čem je. Dělá se to tak, ne?
To melo bejt na Tamtamu, soráč
@Zkai píše:
Jo.. Už víš rozměry?
@Prof. Farnsworth píše:
NeJá myslel, že si ho nenápadně prohrábne, ať ví na čem je. Dělá se to tak, ne?
@Prof. Farnsworth píše:
NeJá myslel, že si ho nenápadně prohrábne, ať ví na čem je. Dělá se to tak, ne?
Jo ja jsem to tak kdysi delala
![]()
dneska dobrý, akorát mi málem ujel autobus, protože u něj furt někdo strašil a málem jsem tu pusu ani nedostala ![]()
Tje nuda… Už kupujete dárky na Vánoce? Už mám tři. Letos to bude zase bída.
@Tamtama píše:
dneska dobrý, akorát mi málem ujel autobus, protože u něj furt někdo strašil a málem jsem tu pusu ani nedostala
Takže to nebylo rande? A kdy bude zas něco? ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai už má pro každýho lego, polštář a povlečení..
Heezkyy, zrovna jsem objednala duplo, tak jsem na kluka zvědavá. Povleceni dostal ted k narozeninám chudák.
@Zkai nebylo, normální pracovní den.. zítra se taky zastaví, i když nemá směnu.. a dneska si bral od mojí vedoucí docházku, aby si podle mě napsal směny.. ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai nebylo, normální pracovní den.. zítra se taky zastaví, i když nemá směnu.. a dneska si bral od mojí vedoucí docházku, aby si podle mě napsal směny..
To vypadá velmi dobře ![]()
@mrav a ty jak se chystáš na školku? Oblečky máte dokoupený? První den tam bude chvilku, nebo az do oběda?
@Zkai píše:
@mrav a ty jak se chystáš na školku? Oblečky máte dokoupený? První den tam bude chvilku, nebo az do oběda?
Oblečky chystáme, přijeli kvůli tomu i naši. Já budu v práci, tak tam malá bude asi až do oběda. Ještě se zítra musíme podivat, kde ta třída je, protože v pondělí to bude fičák. ![]()
@mrav píše:
Oblečky chystáme, přijeli kvůli tomu i naši. Já budu v práci, tak tam malá bude asi až do oběda. Ještě se zítra musíme podivat, kde ta třída je, protože v pondělí to bude fičák.
Tak jsem napsala asi šedesát dotazu a patnáctkrát mi to spadlo…
Práci jsi zmáknul takhle šikovně sehnat vstřícnější, nebo jdeš do starý? A ráno pujdete spolu do školky? A uděláte si odpoledne mejdan za absolvování prvního dne?
Vertunka už ma určité všechno připraveny.
@Zkai píše:
Tak jsem napsala asi šedesát dotazu a patnáctkrát mi to spadlo…
Práci jsi zmáknul takhle šikovně sehnat vstřícnější, nebo jdeš do starý? A ráno pujdete spolu do školky? A uděláte si odpoledne mejdan za absolvování prvního dne?
Vertunka už ma určité všechno připraveny.
Jdu do staré práce s novým kolektivem. Ráno půjdem spolu a mejdan už děláme asi týden v Braserii. Včera tam byla grilovačka a hlava na hlavě.
![]()