Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
30.8.18 23:23
@mrav píše:
Jdu do staré práce s novým kolektivem. Ráno půjdem spolu a mejdan už děláme asi týden v Braserii. Včera tam byla grilovačka a hlava na hlavě. :roll: :mavam:

Tak ti vymysleli nějakou normální pracovní dobu? V pondělí musí bejt mejdan ještě s babičkou a dědou né asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.18 23:24

@Zkai
My uz mame vlackodrahu z Ikea. Pak dostane jeste nalepky a razitka vsech moznejch druhu - na tom ujizdi. Pak nejaky play doh, Duplo - to je klasika, dreveny hracky z lidlu a detske imitace domacich spotrebicu. Mimino dostane jen nejaky fisher price a drevenou hracku, aby se nereklo.

PS: lidicky, shanim listky na Ligu mistru. Takze kdyby se k vam nejaky dostaly a vy byste nechteli jit, tak se hlasim. Platim zlatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
30.8.18 23:29
@Zkai píše:
Tak ti vymysleli nějakou normální pracovní dobu? V pondělí musí bejt mejdan ještě s babičkou a dědou né asi…

Pracovní doba bude podle možností školky. - asi 7 až 15.30 A babička s dědou - ještě nevědí, kdy chtějí odjíždět, ale asi zítra večer, nebo pozítří. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.18 23:29
@Zkai píše:
Tak jsem napsala asi šedesát dotazu a patnáctkrát mi to spadlo…
Práci jsi zmáknul takhle šikovně sehnat vstřícnější, nebo jdeš do starý? A ráno pujdete spolu do školky? A uděláte si odpoledne mejdan za absolvování prvního dne?
Vertunka už ma určité všechno připraveny.

Jasny. Dneska jsme delali velky nakupy - boty, holinky, plastenka, trika, kalhotky a ponozky. Plus veci ze seznamu skolky. Zitra jdeme jeste pro backurky a uz muzeme vyhlizet pondeli. Mala se silene tesi. Ta sladka nevedomost :mrgreen:. A na prvni den ma pripraveny darecky -kostky s krtkem a pandou a puzzle frozen - se zblazni radosti.

Mimochodem porad mi to pada jak blazen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.8.18 23:30
@vertunka píše:
@Zkai
My uz mame vlackodrahu z Ikea. Pak dostane jeste nalepky a razitka vsech moznejch druhu - na tom ujizdi. Pak nejaky play doh, Duplo - to je klasika, dreveny hracky z lidlu a detske imitace domacich spotrebicu. Mimino dostane jen nejaky fisher price a drevenou hracku, aby se nereklo.PS: lidicky, shanim listky na Ligu mistru. Takze kdyby se k vam nejaky dostaly a vy byste nechteli jit, tak se hlasim. Platim zlatem.

Vlackodrahu z ikei máme taky, nejlepší je to rozebírat a zahodit tunel, na kterým to drží. Modelinu jsem ještě nezkousela. Ale máme sliz! A toho se štítí. Mámě nevím co bych pořídila, zbytek rodiny budou drobnosti. Letos se mi to aspoň dost zúžilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.8.18 23:32
@mrav píše:
Pracovní doba bude podle možností školky. - asi 7 až 15.30 A babička s dědou - ještě nevědí, kdy chtějí odjíždět, ale asi zítra večer, nebo pozítří. :mavam:

Tak já myslela, ze tam zůstanou ještě pro případný stav nouze v pondeli. A dárek by mela taky dostat, jak píše Vertunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.18 23:32
@Zkai píše:
Vlackodrahu z ikei máme taky, nejlepší je to rozebírat a zahodit tunel, na kterým to drží. Modelinu jsem ještě nezkousela. Ale máme sliz! A toho se štítí. Mámě nevím co bych pořídila, zbytek rodiny budou drobnosti. Letos se mi to aspoň dost zúžilo.

My mame vlackodrahy uz plnej box, manzel strasne rad stavi. Nojo nadrazak :mrgreen:. I tuhle z Ikei si vybral on :mrgreen:. Zbytku rodiny jsem zatim moc nepremejslela, na to je casu dost. Holkam musim nakupovat postupne, at toho pak neni v prosinci moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
31.8.18 18:13
@Tamtama píše:
@Zkai nebylo, normální pracovní den.. zítra se taky zastaví, i když nemá směnu.. a dneska si bral od mojí vedoucí docházku, aby si podle mě napsal směny.. :jazyk:

To zní nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
31.8.18 18:16

Tady už jedou Vánoce,šmarjápanno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.8.18 19:39
@Anna766 píše:
Tady už jedou Vánoce,šmarjápanno :zed:

No jasně! Nakupujem postupně at to pak není taková šlupka. Ale už by jsme mohli i s pečením ne? :mrgreen: u nás to naštěstí nefrčí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.8.18 20:32
@Zkai píše:
No jasně! Nakupujem postupně at to pak není taková šlupka. Ale už by jsme mohli i s pečením ne? :mrgreen: u nás to naštěstí nefrčí..

Jéé na pečení se těšim. Peču pro celou familii. Děsně mě to baví. Ale letos s tim malým satanem nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
31.8.18 21:19
@Zkai píše:

Ale jo,taky začínáme kupovat už na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.8.18 21:32
@Anna766 píše:
Ale jo,taky začínáme kupovat už na podzim.

Ten je prej zítra! :mrgreen:

@vertunka píše:
Jéé na pečení se těšim. Peču pro celou familii. Děsně mě to baví. Ale letos s tim malým satanem nevim nevim.

Péct cokoli mám hrůzu dodnes, musíš péct po nocích jako Tamtama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.8.18 21:47
@Zkai píše:
Péct cokoli mám hrůzu dodnes, musíš péct po nocích jako Tamtama :mrgreen:

No to si pis, ze budu pect v noci a nebo az bude starsi ve skolce. Nemam rada, kdyz mi chce pomahat v kuchyni. To je o moje nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
2.9.18 20:19

Nachystáno do školky? @Tamtama co prvňáček, ví do čeho jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí