Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My chystame az dnes (velky nakup), ale tady se jde ve stredu…boze, ja se tak nemuzu dockat
Ten klid doma…
@Zkai píše:
Nachystáno do školky? @Tamtama co prvňáček, ví do čeho jde?
Klárka jde až v úterý v rámci speciálního adaptacniho kurzu pro děti mladší 3 let. Takže až zítra vše nachystame.
@Zkai ví prd, ale těší se. Dokonce si dobrovolně vyzkoušel novou košili a kalhoty.
A nemůžu si pomoct, ale chlap v košili je prostě CHLAP.
@Tamtama píše:
@Zkai ví prd, ale těší se. Dokonce si dobrovolně vyzkoušel novou košili a kalhoty.A nemůžu si pomoct, ale chlap v košili je prostě CHLAP.
Jeee to bude fešák ![]()
@Zkai píše:
Jak to dnes dopadlo? @mrav a co ty po dlouhý době v práci?
Anička byla v pohodě, jen se počurala a polila polévkou. Já jsem z toho shonu docela unavený… ![]()
@mrav píše:
Anička byla v pohodě, jen se počurala a polila polévkou. Já jsem z toho shonu docela unavený…
Hola hola ![]()
Tak jak se Vám všem vede?
U nás hektické, jak jen to s dvěma dětma bejt může. Já jsem navíc nemocná, už asi 14 dní, takže paráda. Láduju se antibiotikama a je mi zle a zle
. Zaplať panbůh, že starší chodí do školky. Moc se jí tam líbí a všechny učitelky jí chválí.
Koukejte napsat jak je u Vás
.
Ahoj. Malé se ve školce líbí - jen to ranní vstávání - horor. Musí se vykakat, na nočníku sedí půl hodiny. To už já spěchám. Taky se mi zdá, že se trošku bojí jedné učitelky. Bohužel, ta učitelka otevírá školku. Takže malá hned začne brečet a dokonce mi už řekla i bojím. Tak to jsou radosti nás pracujících samoživitelů. ![]()
@mrav píše:
Ahoj. Malé se ve školce líbí - jen to ranní vstávání - horor. Musí se vykakat, na nočníku sedí půl hodiny. To už já spěchám. Taky se mi zdá, že se trošku bojí jedné učitelky. Bohužel, ta učitelka otevírá školku. Takže malá hned začne brečet a dokonce mi už řekla i bojím. Tak to jsou radosti nás pracujících samoživitelů.
neboj, za nejakou kretkou dobu nebudes ani stihat chapat, co to dite dokaze vymyslet, pockej, az si bude vybirat maminku, to bude zabava, jak budou zenske koukat, jake perly z toho ditete padaji o tatinkovi, jak ho bude nabizet na trhu
Zdravím.
Starší je ze školy nadšený, úkoly dělá bez protestů, nosí jedničky a chválící razítka. A já mám teda oficiálně přítele, v práci už se to rozkřiklo a šli jsme s pravdou ven. Všechno je zalité sluncem, čekám, kdy přijde pohroma.
@Tamtama píše:
Zdravím.Starší je ze školy nadšený, úkoly dělá bez protestů, nosí jedničky a chválící razítka. A já mám teda oficiálně přítele, v práci už se to rozkřiklo a šli jsme s pravdou ven. Všechno je zalité sluncem, čekám, kdy přijde pohroma.
To jsou skvělé podzimní zprávy.
@vertunka U nas uz nabehla rutina, mala je ve skolce, kluci ve skole…tady jsou ted taky vsichni nemocni.
@Tamtama povidej, rekni neco o priteli
a rychle si stesti uzivej, driv nez prijde nejaka ta pohroma ![]()
Čau! Už jsem byla přesvědčena, ze tu chcípnul Mrav. Me je dnes taky nějak podivné, kluk má nudličku od včera, ale asi dobrý. @vertunka jste dlouho nebyly nemocné, že? @mrav a v práci dobrý? Nemáš rozválený šunčičky z domova? @Tamtama to tedy gratulace, co kucí na to? Na mě minulý týden jeden hoch pokřikoval cosi o pěkných prdelkach, ale byl dost opálenej a halekal na mě ze stupátka popelářského vozu. Dnes se se mnou dal do řeči dědeček na hřišti. Moc na výběr nemám… Jo a v obchodě u kasy ještě jeden laškoval, ani kluk sedící ve vozíku ho nerozhodil, ale byl tak o 15 mladší..