Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
14.10.18 19:34
@Detsa píše: :mrgreen: … snad se nevrátí polonahatý. Přijde v oblečení podepsaným někoho jiného :P
:mrgreen: Kdyz to nebudou růžové šatečky tak by to mohla být prima obměna šatníku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 19:37
@Prof. Farnsworth píše:
U nás měli jednu skříňku vyčleněnou pro nezařaditelné oblečení. To co si děti nepoznaly, nebo učitelky nemohly identifikovat komu to patří, složily a umístily do této skříňky. Tu pak maminky (a občas i tátové) prohlíželi, jestli tam není něco jejich dítka… Třeba to mají u vás stejně.

To by mi ani tak nevadilo, ze se mu ztratí oblečení. Mám instrukce nedávat nic nového, tak půjde za socku, spíš aby ho v případě převlékání nasoukali do správného oděvu. No uvidíme zítra, odevzdám ho s podepsanou taškou. Nevím jak to chodí a moc se mnou nemazali když jsem se tam šla podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
14.10.18 19:48
@Zkai píše: :lol: se s tím nemažeš, to se neopere?

Zatím je to vidět, když, tak se to obtáhne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
14.10.18 19:59

Když není cedulka,popisujecse to zvnitřku za krkem.Aspoň u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 20:23
@Detsa píše:
Třeba bude roztomilý v tom :mrgreen:

Jo to on ma jednu oblíbenou tylovou sukýnku, ale ven ho v ní nepouštím. Dodnes si ho pletou s holčičkou, asi by to nevadilo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 20:24
@Anna766 píše:
Když není cedulka,popisujecse to zvnitřku za krkem.Aspoň u nás.

Na ten tlustej lem, že jo? To je jediný co mě napadlo, jinak se to propije krz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
14.10.18 20:28
@Zkai píše:
Na ten tlustej lem, že jo? To je jediný co mě napadlo, jinak se to propije krz.

Stane se že se to propije :lol: ale jsou i horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 20:34

Já mám starosti co… Jinak kluk mel rýmu, tak jsme měli Bohouše (lux) permanentně v pokoji a chlapeček ho tak dlouho tahal za šňůru až Bohouš musel do lázní za 600,– jen naštěstí. Jinej lux nechci. Pak máma dnes rozflákala umyvadlo, máme ho na takovejch stoletejch držácích tak se takovej typ blbě shání a já odmítám vrtat do dlaždic. Hlavně když ho rozbila naposled, tak jsem byla líná dojet koupit silikon a utěsnila jsem ho k sifonu nějakým Mamutem, co jsem našla doma a teď to nejde sundat. No a k tomu ta soukromá školka co se platí celý pololetí najednou a tak k Vánocům máma dostane novej sifon k umyvadlu a duplo, teta teréňáka na setrvačník a zbytek rodiny si budou půjčovat knihu o letadlech. No určitě bude mnohem hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 20:35
@Anna766 píše:
Stane se že se to propije :lol: ale jsou i horší věci.

Chudák, bude vypadat jak mamlas. Doufám, ze ty zbylý děti nebudou nějaký značkový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
14.10.18 20:40
@Zkai píše:
Chudák, bude vypadat jak mamlas. Doufám, ze ty zbylý děti nebudou nějaký značkový…

To si nemyslím.Každá normální máma nedá děcku do školky značkový hadry.To spíš bude samý Kik ,Lidl a Pepco.Dcera tam pro malou(i pro sebe) taky nakupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 20:48
@Anna766 píše:
To si nemyslím.Každá normální máma nedá děcku do školky značkový hadry.To spíš bude samý Kik ,Lidl a Pepco.Dcera tam pro malou(i pro sebe) taky nakupuje.

Přesně a ty cedulky z Pepca jsou tak mrňavý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
14.10.18 20:51
@Zkai píše:
Přesně a ty cedulky z Pepca jsou tak mrňavý!

Musíš to holt zkrátit.Nenapíšeš Jonathan Tesařík ale Jon.Tes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 20:55
@Anna766 píše:
Musíš to holt zkrátit.Nenapíšeš Jonathan Tesařík ale Jon.Tes.

Tak zrovna Pepco cedulky jsou fakt jen na iniciály a ještě jen propiskou :mrgreen: no není to úplně školka, dětí tam bude hrstka, tak snad nejsou zavalený hadrama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 22:25

Hééle a máte úrazový pojištění? Většina dětí v okolí si zlámala ruce ve školce na trampolíně a pak, až budu muset do práce a případně kluka se sádrou ve školce nebudou chtít, tak mi to dost rozhodí plány. Kolik to stojí? Mám na sebe už léta aby máma kdyžtak něco dostala, neb furt sedím za volantem, ale plnění je bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
14.10.18 22:31

@Zkai v naší školce trampolínu nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie