Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
@Zkai v naší školce trampolínu nevedou.
To bych taky uvítala, ale treba rozbíjet hlavy se dají kdekoli..
@Anna766 píše:
@Zkai v naší školce trampolínu nevedou.
V naši jo. A Anička už měla pěkně odřená záda. A neřekne, kde si to udělala…
@mrav píše:
V naši jo. A Anička už měla pěkně odřená záda. A neřekne, kde si to udělala…
To je o koberec vole, ne o trampošku
ty asi pojistku nemáš co, jako samozivitel… A vubec, co nespíš, ráno masakr!
@Zkai píše: Čau, tak se mi podařilo klukovi najít socškolku co mě nezruinuje na pár hodin jednou týdně. Zítra jde poprvé a má mít vše podepsané. Boty jsem jakž takž zvládla, ale nevím co s oblečením, kam se to podepisuje? Když jsem jela do lázní tak máma mi jméno na všechno vyšívala. Kluk má sice krátké jméno, ale já bych to zničila víc jak fixou. Mikinu jsem podepsala na extra dlouho cedulku, ale je na boku ve švu a už vidím jak tam učitelky hodinu prohlíží všechny mikiny než je oblíknou. Zbytek oblečení ani pořádný cedulky nemá.
Já jsem zainvestovala do nazehlovacek. Ale to ty asi nemůžeš co? ![]()
@Anna766 píše:
To si nemyslím.Každá normální máma nedá děcku do školky značkový hadry.To spíš bude samý Kik ,Lidl a Pepco.Dcera tam pro malou(i pro sebe) taky nakupuje.
Tyjo a já dneska dala do školky holce adidas soupravu. Asi nejsem normální
.
@vertunka píše:
Já jsem zainvestovala do nazehlovacek. Ale to ty asi nemůžeš co?
A to není vůbec špatnej nápad. Klukův tatínek ma kamaráda co to umí. Jen tu žehlicku nemám
to by se mohlo hodit az bude chodit opravdu do školky.
Ja ji taky davam i ty „lepsi“ veci, spis me stve, ze mi ji obcas vrati flekatou…
@Zkai píše:
A to není vůbec špatnej nápad. Klukův tatínek ma kamaráda co to umí. Jen tu žehlicku nemámto by se mohlo hodit az bude chodit opravdu do školky.
Já dávám ty nazehlovacky na ty lepší věci. Vydrží to pračku i sušicku. A mam k tomu i nálepky. Do bot a na ostatní věci.
@vertunka píše:
Tyjo a já dneska dala do školky holce adidas soupravu. Asi nejsem normální![]()
.
Tak potom je možnost že se to zničí,nic víc.
@vertunka píše:
@Anna766 Tak s tim se u dětí tak nějak počítá.
Pravě že počítá.Proto se dávají takové věci,kterých potom není líto,když se zničí.
@Zkai píše:
To je o koberec vole, ne o trampošku![]()
![]()
ty asi pojistku nemáš co, jako samozivitel… A vubec, co nespíš, ráno masakr!
Už jsem to vypínal. Ale máš pravdu, přetáhl jsem asi půl hodiny. ![]()
To ničení věcí ve školce je asi taky dítě od dítěte, starší mi nosil nevypratelné fleky tak jednou do týdne, mladší za rok a kousek ještě nezničil snad jediný kus oblečení.
Tak školka dneska… Furt nevím co si myslet. Byla jsem většinu času s klukem. Pak me dámy poslaly vedle na pivo at přijdu za hodinu. Kluk si asi ani nevšiml, ze jsem šla pryc i když jsem mu to dvakrát říkala. Když jsem se vratila, tak mel na čele červenej flek a prokouslej ret. Ale je to hroch, tak jsem se ani neptala. Domu šel dobrovolně. Jak nemluví, tak me mrzí, ze vlastně nevím nic. Dámy říkaly, ze byl v klidu a choval se lip, než když jsem tam byla. On ječí když mu někdo vezme auto co má zrovna v ruce a to předvedl několikrát. A k tomu ošacení, přišel jeden chlapeček v džínách, kožené bundě a moc pěkných polobotkách. Zbytek osazenstva tepláky. Divný bylo, ze maminka toho v kožené bundě mluvila s ruským přízvukem. Jde o opravdu socškolku, nedá se srovnat s cenou i nejlevnější soukromé školky. Jiný chlapeček zase celou dobu řadil autíčka stranou v koutku. Jedinej výborně mluvil a naprosto chápal co se po něm chce. Zbytek děti absolutně nereagoval, ze by se měly posadit do kroužku a poslouchat básničku, namalovat obrázek, uklidnit hračku. Všechno děti kolem dvou let. Fakt magorarna, všude hračky. Dvě zandáš, patnáct jich přistane vedle tebe. Chtěla bych vidět jak to vypadá v jeslích. Jinak je to vedeno jako malá hernička pro veřejnost. Nikdy jsme v takové žádné nebyli. I to musí bejt mazec.
@mrav píše:
Už jsem to vypínal. Ale máš pravdu, přetáhl jsem asi půl hodiny.
A dneska zase nespíš!