Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122040
26.9.18 20:13
@Zkai píše: Čau! Už jsem byla přesvědčena, ze tu chcípnul Mrav. Me je dnes taky nějak podivné, kluk má nudličku od včera, ale asi dobrý. @vertunka jste dlouho nebyly nemocné, že? @mrav a v práci dobrý? Nemáš rozválený šunčičky z domova? @Tamtama to tedy gratulace, co kucí na to? Na mě minulý týden jeden hoch pokřikoval cosi o pěkných prdelkach, ale byl dost opálenej a halekal na mě ze stupátka popelářského vozu. Dnes se se mnou dal do řeči dědeček na hřišti. Moc na výběr nemám… Jo a v obchodě u kasy ještě jeden laškoval, ani kluk sedící ve vozíku ho nerozhodil, ale byl tak o 15 mladší..

Ahoj.Zatím dobrý, jen jsem unavený ze všeho - školka, práce, školka, do toho nějaký nákup a včera a dnes u nás dělali plastová okna. Takže jsem KO. Ještě, že přijeli naši, jinak bych umřel. A co by pak bylo s chudákem Aničkou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.9.18 15:13

@Zkai kluci jsou nadšení, starší se dokonce rozhodl, že prý to bude jeho tatínek. A nechce si to nechat vymluvit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.9.18 18:30
@Tamtama píše:
@Zkai kluci jsou nadšení, starší se dokonce rozhodl, že prý to bude jeho tatínek. A nechce si to nechat vymluvit. :zed:

Jee tak to mám radost za Tebe. Užívej mladou lásku :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.9.18 22:17
@Tamtama píše:
@Zkai kluci jsou nadšení, starší se dokonce rozhodl, že prý to bude jeho tatínek. A nechce si to nechat vymluvit. :zed:

Tjo… Tak aby to vydrželo :mrgreen: ale Ty už víc na držku asi dostat nemůžeš ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.9.18 22:22

A jak se mají školkaři? Tady jsme bez zásadních změn snad jen já a Detsa…
Me ta klukova rýmička taky nějak sejmula, tak bylo fajn v pátek nemuset jít do práce. Zas zítra, ale už dobrý. Kluk má teda nudli furt, ale živej je až dost.
Nějaký rande někdo? Detsa nic? Mrave ty taky nic? Kolegyně třeba? Máš nějaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
30.9.18 22:35
@Zkai píše:
Me ta klukova rýmička taky nějak sejmula, tak bylo fajn v pátek nemuset jít do práce. Zas zítra, ale už dobrý. Kluk má teda nudli furt, ale živej je až dost.

Kolegyň tam je - a pěkných. Všechno je to vdané, nebo zadané. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.9.18 22:48
@mrav píše:
Kolegyň tam je - a pěkných. Všechno je to vdané, nebo zadané. :mavam:
Ále.. To nevadí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
30.9.18 22:52
@Zkai píše: Ále.. To nevadí :mrgreen:

U jedné mi stojí - snad si toho i všimla. Má manžela a dvě děcka. Je mladá - v kolika se vdávala? 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
1.10.18 07:33
@mrav píše:
U jedné mi stojí - snad si toho i všimla. Má manžela a dvě děcka. Je mladá - v kolika se vdávala? 8) :roll:

Určitě si všimla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 09:35
@mrav píše:
U jedné mi stojí - snad si toho i všimla. Má manžela a dvě děcka. Je mladá - v kolika se vdávala? 8) :roll:

No určitě ti očumuje rozkrok… Mladý holky jsou vdavků chtivý, asi jí to hned vyšlo.

Venku je pěkná kláda co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.10.18 10:01
@mrav píše:

Já jsem taky mladá (24) jsem vdaná a mám dvě děcka ;) A co jako? 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.10.18 10:03
@Zkai píše:

My se máme dobře, malá je že školky nadšená, strašně se ji tam líbí. Ale mimino mi dává - od včerejška má 40tky horečky. A nejde to srazit…jsem z toho hotová…nemůže bejt chvíli klid :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.10.18 13:15
@Tamtama píše:

Tak to je super, že ti to vyšlo :hug: Zachytil jsem někde v diskusi „jak jste se seznámili s přítelem“ (nebo nějak podobně), jak jsi popisovala svůj úspěch. Tak hlavně aby to vyšlo. U těch dětí to chce krotit nadšení - pokud by to nedej bože nevyšlo, tak z toho bývají vyřízené víc než dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.10.18 13:19

Tak dnes jsem dokončil svůj dvouměsíční projekt „zubař“ úspěšnou implementací korunky za pěkných 11 tisíc. Tím jsem skončil s tímto koníčkem a budu si hledat jiný - levnější. Přemýšlel jsem o sbírání veteránů, že si udělám pilotní průkaz na dopravní letadla nebo golfu. Nebo bych si mohl najít nějakou zlatokopku. Vše tohle by mě vyšlo levněji než ten zubař :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20924
1.10.18 13:35
@Prof. Farnsworth píše:
Tak dnes jsem dokončil svůj dvouměsíční projekt „zubař“ úspěšnou implementací korunky za pěkných 11 tisíc. Tím jsem skončil s tímto koníčkem a budu si hledat jiný - levnější. Přemýšlel jsem o sbírání veteránů, že si udělám pilotní průkaz na dopravní letadla nebo golfu. Nebo bych si mohl najít nějakou zlatokopku. Vše tohle by mě vyšlo levněji než ten zubař :mrgreen:

Taky jsem si to prodělal - root canals u třech zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí