Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148168
1.10.18 23:22
@Zkai píše:
Tak to jsem sama neviděla. A kluk se koukat nemusí :jazyk:

A to si myslím že by se mu zrovna líbilo :D to úžasňákovic mimino je boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 23:31
@Anna766 píše:
A to si myslím že by se mu zrovna líbilo :D to úžasňákovic mimino je boží.

On je zaměřen na cokoli, co má kola. Ale včera jsme si prohlíželi obrázky a on jásal u miminek. Tak jsme se dnes zastavili v pepcu, jestli by nemeli nějakou levnou panenku a měli prd. Asi mimino by ho zaujalo. To stáhnu. Aspoň u těch lékařů ať furt nedělám ostudu s těma teletubbies. Díky za doporučení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.10.18 09:13
@Anna766 píše:
Pravda,dítěti je 5.Ještě taky vede Anna A Elza.

U nás taky jede Anna a Elza. Ale šíleně. Pořád si musíme hrát jakože já jsem Anna a malá Elza. A zpíváme a zpíváme. Magorina.
A taky ma ráda Masu a Medveda. A Zvědavýho George.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
2.10.18 09:23
@vertunka píše:
U nás taky jede Anna a Elza. Ale šíleně. Pořád si musíme hrát jakože já jsem Anna a malá Elza. A zpíváme a zpíváme. Magorina.
A taky ma ráda Masu a Medveda. A Zvědavýho George.

Však ty jsi Anna. A Elza je Aniččina sestřenice. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20924
2.10.18 12:07
@Prof. Farnsworth píše:
My jsme žrali Červený traktůrek. Je to kompletně na youtube.

Bob the builder, Thomas the tank engine, Curious George, dal si nevzpominam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20924
2.10.18 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
2.10.18 21:21
@KalamityJohn píše:
Sesamy Street :mrgreen:https://www.youtube.com/watch?…

Ano! To by mohlo splňovat podmínky.
Kluk zrovna dokoukal Top Gear, takže ještě nespí, ale nemusí ani vstávat. Dnes Stig škodil s traktorem. Hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
2.10.18 21:26
@KalamityJohn píše:
Sesamy Street :mrgreen:https://www.youtube.com/watch?…

Teda aspoň něco jsem porozumela az napodruhé, ale kluk si zatančil s chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20924
3.10.18 10:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 16:29

Čau, tak se mi podařilo klukovi najít socškolku co mě nezruinuje na pár hodin jednou týdně. Zítra jde poprvé a má mít vše podepsané. Boty jsem jakž takž zvládla, ale nevím co s oblečením, kam se to podepisuje? Když jsem jela do lázní tak máma mi jméno na všechno vyšívala. Kluk má sice krátké jméno, ale já bych to zničila víc jak fixou. Mikinu jsem podepsala na extra dlouho cedulku, ale je na boku ve švu a už vidím jak tam učitelky hodinu prohlíží všechny mikiny než je oblíknou. Zbytek oblečení ani pořádný cedulky nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
14.10.18 16:57
@Zkai píše: Čau, tak se mi podařilo klukovi najít socškolku co mě nezruinuje na pár hodin jednou týdně. Zítra jde poprvé a má mít vše podepsané. Boty jsem jakž takž zvládla, ale nevím co s oblečením, kam se to podepisuje? Když jsem jela do lázní tak máma mi jméno na všechno vyšívala. Kluk má sice krátké jméno, ale já bych to zničila víc jak fixou. Mikinu jsem podepsala na extra dlouho cedulku, ale je na boku ve švu a už vidím jak tam učitelky hodinu prohlíží všechny mikiny než je oblíknou. Zbytek oblečení ani pořádný cedulky nemá.

Já jsem to podepsal normálně průpiskou.Košile na límec a botky a papučky na podrážku z boku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
14.10.18 17:25

Vsecho podepisuju neopratelnou fixou na cedulku, vetsinou tu u krku.Mam i kousky, kde primo tam je nasita cedulka : „Jmeno:“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 18:59
@mrav píše:
Já jsem to podepsal normálně průpiskou.Košile na límec a botky a papučky na podrážku z boku. :mavam:
:lol: se s tím nemažeš, to se neopere?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.10.18 19:02
@Lenka_Hal píše:
Vsecho podepisuju neopratelnou fixou na cedulku, vetsinou tu u krku.Mam i kousky, kde primo tam je nasita cedulka : „Jmeno:“

O nějaký fixe na textil jsem slyšela, to seženu, ale ty cedulky jsou fakt titěrný, tam napíšu sotva iniciály. A spoustu jsem jich ustříhla. Zítra půjde s podepsanejma botama a mikinou a uvidíme s čím se vrátí. Včera tam byl bazárek s oblečením tak v nejhorším ho určitě do něčeho oblíknou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
14.10.18 19:16

U nás měli jednu skříňku vyčleněnou pro nezařaditelné oblečení. To co si děti nepoznaly, nebo učitelky nemohly identifikovat komu to patří, složily a umístily do této skříňky. Tu pak maminky (a občas i tátové) prohlíželi, jestli tam není něco jejich dítka… Třeba to mají u vás stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí