Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Nevím, co tam nosí jiné děti, ale učitelky učí česky. Jen ta její se mi zdá trošku praštěná. No, asi každý jsme trošku postižený tím svým zaměstnáním…
Tady frčí AJ ve školkách, ale možná později. Lepší praštěná, než nerudná fuchtle vylítaná neohebná. A jak to ráno stíháte? My když někde musíme ráno bejt, tak je to pres hodinu, spis 1,5 hod. A to jako ráno pul hodina v koupelně už vůbec. Dokonce jsem už schopna ovládat řasenku a kartáček zároveň.
@Zkai píše:
Nebude… traktor je fajn, má skvělý velký gumy… A to benžo do toho… Zatím teda koukám co by ho zaujalo…
My jsme žrali Červený traktůrek. Je to kompletně na youtube.
@Zkai píše:
Tady frčí AJ ve školkách, ale možná později. Lepší praštěná, než nerudná fuchtle vylítaná neohebná. A jak to ráno stíháte? My když někde musíme ráno bejt, tak je to pres hodinu, spis 1,5 hod. A to jako ráno pul hodina v koupelně už vůbec. Dokonce jsem už schopna ovládat řasenku a kartáček zároveň.
1,5 hodiny potřebuju ráno já sám. Já bejt ženská, tak to pod tři hodiny ráno nedám ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
My jsme žrali Červený traktůrek. Je to kompletně na youtube.
Tak na to je asi ještě malej, vypadá to trochu jako borek stavitel a to ho nebere. Ač je to divný. I hasiče sama si mužů strčit. Nebo je to málo debilní.
Ale včera nemohl usnout a večer dávali Megavlaky na Zoomu a to valil voči dost dlouho, i umejt jsem se stihla.
@Zkai píše:
Je to jednoduché. Malá půl hodiny na nočníku a dost často ji na tom nočníku i oblékám. No sranda. A potřebovala by asi ještě hodinu spát. Tento týden mám dovolenou, tak na to s
eru. A když jsem jí dal hodinu navíc, tak už stála v postýlce. Akorát si zase neodpustila ranní půlhodinku. Někdy je i síla, co do toho nočníku udělá. Už jednou ráno takto jsem i byl z toho těhotný.
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
1,5 hodiny potřebuju ráno já sám. Já bejt ženská, tak to pod tři hodiny ráno nedám
Si děláš prdel, náš táta byl hotovej za tři minuty. V monterkach mel mikinu i tričko, jen se do toho nasunul, umejt rychlovka, snídaně az na obed a kafe az v práci.
@mrav píše:
Aničce Angličtina nevadí. A už opakuje - blue, purple… Co z ní asi jednou bude?![]()
![]()
Simultánní překladatelka ![]()
@Zkai píše:
Tak na to je asi ještě malej, vypadá to trochu jako borek stavitel a to ho nebere. Ač je to divný. I hasiče sama si mužů strčit. Nebo je to málo debilní.
U kluků neporadím,ale naše malá miluje poníky…My little pony.A to je taky debilní tak akorát.
@mrav píše:
Je to jednoduché. Malá půl hodiny na nočníku a dost často ji na tom nočníku i oblékám. No sranda. A potřebovala by asi ještě hodinu spát. Tento týden mám dovolenou, tak na to s![]()
eru. A když jsem jí dal hodinu navíc, tak už stála v postýlce. Akorát si zase neodpustila ranní půlhodinku. Někdy je i síla, co do toho nočníku udělá. Už jednou ráno takto jsem i byl z toho těhotný.
![]()
Aha, takže taky hoďka a půl. Me se zase nedaří zkrátit čas natahání všech autíček do mý postele ještě před tím než vůbec stihnu ustlat. To je první co musí udělat, určitě celou noc přemejší jakejch 200 autíček z 800 tam nacpe. Nočník naštěstí tolik času nezabere. Je studenej.
@Anna766 píše:
U kluků neporadím,ale naše malá miluje poníky…My little pony.A to je taky debilní tak akorát.
S tím mám zkušenost u tříletých slečen a výše. Totální zásek
ale ještě furt je to moc intelektuální.
@Zkai píše:
S tím mám zkušenost u tříletých slečen a výše. Totální zásekale ještě furt je to moc intelektuální.
Pravda,dítěti je 5.Ještě taky vede Anna A Elza.
@Anna766 píše:
Pravda,dítěti je 5.Ještě taky vede Anna A Elza.
Ježíš, no, to jsem taky už absolvovala asi osmkrát. A ano, v době tak 5 - 7 let. Ted už je to omezeno jen na oblečky s Olafem. Ale několik let zpěvu „najednou, najednou…“ me silně poznamenalo… Na to kluk taktéž nereagoval. A ted dávali Letadla a taky nic.
@Zkai píše:
Ježíš, no, to jsem taky už absolvovala asi osmkrát. A ano, v době tak 5 - 7 let. Ted už je to omezeno jen na oblečky s Olafem. Ale několik let zpěvu „najednou, najednou…“ me silně poznamenalo… Na to kluk taktéž nereagoval. A ted dávali Letadla a taky nic.
Ještě Úžasňákovi zabrali,byli jsme v kině postupně na všech,teď v létě na posledním díle.
@Anna766 píše:
Ještě Úžasňákovi zabrali,byli jsme v kině postupně na všech,teď v létě na posledním díle.
Tak to jsem sama neviděla. A kluk se koukat nemusí ![]()