Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
1.10.18 22:25
@mrav píše:
Nevím, co tam nosí jiné děti, ale učitelky učí česky. Jen ta její se mi zdá trošku praštěná. No, asi každý jsme trošku postižený tím svým zaměstnáním… :mavam:

Tady frčí AJ ve školkách, ale možná později. Lepší praštěná, než nerudná fuchtle vylítaná neohebná. A jak to ráno stíháte? My když někde musíme ráno bejt, tak je to pres hodinu, spis 1,5 hod. A to jako ráno pul hodina v koupelně už vůbec. Dokonce jsem už schopna ovládat řasenku a kartáček zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.10.18 22:31
@Zkai píše:
Nebude… traktor je fajn, má skvělý velký gumy… A to benžo do toho… Zatím teda koukám co by ho zaujalo…

My jsme žrali Červený traktůrek. Je to kompletně na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.10.18 22:32
@Zkai píše:
Tady frčí AJ ve školkách, ale možná později. Lepší praštěná, než nerudná fuchtle vylítaná neohebná. A jak to ráno stíháte? My když někde musíme ráno bejt, tak je to pres hodinu, spis 1,5 hod. A to jako ráno pul hodina v koupelně už vůbec. Dokonce jsem už schopna ovládat řasenku a kartáček zároveň.

1,5 hodiny potřebuju ráno já sám. Já bejt ženská, tak to pod tři hodiny ráno nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 22:34
@Prof. Farnsworth píše:
My jsme žrali Červený traktůrek. Je to kompletně na youtube.

Tak na to je asi ještě malej, vypadá to trochu jako borek stavitel a to ho nebere. Ač je to divný. I hasiče sama si mužů strčit. Nebo je to málo debilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 22:35

Ale včera nemohl usnout a večer dávali Megavlaky na Zoomu a to valil voči dost dlouho, i umejt jsem se stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
1.10.18 22:36
@Zkai píše:

Je to jednoduché. Malá půl hodiny na nočníku a dost často ji na tom nočníku i oblékám. No sranda. A potřebovala by asi ještě hodinu spát. Tento týden mám dovolenou, tak na to s :* :srdce: eru. A když jsem jí dal hodinu navíc, tak už stála v postýlce. Akorát si zase neodpustila ranní půlhodinku. Někdy je i síla, co do toho nočníku udělá. Už jednou ráno takto jsem i byl z toho těhotný. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 22:40
@Prof. Farnsworth píše:
1,5 hodiny potřebuju ráno já sám. Já bejt ženská, tak to pod tři hodiny ráno nedám :mrgreen:

Si děláš prdel, náš táta byl hotovej za tři minuty. V monterkach mel mikinu i tričko, jen se do toho nasunul, umejt rychlovka, snídaně az na obed a kafe az v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
1.10.18 22:47
@mrav píše:
Aničce Angličtina nevadí. A už opakuje - blue, purple… Co z ní asi jednou bude? :think: :palec: :potlesk:

Simultánní překladatelka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
1.10.18 22:51
@Zkai píše:
Tak na to je asi ještě malej, vypadá to trochu jako borek stavitel a to ho nebere. Ač je to divný. I hasiče sama si mužů strčit. Nebo je to málo debilní.

U kluků neporadím,ale naše malá miluje poníky…My little pony.A to je taky debilní tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 22:53
@mrav píše:
Je to jednoduché. Malá půl hodiny na nočníku a dost často ji na tom nočníku i oblékám. No sranda. A potřebovala by asi ještě hodinu spát. Tento týden mám dovolenou, tak na to s :* :srdce: eru. A když jsem jí dal hodinu navíc, tak už stála v postýlce. Akorát si zase neodpustila ranní půlhodinku. Někdy je i síla, co do toho nočníku udělá. Už jednou ráno takto jsem i byl z toho těhotný. :mrgreen: :mavam:

Aha, takže taky hoďka a půl. Me se zase nedaří zkrátit čas natahání všech autíček do mý postele ještě před tím než vůbec stihnu ustlat. To je první co musí udělat, určitě celou noc přemejší jakejch 200 autíček z 800 tam nacpe. Nočník naštěstí tolik času nezabere. Je studenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 22:56
@Anna766 píše:
U kluků neporadím,ale naše malá miluje poníky…My little pony.A to je taky debilní tak akorát.

S tím mám zkušenost u tříletých slečen a výše. Totální zásek :mrgreen: ale ještě furt je to moc intelektuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
1.10.18 22:58
@Zkai píše:
S tím mám zkušenost u tříletých slečen a výše. Totální zásek :mrgreen: ale ještě furt je to moc intelektuální.

Pravda,dítěti je 5.Ještě taky vede Anna A Elza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 23:02
@Anna766 píše:
Pravda,dítěti je 5.Ještě taky vede Anna A Elza.

Ježíš, no, to jsem taky už absolvovala asi osmkrát. A ano, v době tak 5 - 7 let. Ted už je to omezeno jen na oblečky s Olafem. Ale několik let zpěvu „najednou, najednou…“ me silně poznamenalo… Na to kluk taktéž nereagoval. A ted dávali Letadla a taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
1.10.18 23:05
@Zkai píše:
Ježíš, no, to jsem taky už absolvovala asi osmkrát. A ano, v době tak 5 - 7 let. Ted už je to omezeno jen na oblečky s Olafem. Ale několik let zpěvu „najednou, najednou…“ me silně poznamenalo… Na to kluk taktéž nereagoval. A ted dávali Letadla a taky nic.

Ještě Úžasňákovi zabrali,byli jsme v kině postupně na všech,teď v létě na posledním díle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.10.18 23:08
@Anna766 píše:
Ještě Úžasňákovi zabrali,byli jsme v kině postupně na všech,teď v létě na posledním díle.

Tak to jsem sama neviděla. A kluk se koukat nemusí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky