Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše:
Taky jsem si to prodělal - root canals u třech zubů.
To bude asi to samý - měl jsem tuším váček nebo zubní kanálky. Takže to začalo řezáním dásně, drenem, vrtáním zubu, čištěním, asi třikrát léčivá dočasná výplň… Nakonec zbroušení a korunka. Dohromady něco tak 16 - 20 tisíc korum.
@KalamityJohn My mame dual zubni pojisteni, ja uz dlouho nic neplatila, vcetne korunky. ![]()
@Lenka_Hal píše:
@KalamityJohn My mame dual zubni pojisteni, ja uz dlouho nic neplatila, vcetne korunky.
Na kolik to vyjde měsíčně? Já jsem to nahrubo prohnal kalkulačkou a vycházi mi, že měsíčně za mě zaměstnavatel zaplatí 6 tisíc na zdravotním, a já přímo doplatím ještě 3 tisíce. Takže každý měsíc 9 tisíc Kč. To asi platíte míň, co ![]()
@vertunka píše:
My se máme dobře, malá je že školky nadšená, strašně se ji tam líbí. Ale mimino mi dává - od včerejška má 40tky horečky. A nejde to srazit…jsem z toho hotová…nemůže bejt chvíli klid
A na jak dlouho slečna chodí do školky? A ta nemocná není? Malinká je teda už rekordgirl s téma virózama
40 je už dost.
@Prof. Farnsworth píše:
Tak dnes jsem dokončil svůj dvouměsíční projekt „zubař“ úspěšnou implementací korunky za pěkných 11 tisíc. Tím jsem skončil s tímto koníčkem a budu si hledat jiný - levnější. Přemýšlel jsem o sbírání veteránů, že si udělám pilotní průkaz na dopravní letadla nebo golfu. Nebo bych si mohl najít nějakou zlatokopku. Vše tohle by mě vyšlo levněji než ten zubař
A ty máš teda taky debilní koníčky. Já jdu zítra ke svému paradentologovi, ale ten ze mě nic nedostane a ještě mu tam pustím Teletubbies aby měl kluk povyražení. Tydlibabís hajípá, teletabís mají rádi tydlitabís, tydlitabís hajípá.
40tky my mely nedavno, brutus, i 41. Nejaky Coxsackie virus, po tydnu pak vyrazka…jo a my uz teletubbies nejedeme, jednoznacne vitezi Blippi, mala ho miluje a ja vlastne taky, neco tak pozitivniho aby jeden pohledal… ![]()
@Lenka_Hal píše:
40tky my mely nedavno, brutus, i 41. Nejaky Coxsackie virus, po tydnu pak vyrazka…jo a my uz teletubbies nejedeme, jednoznacne vitezi Blippi, mala ho miluje a ja vlastne taky, neco tak pozitivniho aby jeden pohledal…
Fuj! Asi před dvěma měsíci kluk mel 39,7 a lezla jsem po stropě, chytře jsem si na metu našla tabulku kde bylo rozepsano kdy je co zvýšená teplota, horečka a tak a u nad 42 bylo jen strohé slovo „smrt“ a už jsem ho cpala do vany. Ale za dva dny nic. Do dnes nevím co to bylo.
Blippi neznám, to se hned podívam, tady ještě frci Twirlywoos, ale už to nedávají a pak jsem nasla, ze dávají jinde Teletubbies a zjistila, ze je to jedna a ta sama debilita. Ale u Twirlywoos aspoň nemusím odcházet z místnosti.
@Zkai Ono je to sice v anglictine, ale mozna mu to vadit nebude ![]()
@Lenka_Hal píše:
@Zkai Ono je to sice v anglictine, ale mozna mu to vadit nebude
Nebude… traktor je fajn, má skvělý velký gumy… A to benžo do toho… Zatím teda koukám co by ho zaujalo…
@Lenka_Hal píše:
@Zkai Ono je to sice v anglictine, ale mozna mu to vadit nebude
Aničce Angličtina nevadí. A už opakuje - blue, purple… Co z ní asi jednou bude?
![]()
Ááá tak Blippi má taky rád dopravní prostředky, to je dobře… Teletubbies furt prudí jen s tabitelefonem, tabitoustama a tabipudinkem… Jsou dost omezeny.
@mrav píše:
Aničce Angličtina nevadí. A už opakuje - blue, purple… Co z ní asi jednou bude?![]()
![]()
To si tahá ze školky? Ty ses taky uchylnej lingvista, tak co bys čekal ![]()
@Zkai píše:
To si tahá ze školky? Ty ses taky uchylnej lingvista, tak co bys čekal
Ne. Tam se zatím učí Kalamajku,Prší prší a Tů,tů,tů,auto už je tu. Jenom když chce písničky na počítači, tak už jí Spievankovo nestačí. Chce všechno v angličtině. ![]()
@mrav píše:
Ne. Tam se zatím učí Kalamajku,Prší prší a Tů,tů,tů,auto už je tu. Jenom když chce písničky na počítači, tak už jí Spievankovo nestačí. Chce všechno v angličtině.
Kalamajka… no, taky to budu muset oprášit tyhle skvosty. Dobře dělá holka, nemají angličtinu ve školce?
@Zkai píše:
Kalamajka… no, taky to budu muset oprášit tyhle skvosty. Dobře dělá holka, nemají angličtinu ve školce?
Nevím, co tam nosí jiné děti, ale učitelky učí česky. Jen ta její se mi zdá trošku praštěná. No, asi každý jsme trošku postižený tím svým zaměstnáním… ![]()