Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
29.8.18 23:18
@Tamtama píše:
jste hrozní, už vám nic neřeknu :cert: :lol:

Neeeeee :,( to nam nemuzes udelat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 23:20
@mrav píše:
Tak ještě ten dopis. Nebo SZ? Co , ty lásko má jedinááá. Chci tě,@Zkai. :hug: :srdce: :pankac: :mavam:

Jasny! Dosli ti ostravacky nebo single lejdis co?? @Zkai nedej se :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 23:21

Jinak rodicove, mate nekdy pocit, ze by vam bylo lip bez deti?? Ja mam dneska den blbec…co blbec, rovnou kral blbcu :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 23:29
@Detsa píše:
Ale prosímtě :hug:. Každý chce někdy utéct od všeho, co má

Asi jo. Ale me je ze sebe samotny spatne. Jsem nervozni, vztekla, na kazdyho si vylejvam vztek. A pritom bych mela dekovat bohu za to co mam. Dve zdravy deti, skvelyho manzela, jsem relativne zdrava…co vic si muzu prat?? Ale stejne tu sedim a bulim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 23:32
@Detsa píše:
@vertunka Co se stalo, povídej. Pocítila si, že ti utíká život a nemáš svobodu ? :kytka:

To asi ani ne. Zivot mi naopak neutika. (Jsem teda i dost mlada). Ja mam asi nejakej ten syndrom vyhoreni. Nebavi me to doma s malyma detma. Chci uz aby jim bylo vic. Mame ted takovy blby dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
29.8.18 23:40
@vertunka píše:
Jinak rodicove, mate nekdy pocit, ze by vam bylo lip bez deti?? Ja mam dneska den blbec…co blbec, rovnou kral blbcu :,( :,( :,( :,(

Znám to - třeba včera, když se malá probudila a hledala úplně malinkatou lištičku, se kterou usínala. A to se ještě nemohla domluvit s fotrem. :zed: Furt kočička, kytička… A dneska se zase rozeřvala, když hodila z vysutého mostku kyblíček i s lízátkem - zmrzlinkou. No jo, děti… Co nás ještě čeká? :think: :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 23:45
@mrav píše:
Znám to - třeba včera, když se malá probudila a hledala úplně malinkatou lištičku, se kterou usínala. A to se ještě nemohla domluvit s fotrem. :zed: Furt kočička, kytička… A dneska se zase rozeřvala, když hodila z vysutého mostku kyblíček i s lízátkem - zmrzlinkou. No jo, děti… Co nás ještě čeká? :think: :nevim: :mavam:

Deti jsou jako bonboniera. Nikdy nevis, cim te naserou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 23:53
@Detsa píše:
Ty a takový andel? :andel: Tomu se těžko věří, ze bys byla špatná.
Tvoje úloha není lehká, jsi taky jen člověk přece :kytka:. Jen si to namlouvás a potrebujes jen trochu odpocinku a klidu. Nemůže ti dát manžel pár dní úlevu od deti? Babicka, jiný příbuzný?A neplac, to ti nesluší. Hezčí je úsměv

Babicku uz nemame zadnou. Vlastne nikoho kdo by nam holky pohlidal. Ale me by to stejne nepomohlo. Ja jsem proste hrozne v pr.deli z tech situaci co nastanou. Mimino rve, starsi neco urgentne potrebuje a ja uz se nervuju…vlastne uplne zbytecne. Ale neumim zvladat stres. A dneska bylo tehle situaci nejak hodne a uz se to vezlo..a vcera taky a v pondeli taky…Nejspis si to delam sama, ale neumim si pomoc. A pak jsem jeste hnusna na vsechny okolo…

Ale to je fuk. Nechci tim nikoho zatezovat. Kazdej ma dost svych starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.8.18 00:05
@vertunka píše:
Jinak rodicove, mate nekdy pocit, ze by vam bylo lip bez deti?? Ja mam dneska den blbec…co blbec, rovnou kral blbcu :,( :,( :,( :,(

8o ty ze máš náběh na depku? To mi k tobě vůbec nesedí…
Na mě když to začne lízt, tak strčim hlavu do umyvadla a začnu myslet třeba na předchozí zaměstnání. Celej den v práci furt dokola a celej den tě nasíraj cizí lidi, který nepošleš klečet na hrách do kouta… No, pak jsem ráda za svůj trapnej nudnej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122040
30.8.18 00:20
@Detsa píše:
Jak zatěžovat, jsme tvoje ovečky a vždycky ti pomůžem. Žádný takový ;). Tak náš zatěžuj dostatečně :). Jen je toho na tebe moc. Bude líp … musíš se umět radovat z maličkostí a ocenit se i za to nejmenší. Protože malé kroky vždycky vedou k těm velkým. Tak nám tu radši teď řekni, co by ti udělalo radost.A jestli napíšeš něco pesimistického, tak si mě nepřej ! :mrgreen: :nevim:

Bývalý pesimista utěšuje toho současného. Ještě nám tu chybí@Pesimistaa. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.8.18 00:30
@mrav píše:
Bývalý pesimista utěšuje toho současného. Ještě nám tu chybí@Pesimistaa. :mrgreen: :mavam:

No, ono jestli to spíš není nakažlivý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.8.18 00:31

@vertunka hele a starší jde do školky už teď, nebo až po zimě? Nebo kdy to bude mít narozeniny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.18 05:13
@Zkai píše:
@vertunka hele a starší jde do školky už teď, nebo až po zimě? Nebo kdy to bude mít narozeniny..

Nastesti jde uz ted. V pondeli ji kopnu do zadku a necham ve skolce. Muheee :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
30.8.18 19:25

@Tamtama k co dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
30.8.18 19:30
@Zkai píše: