Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
28.8.18 21:57
@Tamtama píše:
@vertunka jo, o 5.. mladší byl u táty a starší spí u mojí babičky.. k další otázce se nebudu vyjadřovat.. 8)

Jezkovo voko, ona snad dela drahoty :roll: :lol: :*. Rikej. Prece to nebudes dusit v sobe :D. Byl to hezky polibek?? Nebyl moc hrrr? Achjo. Ja chci taky na rande :,( klidne i se svym manzelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
28.8.18 21:59
@Tamtama píše:
@Anna766 nevím, no.. má to hodně ALE.. prostě mladý, nevybouřený tele, nevím, jestli to mám zapotřebí.. nechám tomu asi volný průběh a uvidíme, jak se to vyvrbí..

Furt lepší než starej protivnej dědek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
28.8.18 22:02
@vertunka píše:
Psala pul dekady…dekada je 10, tucet 12 :hug: ale neboj taky jsme to s manzelem radsi googlili :mrgreen:

No vidíš, to jsem úplně ignorovala. Jen mám představu kolik ji je, jak jsme jednou řešili to jejich dědičné „brzké“ rodičovství. Dekáda šla teda mimo me a taky nevím kolik to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
28.8.18 22:18
@vertunka píše:
Jezkovo voko, ona snad dela drahoty :roll: :lol: :*. Rikej. Prece to nebudes dusit v sobe :D. Byl to hezky polibek?? Nebyl moc hrrr? Achjo. Ja chci taky na rande :,( klidne i se svym manzelem :mrgreen:
:D po letech sexuální zdrženlivosti určitě líbal jako bůh i kdyby to byl hlemejžď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
28.8.18 22:36
@Detsa píše:
Viď. Určitě stačilo pouhé letmé mlasknutí :oops: :srdce:. Bych taky bral :( :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi děsně decentní :mrgreen: já tipuju, ze to bylo až do krku a i nějaký ochmátnutí proběhlo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20932
28.8.18 23:54
@Zkai píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi děsně decentní :mrgreen: já tipuju, ze to bylo až do krku a i nějaký ochmátnutí proběhlo :lol:

A uchvátil jí do velké, mužné náruče, v které se cítila celá ztracená a současně krásně v bezpečí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 00:30

No teda Tamtamo :nevim: ja jsem cekala nejaky pikantnosti a pani sla snad spat :jazyk: :mrgreen:. Hlavne, ze kdyz byl na rande @Detsa, to musel vyklopit i uctenku (skoro). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.8.18 09:35

@Tamtama - a co, sáhnul ti na zadek? A postavil se mu? A jak je vybavenej? :mrgreen: Promiň, ale to emimino má na mě vliv v tom, že se chvílema bavim jako ženská :mrgreen: Mohla by bejt ze mě dobrá kámoška, se kterou se dá experimentovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
29.8.18 09:51
@Prof. Farnsworth píše:
@Tamtama - a co, sáhnul ti na zadek? A postavil se mu? A jak je vybavenej? :mrgreen: Promiň, ale to emimino má na mě vliv v tom, že se chvílema bavim jako ženská :mrgreen: Mohla by bejt ze mě dobrá kámoška, se kterou se dá experimentovat :mrgreen:

:) experimentovat…jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.8.18 12:30
@Detsa píše:
Jono. Proto jsem ty další rande raději zatajil před Vama :oops: :D.
Tamtama se vzpamatovává z toho polibku. A nebo jazyku v krku a divokého osahavani podle zkai :P

Jak jako zatajil :oops: styd se!!! A doufam, ze az budes mit nejakou znamost, ze se pochlubis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
29.8.18 12:46
@Detsa píše: :nevim: … To už nehrozí :kytka:

Koukáš se vzpamatovat! Čtu tady o tom Tvým komplexu z výšky :cert: :roll:
Mně zase tak malej nepřijdeš :mrgreen: muž má 172. Když jsme se poznali měla jsem 162 cm. A za ty leta jsem z něj vyrostla o 3 cm :mrgreen: takže cm sem cm tam. A v posteli je jedno jak je kdo vysokej :palec: tak se netrap zbytečnostmi nebo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.8.18 16:32

pikantnosti nejsou, protože žádné nebyly :jazyk: bylo to jen takové něžné oťukávání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.8.18 17:07
@Tamtama píše:
pikantnosti nejsou, protože žádné nebyly :jazyk: bylo to jen takové něžné oťukávání :lol:

HA HA HAAA! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.8.18 17:10

Dneska jsem přijela do práce, vlezu na krám a tam dost nahlas hraje „ešťe sem se po špenátu neposral, umcárára, neposral…“ a to je tam debilday až v pátek. A co ty @Tamtama dnes v práci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.8.18 17:10
@Detsa píše:
@Zkai … vidíš ! Takže určitě můj decentní polibek, ne žádný tvoje prasárny :P :mrgreen:

Určitě kecá! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky