Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Tak tu bych viděl radši než Perseidy
Mužů ti poslat obrázek te smyslné vaginy, jsou tam i nějaká didla, jeden má i sáček.
@Zkai píše:
Mužů ti poslat obrázek te smyslné vaginy, jsou tam i nějaká didla, jeden má i sáček.
Když já jsem konzervativní a chtěl bych živou
Mě tyhle umělý vůbec neberou…
Tak uz mam bytecek jako klicku a stihla jsem i vyzehlit. Ted jdu spat, neb jsem dostala po cuni, ze jsem dokonala matka a nikdo mi to nezere
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Když já jsem konzervativní a chtěl bych živouMě tyhle umělý vůbec neberou…
Jeste jsi nepoznal nouzi…
Chlapeček se vzbudil a protože mu vlitla do postylky můra, tak silně ožil a už mi cpe do postele hračky a nechápe ze je tu nechci.
@vertunka píše:
Tak uz mam bytecek jako klicku a stihla jsem i vyzehlit. Ted jdu spat, neb jsem dostala po cuni, ze jsem dokonala matka a nikdo mi to nezere![]()
Tjo to je fofr! Aby to hned ráno nebylo jinak
tobě někdo vynadal do dokonalých matek? Nějak to nechapu… Ale urcite to neres ![]()
@Zkai píše:
Tjo to je fofr! Aby to hned ráno nebylo jinaktobě někdo vynadal do dokonalých matek? Nějak to nechapu… Ale urcite to neres
Jo. Prosimte. Tady na tom ecku fakt svet neni v poradku. Napsala jsem, ze jsem schopna uvarit obed a dojit si na zachod i s dvema detma a uz se na me vrhly…
@Zkai též je vidět prd, ale sousedi zas souloží na celou ulici ![]()
@vertunka tak rychle? Já se teprve jednou zvedla na kouření
![]()
@vertunka píše:
Jo. Prosimte. Tady na tom ecku fakt svet neni v poradku. Napsala jsem, ze jsem schopna uvarit obed a dojit si na zachod i s dvema detma a uz se na me vrhly…
Aha, no, je fakt, at napises cokoli, vždycky dostaneš za uši. Na to dlabej, příště bude hůř
ještě ze se neozval někdo se čtyřmi dětmi..
Asi je běžnější nevařit a nevyměšovat. Minimálně po dobu rodičovské.
@Tamtama píše:
@Zkai též je vidět prd, ale sousedi zas souloží na celou ulici
@vertunka tak rychle? Já se teprve jednou zvedla na kouření![]()
@Zkai sousedi naproti
a neviděla, dokouřila jsem a zalezla dovnitř, nemám potřebu to poslouchat..
snad skončí, než půjdu spát
@Tamtama píše:
@Zkai sousedi naprotia neviděla, dokouřila jsem a zalezla dovnitř, nemám potřebu to poslouchat..
snad skončí, než půjdu spát
Uvažuješ špatně, ty je musíš přeřvat!
Tady poposkočil můj hrochatější kocourek a právě se nám zřítilo šplhadlo k zemi. Už mělo na čase no..
@Anna766 píše:
@inkakřivák kdyžKdyž jsem byla dítě,strejda měl na zahradě perličky.No něco strašnýho.Furt to řvalo,utíkalo do vsi…tak to pak nějak vybil a byl pokoj.
Perličky jsou děsivě hysterické ječny.