Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Všechno bude, na každýho Mrava se vaří voda…
Hele to nezní moc optimisticky. Co napsat, že na každého někde čaká ta pravá? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Hele to nezní moc optimisticky. Co napsat, že na každého někde čaká ta pravá?
Mě ty sluníčkový kecy nikdy nelezly přes moji nevymáchanou hubu.
Ale máš pravdu! Až navěky!
@Zkai píše:
Všechno bude, na každýho Mrava se vaří voda…
Už jsme zase on line, tak sorry, že jsem s váma tak málo…Jen ten sex, jen ten sex…
A tobě vše nejlepší k svátku. ![]()
@mrav píše:Š..kání je pro děcka, chlapi si vypijou…
Už jsme zase on line, tak sorry, že jsem s váma tak málo…Jen ten sex, jen ten sex…
A tobě vše nejlepší k svátku.
A děkuji zlato moje ![]()
@Zkai píše: @Pesimistaa A ty ses chlap ne?
ano, prece vidis moje skutecne foto, vedle te sikovne divenky ![]()
@Lenka_Hal píše: Ja ziju v zemi, kde je vsude a nonstop pustena klima (v lete tolik, ze jsem mivala v praci i teplomet pusteny u nohou![]()
).
Morava? puvodem?
zajimave, za komunistu nam musel stacil pruvan, dnes se uz temer nikdo (v nasi civilizaci) nepobejde bez klimatizace ani na zachode
@Pesimistaa píše:
Morava? puvodem?
zajimave, za komunistu nam musel stacil pruvan, dnes se uz temer nikdo (v nasi civilizaci) nepobejde bez klimatizace ani na zachode
Jasne, Kromeriz ![]()
@Detsa píše:
Vždycky když čtu tvé příspěvky, tak posunu teoreticky pořízení dětí o rok později![]()
.
to vás je asi víc ![]()
@Detsa píše:
Vždycky když čtu tvé příspěvky, tak posunu teoreticky pořízení dětí o rok později![]()
.
Tamařiny zápisky jsou hotové antikoncepční blues.
@Anna766 píše:
Tamařiny zápisky jsou hotové antikoncepční blues.
Nejlepší by bylo, kdybych přijel do Jihlavy, vyliskal je a pak si za to s jejich maminkou užil.
![]()
@mrav píše:
Nejlepší by bylo, kdybych přijel do Jihlavy, vyliskal je a pak si za to s jejich maminkou užil.![]()
Nadrženej násilník
Asi bys měl upustit „páru“, začíná se to na tobě nechvalně projevovat ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Nadrženej násilníkAsi bys měl upustit „páru“, začíná se to na tobě nechvalně projevovat
jenze k tomu potrebuje nejakou tu svolnou nabalit treba I tu na miminu
@mrav píše:
Nejlepší by bylo, kdybych přijel do Jihlavy, vyliskal je a pak si za to s jejich maminkou užil.![]()
tobě už to fakt leze na mozek ![]()
@Tamtama píše:
tobě už to fakt leze na mozek
To dřív nebo později skončí noční polucí a zas se bude vyjadřovat tak, jak jsme zvyklí ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To dřív neo později skončí noční polucí a zas se bude vyjadřovat tak, jak jsme zvyklí