Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
12.8.18 13:42
@D- račice píše: :P

A ty bys chtěla být u toho, viď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.8.18 13:42
@Prof. Farnsworth píše:
To dřív nebo později skončí noční polucí a zas se bude vyjadřovat tak, jak jsme zvyklí :mrgreen:
:mrgreen: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
12.8.18 13:44
@Prof. Farnsworth píše:
A ty bys chtěla být u toho, viď :mrgreen:

Ty seš ale drzej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.8.18 16:13
@Tamtama píše:
tobě už to fakt leze na mozek :mrgreen:

Ahoooj :mavam: Tak ja uz jsem tady s holkama doma. Cesta zpet byla uplne v pohode. Tak jsem si, ja krava, rekla, ze s nima jeste zajdu v Plzni do Globusu nakoupit. A aby si mladsi natahla zada, tak jsem vzala do jedny ruky kocar a do druhy nakupni vozik. Uz NIKDY!!! :mrgreen: To jsem byla zase vztekla…A pak bylo vyzivnych poslednich 20km pred domovem. Mimino opet rvalo - ty holce snad lezou zuby, nebo uz nevim…A starsi chtela spat, ale to jsem nemohla dopustit, neb by pak radila do pulnoci. Takze jsem zpivala vsemozny detsky pisnicky porad dokola a do toho rev rev rev. :zed: Zaplat panbuh za domov. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.8.18 17:38

@vertunka vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.8.18 18:32
@Prof. Farnsworth píše: A ty bys chtěla být u toho, viď :mrgreen:
@D- račice píše: Ty seš ale drzej :P

ovsem to by pak nebyla poluce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 20:22
@vertunka píše:
Ahoooj :mavam: Tak ja uz jsem tady s holkama doma. Cesta zpet byla uplne v pohode. Tak jsem si, ja krava, rekla, ze s nima jeste zajdu v Plzni do Globusu nakoupit. A aby si mladsi natahla zada, tak jsem vzala do jedny ruky kocar a do druhy nakupni vozik. Uz NIKDY!!! :mrgreen: To jsem byla zase vztekla…A pak bylo vyzivnych poslednich 20km pred domovem. Mimino opet rvalo - ty holce snad lezou zuby, nebo uz nevim…A starsi chtela spat, ale to jsem nemohla dopustit, neb by pak radila do pulnoci. Takze jsem zpivala vsemozny detsky pisnicky porad dokola a do toho rev rev rev. :zed: Zaplat panbuh za domov. :mrgreen:

No teda cesta tam vyzněla výživněji. U nakupování už jsem pochopila, ze je vždy nutná jedna ruka volná, ale s dvěma dětmi si to nedokážu představit :) teda pokud znásobil kluka dvakrát. A to měl bejt dvojčata a ještě je celkem hodnej. Na hračky se teda chodíme dívat, to u auticek si prohlíží, ukazuje prstem a dělá „ou jéé“, ale zatím bez scén. Tak pěkné uvítání, pantáta ještě zůstal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 20:23
@Pesimistaa píše:
ovsem to by pak nebyla poluce :jazyk:

Stejně by se jen dívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.8.18 20:28
@Zkai píše:
No teda cesta tam vyzněla výživněji. U nakupování už jsem pochopila, ze je vždy nutná jedna ruka volná, ale s dvěma dětmi si to nedokážu představit :) teda pokud znásobil kluka dvakrát. A to měl bejt dvojčata a ještě je celkem hodnej. Na hračky se teda chodíme dívat, to u auticek si prohlíží, ukazuje prstem a dělá „ou jéé“, ale zatím bez scén. Tak pěkné uvítání, pantáta ještě zůstal?

No já s dvěma dětma umím nakupovat (po půl roce 8) ), ale teď jsem chtěla pro mladší pohodlí v kočáru, aby nebyla celej den v autosedačce. No to byla osudová chyba. Manžel ještě zustal. Vrací se ve čtvrtek. Mám 3 dny na úklid celýho bytu. Máme tu mrdnik neskutecnej. Jsem zatím místo úklidu hrála po nocích Zoo Tycoon :mrgreen: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 20:29

Prosim tě, nedejchej na mě, táhne z tebe pivo a smrděj ti nohy! Di si ho umejt! Dobytku jeden! To je život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.8.18 20:30
@Zkai píše:
Prosim tě, nedejchej na mě, táhne z tebe pivo a smrděj ti nohy! Di si ho umejt! Dobytku jeden! To je život!

To bych mohla vidět tisíckrát a stejně mě to baví :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 20:34
@vertunka píše:
No já s dvěma dětma umím nakupovat (po půl roce 8) ), ale teď jsem chtěla pro mladší pohodlí v kočáru, aby nebyla celej den v autosedačce. No to byla osudová chyba. Manžel ještě zustal. Vrací se ve čtvrtek. Mám 3 dny na úklid celýho bytu. Máme tu mrdnik neskutecnej. Jsem zatím místo úklidu hrála po nocích Zoo Tycoon :mrgreen: :oops: :mrgreen:

To že je obě nacpes do voziku i se sedačkou? Vozík a kočár by se mi blbě řídil, asi by to bylo na dýl :) a v noci se neuklízí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.8.18 20:41
@Zkai píše:
To že je obě nacpes do voziku i se sedačkou? Vozík a kočár by se mi blbě řídil, asi by to bylo na dýl :) a v noci se neuklízí :)

Jasny. Mimino se sedackou do kosiku a starsi sedi na tom miste pro deti. A obcas chodi pro zbozi (skoro porad). Ale uz se tam samozrejme nevejde moc nakupu. No v noci se prave uklizi nejlip - nerusi te deti a rano vstanes do cistyho. Plus te to unavi. Ja nejak nemuzu spat. Mam naspano a nejsem unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 20:53

@mrav ty sis založil diskuzi na nahnání holek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
12.8.18 20:58
@vertunka píše:
Jasny. Mimino se sedackou do kosiku a starsi sedi na tom miste pro deti. A obcas chodi pro zbozi (skoro porad). Ale uz se tam samozrejme nevejde moc nakupu. No v noci se prave uklizi nejlip - nerusi te deti a rano vstanes do cistyho. Plus te to unavi. Ja nejak nemuzu spat. Mam naspano a nejsem unavena.

Ses divná :mrgreen: asi jsi se ještě nesrovnala s tím, ze mladší po nocích už tolik neprudí :mrgreen:
V kramě jsem viděla i sedačku nasazenou na konci koše, ale to bych se bála. Ty díry v sedačce na vozík jsem teda mela taky, ale vůbec jsem nějak nebyla ochotna nasazovat sedačku na košík jakkoli. Tak jsem furt tahala kočár. Horší to bude, až malá vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí