Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
10.8.18 03:42
@mrav píše:
Vedro, nevedro. Do Prahy k Anně, prodavačce erotických pomůcek pro robertka nejedu, honit si ho je mi blbé, tak co mám dělat? :mrgreen: :mavam:

Proč je Ti blbé honit? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
10.8.18 08:17
@vertunka píše:

Co si budem povídat, je to lepší s někým. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.8.18 16:29
@mrav píše:
Co si budem povídat, je to lepší s někým. :mrgreen: :mavam:

Jako s nekym honit?? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
10.8.18 16:36
@vertunka píše:
Jako s nekym honit?? 8o :mrgreen:

Prostě by to chtělo kamarádku s výhodama. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.8.18 16:37

@Tamtama normalne jsi me nakazila s tou spatnou dovolenou. Dneska jsem vyrazila s holkama za manzelem na vikend. Cesta, ktera ma normalne trvat 2,5hod trvala hodin 5. Natrefily jsme na nehodu, staly hodinu v koloně, pak jsem to otocila, ale nevedela jsem kudy. Navigace me navigovala porad skrz tu nehodu. Kdyz jsem se konecne vymotala, tak se mi zacalo chtit curat. A 60km zadny odpocivadlo. Mimino rvalo jak blazen. Ja myslela, ze nebudu. Do toho slejvak, ze to sterace nebraly. A najednou i starsi zacala brecet, ze potrebuje honem curat. V tu chvili jsem to chtela napalit do prvniho stromu :pocitac:. Nakonec jsem zastavila na zastavce autobusu. A jako na potvoru jel co? Autobus. Kdyz jsme po tech 5ti hodinach prijeli na penzion (mimino rvalo cele 2 hodiny, nevim proc), tak jsem zjistila, ze nam dali blbej apartman. Chtela jsem dvoupokojovej, aby mela starsi klid na spani. No tak spime vsichni 4 v jedny mistnosti. To bude parada. Mimino rvalo jeste hodinu po prijezdu. Neustale prsi, takze ani ven jit nemuzeme. A perlicka na konec - nemam s sebou zadne teple a nepromokave obleceni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.8.18 16:39
@mrav píše:
Prostě by to chtělo kamarádku s výhodama. :mrgreen: :mavam:

Ale tak to neni problem najit ne? Nebo jo?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
10.8.18 16:42
@vertunka píše:
Ale tak to neni problem najit ne? Nebo jo?? 8o

Aby to ale zas nebyla nějaká ku… - hérečka :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.8.18 17:23

@vertunka no tak to je super, pobavila jsi celou nasi rodinu, predevsim tim curanim, pac my jsme vsechny ucurane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148182
10.8.18 18:13
@vertunka píše:
@Tamtama normalne jsi me nakazila s tou spatnou dovolenou. Dneska jsem vyrazila s holkama za manzelem na vikend. Cesta, ktera ma normalne trvat 2,5hod trvala hodin 5. Natrefily jsme na nehodu, staly hodinu v koloně, pak jsem to otocila, ale nevedela jsem kudy. Navigace me navigovala porad skrz tu nehodu. Kdyz jsem se konecne vymotala, tak se mi zacalo chtit curat. A 60km zadny odpocivadlo. Mimino rvalo jak blazen. Ja myslela, ze nebudu. Do toho slejvak, ze to sterace nebraly. A najednou i starsi zacala brecet, ze potrebuje honem curat. V tu chvili jsem to chtela napalit do prvniho stromu :pocitac:. Nakonec jsem zastavila na zastavce autobusu. A jako na potvoru jel co? Autobus. Kdyz jsme po tech 5ti hodinach prijeli na penzion (mimino rvalo cele 2 hodiny, nevim proc), tak jsem zjistila, ze nam dali blbej apartman. Chtela jsem dvoupokojovej, aby mela starsi klid na spani. No tak spime vsichni 4 v jedny mistnosti. To bude parada. Mimino rvalo jeste hodinu po prijezdu. Neustale prsi, takze ani ven jit nemuzeme. A perlicka na konec - nemam s sebou zadne teple a nepromokave obleceni… :mrgreen:

Jsou děcka který v autosedačce prostě brecí aniž by se jim cokoli dělo.Asi že jim vadí to připoutání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.8.18 18:17
@Anna766 píše:
Jsou děcka který v autosedačce prostě brecí aniž by se jim cokoli dělo.Asi že jim vadí to připoutání.

To ten můj vždycky rychle usnul. Zato skoro nespal přes den - prostě od brzkého rána vzhůru, přes poledne tak maximálně 15 minut a to jen někdy a usnul až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148182
10.8.18 18:21
@Prof. Farnsworth píše:
To ten můj vždycky rychle usnul. Zato skoro nespal přes den - prostě od brzkého rána vzhůru, přes poledne tak maximálně 15 minut a to jen někdy a usnul až večer.

No právě.Mam pocit že jsou dva druhy dětí.První v autosedačce spí a druzí řvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.8.18 13:38

@Tamtama @vertunka - holky to prokletí dovolených řádí dál. Dnes jsem měl v plánu vyrazit na víkend do Prahy. Ráno se probudím, teplota, škrábání v krku a rozlámanej jsem jak kdyby mě v noci přejel vlak :( Asi jsem to přehnal s klimatizací a nevychytal tu změnu počasí. Takže místo víkendu v Praze je víkend v posteli (sám s čajem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
11.8.18 13:42
@Prof. Farnsworth píše:
@Tamtama @vertunka - holky to prokletí dovolených řádí dál. Dnes jsem měl v plánu vyrazit na víkend do Prahy. Ráno se probudím, teplota, škrábání v krku a rozlámanej jsem jak kdyby mě v noci přejel vlak :( Asi jsem to přehnal s klimatizací a nevychytal tu změnu počasí. Takže místo víkendu v Praze je víkend v posteli (sám s čajem).

klimatizaci nastavuj vzdy na rozdil mene nez 6 stypnu Celsiovych oproti okolni tplote,
nasledky vetsiho rozdilu chlazeneho prostoru oproti vnejsimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
11.8.18 15:37
@vertunka píše:

nejsou lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
11.8.18 16:13
@Pesimistaa píše:
nejsou lidi

Lidi by byli, ale žádná nepůjde na prvním, nebo třeba i pátém rande do postele :mrgreen:
Mně taky neschází duchovno, ale sex. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky