Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
7.8.18 23:29

Furt musím myslet na tu krůtu, občas koupím spodní stehno a jíme ho dva dny. Celou krůtu nemůžu nikdy dostat do trouby. Americký trouby musí být obří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.8.18 23:30

Natož tam nacpat páva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.8.18 23:38
@Detsa píše: :think: si byla na lovu, že vymýšlíš, jak to nacpat do trouby ? :P
:mrgreen: zatím ne, ale v Modřanech jich par řve.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
7.8.18 23:41
@Detsa píše: :think: si byla na lovu, že vymýšlíš, jak to nacpat do trouby ? :P

Slyšel jsem,že ty jsi byl. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
7.8.18 23:46
@Detsa píše:
Já ? Nee :think:

Celá škola už to ví, že s ní něco máš… A na konci nicku má číslici 86. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148201
7.8.18 23:55
@Detsa píše:
Myslíš tu co do me rypala jo :D … jo tak s ni něco mám. Nazval bych to nesympatie

Do takovýho sympoše jako jsi ty že někdo rýpal?Není možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
8.8.18 00:21
@Zkai píše:
Furt musím myslet na tu krůtu, občas koupím spodní stehno a jíme ho dva dny. Celou krůtu nemůžu nikdy dostat do trouby. Americký trouby musí být obří.

Jojo, mame velkou troubu. Celeho krocana peceme vyjimecne, spis ukrojime stejna, ty se upecou, prsa jdou na nejakou cinu (desne suchy maso) a zbytek polivka. Ale ty mrnavejsi pecem cely.

Lososa neobalime, to je tak dobry maso, ze ta jeho zakladni chut bohate staci. Osmahne se lehce na masle. Ja ho mam ale nejradeji na „rusky“ zpusob. Pres noc dam do lednice pokryty soli, rano hotovo, ji se syrovy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148201
8.8.18 00:40

@Lenka_Hal kompletně ho do té soli obalíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
8.8.18 02:01
@Anna766 píše:
@Lenka_Hal kompletně ho do té soli obalíš?

Jojo, teda polozim to kuzi dolu a nahoru vrstvu soli, takze pulku obalim. Ale je fakt, ze kupuju chlazeny, nevim, jak by chutnal mrazeny :think: Ale mohla bych to jist kazdy den a neprejedla bych se tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148201
8.8.18 11:59
@Lenka_Hal píše:
Jojo, teda polozim to kuzi dolu a nahoru vrstvu soli, takze pulku obalim. Ale je fakt, ze kupuju chlazeny, nevim, jak by chutnal mrazeny :think: Ale mohla bych to jist kazdy den a neprejedla bych se tim.

Tak děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
8.8.18 13:17
@Lenka_Hal píše:
Jojo, mame velkou troubu. Celeho krocana peceme vyjimecne, spis ukrojime stejna, ty se upecou, prsa jdou na nejakou cinu (desne suchy maso) a zbytek polivka. Ale ty mrnavejsi pecem cely.Lososa neobalime, to je tak dobry maso, ze ta jeho zakladni chut bohate staci. Osmahne se lehce na masle. Ja ho mam ale nejradeji na „rusky“ zpusob. Pres noc dam do lednice pokryty soli, rano hotovo, ji se syrovy :jazyk:

Čéče to musím zkusit. Já běžně lososa ojídám když ho připravuju na grill nebo tak, vždycky si říikám proč to kuchtit, když je tak dobrej syrovej,haha.

Jinak lososa kořením většinou s Prudhommes, Old Bay, Cajun, někdy jen kmín a sůl, blue cheese nebo gorgonzola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
8.8.18 13:50
@Detsa píše: :mrgreen: jdi ty … joo pry jsem zoufalec, ze neumím oslovit holku na ulici a když jsem ji řekl, ze je taky moc fajn (plnou nadsázkou samozřejmě), tak odvětila, ze ji to přítel říká taky :P … aneb léčba komplexu v přímém přenosu :pankac:

Třeba nevěděla, jak tě má sbalit. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
8.8.18 17:41
@Detsa píše: :mrgreen: jdi ty … joo pry jsem zoufalec, ze neumím oslovit holku na ulici a když jsem ji řekl, ze je taky moc fajn (plnou nadsázkou samozřejmě), tak odvětila, ze ji to přítel říká taky :P … aneb léčba komplexu v přímém přenosu :pankac:

Hele, dej mi její nick. Já si to s ní vyřídim. Na Tebe nebude nikdo zlej! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 20:44

Není to někdo z čeledi ploutvonožců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 20:48

@Lenka_Hal tak ten solnej losos by me zajímal teda, ale tady je cenově dostupnej leda ten zmrzlej a nevím jestli by to fungovalo správně když se ma v podstatě vysušit. Třeba nechat ho dýl. Četla jsem někde ze se to dělá i 1:1 sůl a cukr. Ale to už si představit nedokážu. Jedla jsem jen tatarak a byl výbornej. Teda za syrova.
My na patek chystame grundle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky