Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
já v noci nespala, protože jsem balila, v poledne vyrážíme.. ale podle mamky jsem stejně určitě zabalila špatně, včera se na mě dokonce naštvala, že jsem neschopná matka, když chci klukům vzít jen jedny tepláky a jednu mikinu, protože mají být tropy..
Kam se de,kam se de?
@Tamtama píše:
já v noci nespala, protože jsem balila, v poledne vyrážíme.. ale podle mamky jsem stejně určitě zabalila špatně, včera se na mě dokonce naštvala, že jsem neschopná matka, když chci klukům vzít jen jedny tepláky a jednu mikinu, protože mají být tropy..
No já vždycky všechno beru alespoň dvakrát, ale já jsem extrém
Vždycky myslím na to, co kdyby pořádně zmoknul, spadl do potoka… tak abychom měli náhradí věci. Skoro vždycky vozíme domů nepoužité.
@Anna766 píše:
Kam se de,kam se de?
dovnitř
na chatu
@Prof. Farnsworth loni jsem taky všeho brala hromady, beru holiny, botasky, teplý ponožky… mamka má asi představu, že večer (potmě - hahaha) budou děcka lítat venku a bude jim zima, přitom já večer piju na balkoně kafe v tílku a kraťasech a lije ze mě pot..
@Tamtama píše:
dovnitřna chatu
@Prof. Farnsworth loni jsem taky všeho brala hromady, beru holiny, botasky, teplý ponožky… mamka má asi představu, že večer (potmě - hahaha) budou děcka lítat venku a bude jim zima, přitom já večer piju na balkoně kafe v tílku a kraťasech a lije ze mě pot..
A máš na sobě holiny? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A máš na sobě holiny?
by mi pak smradem upadly nohy ![]()
@Tamtama píše:
by mi pak smradem upadly nohy
No tak vidíš - kdybys měla holiny, potřebuješ náhradní tepláky ![]()
@Anna766 píše:
Nespim protože mám hlad.
Hergot to znám. Snažím se nežrat po pátý, šestý večer a kolikrát mne pak probudí kručení v břiše. ![]()
Tak dobrá zpráva - aktuálně běží v TV předpověď počasí a příští týden ještě vedro jako teď, ale od soboty už „jen“ 26! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak dobrá zpráva - aktuálně běží v TV předpověď počasí a příští týden ještě vedro jako teď, ale od soboty už „jen“ 26!
Boh daj, by to bola pravda…
![]()
Čau, tak čochtání dočasně konec. Včera ráno kluk vařící, celej den 39,5 a až po několika hodinovém serfování po netu jsem zjistila, že nurofen má v letáku doporučené to nejnižší dávkování, tak až večer se mi to podařilo trochu srazit. Nervy v kýblu, že jo a dnes už snad lepší. Ale do prace se mnou musel. Celej den spal, to vám bylo tak divný, že i uklizeno jsem měla už před obědem.
@Zkai píše: Čau, tak čochtání dočasně konec. Včera ráno kluk vařící, celej den 39,5 a až po několika hodinovém serfování po netu jsem zjistila, že nurofen má v letáku doporučené to nejnižší dávkování, tak až večer se mi to podařilo trochu srazit. Nervy v kýblu, že jo a dnes už snad lepší. Ale do prace se mnou musel. Celej den spal, to vám bylo tak divný, že i uklizeno jsem měla už před obědem.
A už je mu líp? Dávej mu radši čepičku. Slunko přes den hrozně pálí a pak může dostat úpal,nebo úžeh. ![]()
@mrav píše:
A už je mu líp? Dávej mu radši čepičku. Slunko přes den hrozně pálí a pak může dostat úpal,nebo úžeh.
V
Sobotu bylo celej den pod mrakem, to už zažil větší kotel. Ale aspoň si už hraje, tak dobrý.
Hele oni už upozornění nechodí jako vůbec??
@Zkai píše:
V
Sobotu bylo celej den pod mrakem, to už zažil větší kotel. Ale aspoň si už hraje, tak dobrý.Hele oni už upozornění nechodí jako vůbec??
Mně chodí jen když se někdo zmíní. Jinak to mám ošetřeno ze tří stran - upozornění, můj profil a mám to nastaveno i do Emailu. Tam to ale musím stále mazat. Teď mi to někdy před půlnocí ukazuje chybu zabezpečeného spojení. Nejjistější je Email - i když nic nefungovalo, Email premával. ![]()
@mrav píše:
Mně chodí jen když se někdo zmíní. Jinak to mám ošetřeno ze tří stran - upozornění, můj profil a mám to nastaveno i do Emailu. Tam to ale musím stále mazat. Teď mi to někdy před půlnocí ukazuje chybu zabezpečeného spojení. Nejjistější je Email - i když nic nefungovalo, Email premával.
Tjo, zas nějaká inovace, na mail vypinam, tam mám bordelu dost, ale jinak nechodí vůbec nic.
Co děláte? Anička chrní?
@Zkai píše:
Tjo, zas nějaká inovace, na mail vypinam, tam mám bordelu dost, ale jinak nechodí vůbec nic.
Co děláte? Anička chrní?
Jo, spinká. Ráno jsme byli na kačenkách a na zmrzlince. Taky se trošku cákala v kašně u jedné hospody. Chce všechno dělat sama a tak je kolikrát oblékání, nebo nakupování jen pro silnější povahy. Prý je to zdravé pro její rozvoj - jen já se z ní jednou zblázním.
![]()