Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 - vše nejlepší k svátku a pokud dovolíš líbám na tváře (tentokrát pochopitelně ne po bolševicku) ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
@Anna766 - vše nejlepší k svátku a pokud dovolíš líbám na tváře (tentokrát pochopitelně ne po bolševicku)
Vyjímečně že je dnes ten slavný den se podvoluju a odpoustím ti ty zvíře
![]()
@Anna766 píše:
Vyjímečně že je dnes ten slavný den se podvoluju a odpoustím ti ty zvíře![]()
Jaký zvíře? Já jsem citlivý a stydlivý muž
A žádné čuňačinky neprovozuji (a vůbec to není protože nemám s kým) ![]()
Díky vám všem, holky a kluci za přání. Zatím se pod stolem neválím. A Anička dostala kromě pastelek ještě k svátku tři pobarvené nafukovací balonky. Byly pověšeny na lustru a dva z nich už stačila prasknout… ![]()
@mrav - tak příteli, mám tu sice jen pivo z plastu, ale i tak to v tomhle teple bodne. Takže na tvoje zdraví!
A než ti bude o rok víc, přeju ti i nějakou hodnou krásku, co má ráda sex a děti! ![]()
@mrav píše:Šikovná
Díky vám všem, holky a kluci za přání. Zatím se pod stolem neválím. A Anička dostala kromě pastelek ještě k svátku tři pobarvené nafukovací balonky. Byly pověšeny na lustru a dva z nich už stačila prasknout…
@Prof. Farnsworth píše:
@mrav - tak příteli, mám tu sice jen pivo z plastu, ale i tak to v tomhle teple bodne. Takže na tvoje zdraví!A než ti bude o rok víc, přeju ti i nějakou hodnou krásku, co má ráda sex a děti!
Už jsem i tady psal jedné, co má deset let přítele a dítě nikde. Je to skoro čtyřicítka. Tak uvidíme, jestli se chytne. ![]()
@mrav píše:
Už jsem i tady psal jedné, co má deset let přítele a dítě nikde. Je to skoro čtyřicítka. Tak uvidíme, jestli se chytne.
Ty potřebuješ svobodnou 20 - 25 letou holku která bude milovat tebe i malou a časem si uděláte společné dítě. Je jen otázkou času, kdy se taková najde. Tatínek, který zůstal s dcerkou sám, bojuje proti osudu a vzorně se o ni stará je pro ženy neuvěřitelně sexy. ![]()
To není jako vypelichaj starej strejc, kterýho kopla stará do řiti a rozvedla se s ním. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ty potřebuješ svobodnou 20 - 25 letou holku která bude milovat tebe i malou a časem si uděláte společné dítě. Je jen otázkou času, kdy se taková najde. Tatínek, který zůstal s dcerkou sám, bojuje proti osudu a vzorně se o ni stará je pro ženy neuvěřitelně sexy.
to potvrzuju ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ty potřebuješ svobodnou 20 - 25 letou holku která bude milovat tebe i malou a časem si uděláte společné dítě. Je jen otázkou času, kdy se taková najde. Tatínek, který zůstal s dcerkou sám, bojuje proti osudu a vzorně se o ni stará je pro ženy neuvěřitelně sexy.
To je fakt ![]()
@mrav píše:
Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem…![]()
To je uzasny, ze slavite spolu
Tak ja vam oběma preji velke stesti a zenu, která vas bude oba moc milovat
:
@Prof. Farnsworth píše:
Já dělám kuře na paprice jako guláš z kuřecího a nakonec tam přidám smetanu.
Hmmm…nevim, ze mam takovy „stesti“
, ale když ctu, jak pises o zradle, tak bych se u Tebe i najedla
![]()