Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
26.7.18 16:54

@Anna766 - vše nejlepší k svátku a pokud dovolíš líbám na tváře (tentokrát pochopitelně ne po bolševicku) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148201
26.7.18 16:59
@Tamtama píše:
@mrav @Anna766 všechno nejlepší všem :kytka: :* :hug:

Dík Tamarko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148201
26.7.18 17:00
@Prof. Farnsworth píše:
@Anna766 - vše nejlepší k svátku a pokud dovolíš líbám na tváře (tentokrát pochopitelně ne po bolševicku) :mrgreen:

Vyjímečně že je dnes ten slavný den se podvoluju a odpoustím ti ty zvíře :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.7.18 17:03
@Anna766 píše:
Vyjímečně že je dnes ten slavný den se podvoluju a odpoustím ti ty zvíře :* :*

Jaký zvíře? Já jsem citlivý a stydlivý muž :mrgreen: A žádné čuňačinky neprovozuji (a vůbec to není protože nemám s kým) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
26.7.18 19:56

Díky vám všem, holky a kluci za přání. Zatím se pod stolem neválím. A Anička dostala kromě pastelek ještě k svátku tři pobarvené nafukovací balonky. Byly pověšeny na lustru a dva z nich už stačila prasknout… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.7.18 20:09

@mrav - tak příteli, mám tu sice jen pivo z plastu, ale i tak to v tomhle teple bodne. Takže na tvoje zdraví! :kytka: A než ti bude o rok víc, přeju ti i nějakou hodnou krásku, co má ráda sex a děti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148201
26.7.18 20:11
@mrav píše:
Díky vám všem, holky a kluci za přání. Zatím se pod stolem neválím. A Anička dostala kromě pastelek ještě k svátku tři pobarvené nafukovací balonky. Byly pověšeny na lustru a dva z nich už stačila prasknout… :mavam:
Šikovná :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
26.7.18 20:16
@Prof. Farnsworth píše:
@mrav - tak příteli, mám tu sice jen pivo z plastu, ale i tak to v tomhle teple bodne. Takže na tvoje zdraví! :kytka: A než ti bude o rok víc, přeju ti i nějakou hodnou krásku, co má ráda sex a děti! :mavam:

Už jsem i tady psal jedné, co má deset let přítele a dítě nikde. Je to skoro čtyřicítka. Tak uvidíme, jestli se chytne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.7.18 20:28
@mrav píše:
Už jsem i tady psal jedné, co má deset let přítele a dítě nikde. Je to skoro čtyřicítka. Tak uvidíme, jestli se chytne. :mavam:

Ty potřebuješ svobodnou 20 - 25 letou holku která bude milovat tebe i malou a časem si uděláte společné dítě. Je jen otázkou času, kdy se taková najde. Tatínek, který zůstal s dcerkou sám, bojuje proti osudu a vzorně se o ni stará je pro ženy neuvěřitelně sexy. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.7.18 20:30

To není jako vypelichaj starej strejc, kterýho kopla stará do řiti a rozvedla se s ním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.7.18 21:08
@Prof. Farnsworth píše:
Ty potřebuješ svobodnou 20 - 25 letou holku která bude milovat tebe i malou a časem si uděláte společné dítě. Je jen otázkou času, kdy se taková najde. Tatínek, který zůstal s dcerkou sám, bojuje proti osudu a vzorně se o ni stará je pro ženy neuvěřitelně sexy. :pankac:

to potvrzuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
26.7.18 22:25
@Prof. Farnsworth píše:
Ty potřebuješ svobodnou 20 - 25 letou holku která bude milovat tebe i malou a časem si uděláte společné dítě. Je jen otázkou času, kdy se taková najde. Tatínek, který zůstal s dcerkou sám, bojuje proti osudu a vzorně se o ni stará je pro ženy neuvěřitelně sexy. :pankac:

To je fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
26.7.18 22:45
@mrav píše:
Už jsem vzhůru a jdu slavit. Dnes mám narozky a Anička svátek. Doufám, že večer nebudu ležet pod stolem… :P :mavam:

To je uzasny, ze slavite spolu :dance: Tak ja vam oběma preji velke stesti a zenu, která vas bude oba moc milovat :srdce: :mavam: :

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
26.7.18 22:46
@Anna766 píše:
Dík Tamarko. :kytka:

Kouzelny svatecni vecer :kytka:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
26.7.18 22:48
@Prof. Farnsworth píše:
Já dělám kuře na paprice jako guláš z kuřecího a nakonec tam přidám smetanu.

Hmmm…nevim, ze mam takovy „stesti“ :lol: , ale když ctu, jak pises o zradle, tak bych se u Tebe i najedla :oops: 8o :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak