Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Taky vidíte všude ve zprávách samou Meghan Markle ?Ty holce nedají ešte dlouho pokoj. Musí být po čase za trest být vévodkyně. Chtěla byste některá být?
Já bych chtěl být Ostravačka.
Tak už ji zbal.
![]()
@Detsa píše:
Taky vidíte všude ve zprávách samou Meghan Markle ?Ty holce nedají ešte dlouho pokoj. Musí být po čase za trest být vévodkyně. Chtěla byste některá být?
Je to daň za titul no. S tim musela počítat. Je to nový koště, časem se okouká.
@Zkai píše:
No, dobře si to pamatujes. Na nocnik ho cpu už rok, tak dokud je teplo, ze by to už zmaknul bez pliny. Nevím no, někdy mám pocit, ze je divnej.
Ja jsem holku naucila pri potrebe rikat ,,číí, ee'', nebot taky v roce a pul nemluvila. Asi po 4 tydnech to zacala říkat a říká to i teď po roce. Řekne číí, ee a potom normálně řekne: Klárka čůrala do zachoda
.
@Detsa píše:
Každopádně vypadá jako pořádná ďáblice. Zajímalo by mě, jestli jí to vydrží být vévodkyně. A jestli vůbec chce děti. Je jí píše: Více
No me uz vylozene se.re tim, jak dělá chyby při protokolu. Je to krucinal jednou clen kralovske rodiny, tak by se podle toho mela chovat a ne hazet uzdicky novinarum. A deti by mela mit urcite co nejdriv no, vzhledem k veku. Tak uvidime.
Co nespis??
Dneska na nově byla upoutavka na nejakej novej porad - seznamka. Tak jsem si na tebe vzpomnela
.
@Detsa píše:
Co ty tady takhle v noci ?
Prosimte starsi mela nejakou nocni muru, vzbudila mimino a tak krmim. Po pekne dlouhy dobe
. Nemam nejak ted na ecko vubec cas. Co jsme se vratili z dovoleny tak jenom peru, susim a zehlim. Stale a stale dokola
.
@Detsa píše:
Já dneska zas neusnu. Cítím to na mozku zas
prej citim to na mozku
. ,,To je vůl, kaviárový tousty".
@Detsa píše:
Jo vypadá právě jako pořádná dračice. Nepřekvapujě mě to, že poruší pár kodexů. Dívím se, že taková dívka se chtěla usadit a eště po boku prince. Ta musela mít chlapů na kterýho ukáže prstem pomalu.
Cítím se být pocťen, že si na mě vzpomeneš. Ale zrovna za okolností slova seznamka to není moc hezká příležitost![]()
. Pořad seznamka jo ? To bude nějaká šílenost.
Hele maji se hlasit chlapy a zensky co stoji o seznameni. Co se bude dit potom netusim
.
Bez si zkusit lehnout, alespon telo si odpocine…ja mam obcas taky stavy, ze nemuzu vubec usnout, tak alespon lezim v posteli, ve tme. Odpocivam.
@Detsa píše:
No noční můry mám furt. Pochováš mě taky ?![]()
Sranda samozřejmě
… ani nepamatuji, kdy jsem měl normální sen zase. To chceš … blbě usínat a pak mít eště hrozný sny
![]()
.
Já taky furt peru a mám tady stejný počet hadrů![]()
. Mi to někdo naschval špiní
.
Hele bohužel nepochovám. Ja nepraktikuju to moderni ,,kontaktni rodicovstvi'', ale studenej odchov jak uz mi bylo parkrat receno (dokonce mi par uzivatelek tu na ecku psalo sz, ze jsem spatna matka
). Takze za starsi prijdu, snazim se ji probudit, podam piti, kapesnik a zase odchazim.
@mrav píše:
Odkud jsi? Já z Beskyd. Valach každým coulem, od nás jsou ty frgály.
Severozapadní Čechy…Z Krušnohoří.
@Zkai píše:
@Tamtama dělej, raď dáljak to máme ted praktikovat venku, kdyz doma už to celkem funguje? Hromadu gaťí sebou a dál? Furt si neříká, nemluví, vůbec… Kde je Anička? Ta ma taky kluka! @Anna766!
Příspěvek upraven 18.07.18 v 21:21
Anička je na dovče na Šumavě.
A mě se na nic neptej,neb kluk měl jisté problémy,chudák s tím zkusil,až menší operační zákrok pomohl,ale radši to nebudu vypisovat nebo nám sem vtrhne zase nějaký blbeček s tím że jsem muslimská fuchtle která klukovi zničila schválně život.
@Zkai píše:
No, dobře si to pamatujes. Na nocnik ho cpu už rok, tak dokud je teplo, ze by to už zmaknul bez pliny. Nevím no, někdy mám pocit, ze je divnej.
sim tě, je malej, tak se na nějakej nočník vy.ser a užívejte si léto ![]()
@Detsa píše:
To je hrozně častý problém, akorát se o tom moc nemluví
Muž v dětství měl to samé,kluk to zřejmě podědil,taky musel tenkrát na zákrok,ale čekali dýl a trápil se pak déle.
Nemysli si že jsem to s ním tenkrát neprobírala,sám mi muž řekl pro a proti,jako jeho partnerka samozřejmě vidím že mu to pomohlo.
No ale jako matka jsem byla obviněná že jsem to zlo.To se člověka dotkne,když děláš pro dítě to nejlepší,aby netrpělo.
@Tamtama píše:
sim tě, je malej, tak se na nějakej nočník vy.ser a užívejte si léto
Jo.Teď je horko,nech ho běhat nahatýho a taky se něco naučí.
@Detsa píše:![]()
![]()
Kde jsou všechny holky? Že by byly na dovolené? I já z Bruntálu jsem online. A pro @Zkai už to mám. Jen to ještě napsat a poslat. ![]()