Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
18.7.18 19:22
@Detsa píše:
Jako ukázat v praxi ? 8o :think: To nedělam před devcatama :oops:. Instrukce jsou přece jasny ne :nevim:

Pro jednou by si se mohl přemoci :D dnes jsem koupila kus krávy a ráno vařim svickovou! Ale miminkovskou. Teda kolikrát mi přišla lepší než ta chlapská pro tatínka…
Dnes jsme zkoušeli čůrání na roští v parku a vůbec jsem nebyla pochopena. Ale velký dnešní úspěch je žádné mokré parkety a dokonce jedno letmé ukázání směrem k nocniku když mel kluk plenku na sobě.
O jakym žvanci bude řeč dnes? Co třeba krupicova kaše? Vařim ji celkem často, ale mam u toho dost problém teda. Polejt máslem a posypat kakaem bych už nepřežila. Ble. Musí stačit banán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
18.7.18 19:31
@Zkai píše:
Pro jednou by si se mohl přemoci :D dnes jsem koupila kus krávy a ráno vařim svickovou! Ale miminkovskou. Teda kolikrát mi přišla lepší než ta chlapská pro tatínka…
Dnes jsme zkoušeli čůrání na roští v parku a vůbec jsem nebyla pochopena. Ale velký dnešní úspěch je žádné mokré parkety a dokonce jedno letmé ukázání směrem k nocniku když mel kluk plenku na sobě.
O jakym žvanci bude řeč dnes? Co třeba krupicova kaše? Vařim ji celkem často, ale mam u toho dost problém teda. Polejt máslem a posypat kakaem bych už nepřežila. Ble. Musí stačit banán.

A umíš laň s šípkovou omáčkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
18.7.18 19:33
@Zkai píše:
O jakym žvanci bude řeč dnes? Co třeba krupicova kaše? Vařim ji celkem často, ale mam u toho dost problém teda. Polejt máslem a posypat kakaem bych už nepřežila. Ble. Musí stačit banán.

Já vařím krupici Aničce jednou týdně, většinou v neděli. Nebo sladké ovocné knedlíky, nebo nudle s mákem. A zítra odjíždíme za bábi a dědou do Bruntálu. Už babička řekla, že jí budou muset zase trochu převychovat. Jen jsem jim řekl o našem nakupování - no hrůza. Všechno chce dělat sama. A tak se mi i roztrhl pytlík s bramborama. Teda - nejprve se dvě kutálely po zemi a až pak jsem si všiml díry - byla nahoře. No a venku už dva dny chčije a chčije. Bečva je už tak velká, že bojím, bojím. A podle babičky to nejhorší má teprve přijít. :roll: 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20941
18.7.18 19:34
@Božislava píše:

ale se zelím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
18.7.18 19:35
@mrav píše:
Já vařím krupici Aničce jednou týdně, většinou v neděli. Nebo sladké ovocné knedlíky, nebo nudle s mákem. A zítra odjíždíme za bábi a dědou do Bruntálu. Už babička řekla, že jí budou muset zase trochu převychovat. Jen jsem jim řekl o našem nakupování - no hrůza. Všechno chce dělat sama. A tak se mi i roztrhl pytlík s bramborama. Teda - nejprve se dvě kutálely po zemi a až pak jsem si všiml díry - byla nahoře. No a venku už dva dny chčije a chčije. Bečva je už tak velká, že bojím, bojím. A podle babičky to nejhorší má teprve přijít. :roll: 8o :mavam:

A tady je hnusné sucho! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
18.7.18 19:36
@KalamityJohn píše:
ale se zelím :mrgreen:

Nevadí......Já mám ráda šípkovou omáčku, ale zelí můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
18.7.18 19:42
@Božislava píše:
A tady je hnusné sucho! :zed:

Odkud jsi? Já z Beskyd. Valach každým coulem, od nás jsou ty frgály. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.7.18 19:47

Taky hlásím sucho, teplo, ani kapka - naposled pršelo tak ve středu nebo ve čtvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 19:48
@Božislava píše:

Tjo! Tak k tomu jsem se nikdy nedostala.. Ani k ničemu divokymu…
@mrav to je babička s dědou od panímámy? A pejsek nějakej tam bude? A POŠLEŠ MI POHLED? :mrgreen: Knedliky varis jaký? Me to kynuty moc nejde, tak u nás se knedlík kupuje. Bramborovej ještě zmaknu, ale ten s merunkama není moc dobrej. Kdy se vracite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 19:53
@mrav píše:
Odkud jsi? Já z Beskyd. Valach každým coulem, od nás jsou ty frgály. :mavam:

Vybavila se mi ta pohádka jak furt pršelo žrádlo. Úplně to vidím jak u vás padají frgály. Tady sucho ukrutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
18.7.18 20:20
@Zkai píše:
Tjo! Tak k tomu jsem se nikdy nedostala.. Ani k ničemu divokymu…
@mrav to je babička s dědou od panímámy? A pejsek nějakej tam bude? A POŠLEŠ MI POHLED? :mrgreen: Knedliky varis jaký? Me to kynuty moc nejde, tak u nás se knedlík kupuje. Bramborovej ještě zmaknu, ale ten s merunkama není moc dobrej. Kdy se vracite?

Jsou to moji rodiče. Babička říkala na týden- ale uvidíme. Pohled ti klidně pošlu. Knedlíky nevařím, kupuji mražené, nebo chlazené. Není s tím skoro žádná práce. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 20:39
@mrav píše:
Jsou to moji rodiče. Babička říkala na týden- ale uvidíme. Pohled ti klidně pošlu. Knedlíky nevařím, kupuji mražené, nebo chlazené. Není s tím skoro žádná práce. :mrgreen: :mavam:
Šmarjá promin, už v tom mám bordel, furt ted vymejslim kam vzít kluka na „dovolenou“ na odpoledne. Vůbec mi to nedocvaklo, ze jsou to Vaši co jste byli nedávno a je tam Daneček :) pohled pošli, když si vzpomeneš :srdce: mám jen dva :mrgreen: a kupovanej knedlík taky praktikuju, ale musím ho zakydat pacholíkem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
18.7.18 20:45
@Zkai píše: Šmarjá promin, už v tom mám bordel, furt ted vymejslim kam vzít kluka na „dovolenou“ na odpoledne. Vůbec mi to nedocvaklo, ze jsou to Vaši co jste byli nedávno a je tam Daneček :) pohled pošli, když si vzpomeneš :srdce: mám jen dva :mrgreen: a kupovanej knedlík taky praktikuju, ale musím ho zakydat pacholíkem.

V pohodě. Jinak panímáma už má - tedy měla jenom mámu. Tak už si to nespleteš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 20:51
@mrav píše:
V pohodě. Jinak panímáma už má - tedy měla jenom mámu. Tak už si to nespleteš. :mavam:

A ta dáma co ukazovala Aničce k čemu je dobrá toaleta je Ségra od panímámy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
18.7.18 20:53
@Zkai píše:
A ta dáma co ukazovala Aničce k čemu je dobrá toaleta je Ségra od panímámy?

To je manželka od mého staršího bráchy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky