Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Jako ukázat v praxi ?![]()
To nedělam před devcatama
. Instrukce jsou přece jasny ne
Pro jednou by si se mohl přemoci
dnes jsem koupila kus krávy a ráno vařim svickovou! Ale miminkovskou. Teda kolikrát mi přišla lepší než ta chlapská pro tatínka…
Dnes jsme zkoušeli čůrání na roští v parku a vůbec jsem nebyla pochopena. Ale velký dnešní úspěch je žádné mokré parkety a dokonce jedno letmé ukázání směrem k nocniku když mel kluk plenku na sobě.
O jakym žvanci bude řeč dnes? Co třeba krupicova kaše? Vařim ji celkem často, ale mam u toho dost problém teda. Polejt máslem a posypat kakaem bych už nepřežila. Ble. Musí stačit banán.
@Zkai píše:
Pro jednou by si se mohl přemocidnes jsem koupila kus krávy a ráno vařim svickovou! Ale miminkovskou. Teda kolikrát mi přišla lepší než ta chlapská pro tatínka…
Dnes jsme zkoušeli čůrání na roští v parku a vůbec jsem nebyla pochopena. Ale velký dnešní úspěch je žádné mokré parkety a dokonce jedno letmé ukázání směrem k nocniku když mel kluk plenku na sobě.
O jakym žvanci bude řeč dnes? Co třeba krupicova kaše? Vařim ji celkem často, ale mam u toho dost problém teda. Polejt máslem a posypat kakaem bych už nepřežila. Ble. Musí stačit banán.
A umíš laň s šípkovou omáčkou?
@Zkai píše:
Pro jednou by si se mohl přemocidnes jsem koupila kus krávy a ráno vařim svickovou! Ale miminkovskou. Teda kolikrát mi přišla lepší než ta chlapská pro tatínka…
Já vařím krupici Aničce jednou týdně, většinou v neděli. Nebo sladké ovocné knedlíky, nebo nudle s mákem. A zítra odjíždíme za bábi a dědou do Bruntálu. Už babička řekla, že jí budou muset zase trochu převychovat. Jen jsem jim řekl o našem nakupování - no hrůza. Všechno chce dělat sama. A tak se mi i roztrhl pytlík s bramborama. Teda - nejprve se dvě kutálely po zemi a až pak jsem si všiml díry - byla nahoře. No a venku už dva dny chčije a chčije. Bečva je už tak velká, že bojím, bojím. A podle babičky to nejhorší má teprve přijít.
![]()
@Božislava píše:
ale se zelím ![]()
@mrav píše:
Já vařím krupici Aničce jednou týdně, většinou v neděli. Nebo sladké ovocné knedlíky, nebo nudle s mákem. A zítra odjíždíme za bábi a dědou do Bruntálu. Už babička řekla, že jí budou muset zase trochu převychovat. Jen jsem jim řekl o našem nakupování - no hrůza. Všechno chce dělat sama. A tak se mi i roztrhl pytlík s bramborama. Teda - nejprve se dvě kutálely po zemi a až pak jsem si všiml díry - byla nahoře. No a venku už dva dny chčije a chčije. Bečva je už tak velká, že bojím, bojím. A podle babičky to nejhorší má teprve přijít.![]()
![]()
A tady je hnusné sucho! ![]()
@KalamityJohn píše:
ale se zelím
Nevadí......Já mám ráda šípkovou omáčku, ale zelí můžu
@Božislava píše:
A tady je hnusné sucho!
Odkud jsi? Já z Beskyd. Valach každým coulem, od nás jsou ty frgály. ![]()
Taky hlásím sucho, teplo, ani kapka - naposled pršelo tak ve středu nebo ve čtvrtek?
@Božislava píše:
Tjo! Tak k tomu jsem se nikdy nedostala.. Ani k ničemu divokymu…
@mrav to je babička s dědou od panímámy? A pejsek nějakej tam bude? A POŠLEŠ MI POHLED?
Knedliky varis jaký? Me to kynuty moc nejde, tak u nás se knedlík kupuje. Bramborovej ještě zmaknu, ale ten s merunkama není moc dobrej. Kdy se vracite?
@mrav píše:
Odkud jsi? Já z Beskyd. Valach každým coulem, od nás jsou ty frgály.
Vybavila se mi ta pohádka jak furt pršelo žrádlo. Úplně to vidím jak u vás padají frgály. Tady sucho ukrutný.
@Zkai píše:
Tjo! Tak k tomu jsem se nikdy nedostala.. Ani k ničemu divokymu…
@mrav to je babička s dědou od panímámy? A pejsek nějakej tam bude? A POŠLEŠ MI POHLED?Knedliky varis jaký? Me to kynuty moc nejde, tak u nás se knedlík kupuje. Bramborovej ještě zmaknu, ale ten s merunkama není moc dobrej. Kdy se vracite?
Jsou to moji rodiče. Babička říkala na týden- ale uvidíme. Pohled ti klidně pošlu. Knedlíky nevařím, kupuji mražené, nebo chlazené. Není s tím skoro žádná práce.
![]()
@mrav píše:Šmarjá promin, už v tom mám bordel, furt ted vymejslim kam vzít kluka na „dovolenou“ na odpoledne. Vůbec mi to nedocvaklo, ze jsou to Vaši co jste byli nedávno a je tam Daneček
Jsou to moji rodiče. Babička říkala na týden- ale uvidíme. Pohled ti klidně pošlu. Knedlíky nevařím, kupuji mražené, nebo chlazené. Není s tím skoro žádná práce.![]()
@Zkai píše: Šmarjá promin, už v tom mám bordel, furt ted vymejslim kam vzít kluka na „dovolenou“ na odpoledne. Vůbec mi to nedocvaklo, ze jsou to Vaši co jste byli nedávno a je tam Danečekpohled pošli, když si vzpomeneš
mám jen dva
a kupovanej knedlík taky praktikuju, ale musím ho zakydat pacholíkem.
V pohodě. Jinak panímáma už má - tedy měla jenom mámu. Tak už si to nespleteš. ![]()
@mrav píše:
V pohodě. Jinak panímáma už má - tedy měla jenom mámu. Tak už si to nespleteš.
A ta dáma co ukazovala Aničce k čemu je dobrá toaleta je Ségra od panímámy?
@Zkai píše:
A ta dáma co ukazovala Aničce k čemu je dobrá toaleta je Ségra od panímámy?
To je manželka od mého staršího bráchy. ![]()