Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
13.7.18 22:21

Televize by to mohla umět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 22:24
@Zkai píše:
Tak se mi ted normálně zrestartoval telefon, trvalo mu to pres deset minut, az se mi udělalo špatně. Rano musíme brzy vstavat a nemám tu nic co by fungovalo jako budik. Mate doma budík??

Klasický budík určitě ne. Jen mobil/table/počítač kde lze použít funkci budíku. A taky mám klasické hodinky bez budíku. Vždy, když se mění čas, tak jsem zmaten, protože nevím, jestli se čas na těch zařízeních automaticky posunul nebo ne. Ještě že mám, hloupé nástěnné hodiny, kde se čas automaticky neposouvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 22:24
@Zkai píše:
Televize by to mohla umět!

A nemusí být zapnutá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 22:27

Srác je to! Neví ani kolik je hodin! Zlata tesla stara pres pul pokoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 22:29
@Prof. Farnsworth píše:
Klasický budík určitě ne. Jen mobil/table/počítač kde lze použít funkci budíku. A taky mám klasické hodinky bez budíku. Vždy, když se mění čas, tak jsem zmaten, protože nevím, jestli se čas na těch zařízeních automaticky posunul nebo ne. Ještě že mám, hloupé nástěnné hodiny, kde se čas automaticky neposouvá :lol:

Ha! Tablet tu někde taky mám, notes by se určité sam nezapnul a do rána shořel. Tak nástěnné hodiny jsou taky vždy jediný co me zachrání s orientaci v čase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 22:31
@Prof. Farnsworth píše:
A nemusí být zapnutá?

Jsem myslela jako ze se zapne v nastavenou hodinu, ale neumí nic. Tak nic.

Za mlada zlatej budík na talíři s priborama. I každodenní problém se čtvero posouváním budiku nebylo třeba řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 22:32
@Zkai píše:
Jsem myslela jako ze se zapne v nastavenou hodinu, ale neumí nic. Tak nic.Za mlada zlatej budík na talíři s priborama. I každodenní problém se čtvero posouváním budiku nebylo třeba řešit.

Jo kecam, natahovat se to muselo a to je zas na další budík na připomenutí na natažení budiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.7.18 23:23

já dostala minibudík k Vánocům, někam jsem ho uklidila, když mi ho synátor nařídil a zvonil ve tři v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 23:26
@Tamtama píše:
já dostala minibudík k Vánocům, někam jsem ho uklidila, když mi ho synátor nařídil a zvonil ve tři v noci :mrgreen:

Klukovi tady někde pravidelně zvonily hodinky, vždy kolem desátý večer. Byly zahrabaný někde mezi hračkama a než jsme je našli, tak se vybila baterka a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
14.7.18 07:51
@Detsa píše:
Chceš jít na večeři? ;)

Se mnou. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
15.7.18 21:29

Ahoj moje kočičky. Ještě jste u vody? Přijde za mnou někdo? Nebo se nic nedělo ve vašich příbytcích? Tady to nějak spí… Ani Detsa tu není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.7.18 21:31

@mrav :mavam: dneska frčel fotbálek, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
15.7.18 21:37
@divine woman píše:
@mrav :mavam: dneska frčel fotbálek, ne?

No to jo. Ale já byl s malou na hřišti. Taky žádný zázrak se nekonal - třeba že by vyhráli Chorvati. To by bylo terno!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.7.18 21:58

my si teďka s mamkou pořídily kolo (jedno :lol: ), takže jsem se o víkendu učila jezdit.. už to umím, takže vyrážíme na „výlety“ v okolí bytu.. dneska jsme krmili ovečky a mrkli na rybník, mít s sebou plavky, tak bychom se i vykoupali, ale byli tam jen rybáři, tak nevím, jestli je to vůbec koupatelné.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
16.7.18 20:10

Ahojky vsichni, tak jsem se vam vratila :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie