Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@joy.division.control píše:Presne, potom se upa fajne spi, ale nenabizim tady, jo…
(preventivni upresneni, abych si od profesora nenabehla
)
Však tady i kolikrát hledají kamaráda na sex. Jak jim mám ale odepsat, když jsou anonymní?
![]()
@mrav píše:
Však tady i kolikrát hledají kamaráda na sex. Jak jim mám ale odepsat, když jsou anonymní?![]()
OK, ja Ti ale především preji opravdovou lasku zeny pro Tebe a pro Tvou dcerku
a i sex bude, jako bonus ![]()
Ale k Tvymu dotazu…asi napsat, aby Ti napsaly ony?
Ahoj,
proč ještě nespím..
Přes den fofry jako prase - hospodářství, děti, brigáda, senior na plenách a muž neschopen akce po úrazu hrudníku a já, ač se mi oči klíží, potřebuji trochu klidu a odpočinku, tak ještě tvrdnu zde.
Ale už to jdu zalomit, tak pěkné dobré páteční ráno přeji
![]()
@Detsa píše:
@Anna766 @mrav všechno nejlepší, zdraví a taky radosti v životě![]()
![]()
.
@mrav Snad brzo najdete s princeznou někoho, kdo Vás bude milovat oba.
Děkuji děkuji.
Přeju teď hezký svátek klučíkovi od Tamarky, neb mám pocit że minimálně jeden z nich má jmeniny dnes.
@D- račice píše:
Zdravím všechny
Já tebe taky.
Tak už jsme s malou zase doma. Týden nám utekl jako voda…
@Anna766 píše:
Děkuji děkuji.
Přeju teď hezký svátek klučíkovi od Tamarky, neb mám pocit że minimálně jeden z nich má jmeniny dnes.
jé, děkuji, vyřídím, ale Viktora je až zítra ![]()
@Tamtama píše:
jé, děkuji, vyřídím, ale Viktora je až zítra
Už teď
vše nej. ![]()
Taky přeji vše nej. A ať nemaluje po stěně, nebo na něj přijde
![]()
U nás dneska bylo veselo, odpo a večer jsem vyzvedla oba kluky plus ještě desetiletou sestřenku. Mladší ve čtvrtek odpoledne uklouzl na trávě, spadl a úplně si otočil palec, celou noc probrečel. Ex prý zvažoval pohotovost, ale „dneska už to má dobrý, jen trochu posedává“. Tak dobrý, že došlapuje jen na patu a nohu divně vtáčí dovnitř, má nateklý palec s mírně fialovošedou barvou. Takže ráno si pro dva starší přijede děda, pro mě s mladším kámoška a frčíme na pohotovost. Takhle jsem si začátek dovolený vážně nepředstavovala. ![]()
Nespím a koukám na e-mimino. Usnula jsem odpoledne u vody a moc mi to pomohlo. Takovej duševní a psychickej filtr. Usnula jsem jako dudek, ale teď mám zase přebytek energie. ![]()
@Tamtama píše:
U nás dneska bylo veselo, odpo a večer jsem vyzvedla oba kluky plus ještě desetiletou sestřenku. Mladší ve čtvrtek odpoledne uklouzl na trávě, spadl a úplně si otočil palec, celou noc probrečel. Ex prý zvažoval pohotovost, ale „dneska už to má dobrý, jen trochu posedává“. Tak dobrý, že došlapuje jen na patu a nohu divně vtáčí dovnitř, má nateklý palec s mírně fialovošedou barvou. Takže ráno si pro dva starší přijede děda, pro mě s mladším kámoška a frčíme na pohotovost. Takhle jsem si začátek dovolený vážně nepředstavovala.
No ,,pekny'' tak se drz a rano napis jak jste dopadli ![]()
@Evulina píše:
Ahoj,
proč ještě nespím..
Přes den fofry jako prase - hospodářství, děti, brigáda, senior na plenách a muž neschopen akce po úrazu hrudníku a já, ač se mi oči klíží, potřebuji trochu klidu a odpočinku, tak ještě tvrdnu zde.
Ale už to jdu zalomit, tak pěkné dobré páteční ráno přeji![]()
Asi budu za rejpalku (jako vzdy), ale proc v kazdem svem prispevku pises, ze se staras o seniora na plenach. Uz jsem te videla v x diskuzich a pokazde tam napises, ze se o nej staras. Chapu, ze to mas tezke, ale proc mas takovou potrebu to porad sdelovat svetu, resp.emiminu??