Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
26.7.18 22:51
@Prof. Farnsworth píše:
To chce sex :mrgreen:
:palec: Presne, potom se upa fajne spi, ale nenabizim tady, jo… :mrgreen: (preventivni upresneni, abych si od profesora nenabehla :lol: )
  • Citovat
  • Upravit
122106
26.7.18 22:55
@joy.division.control píše: :palec: Presne, potom se upa fajne spi, ale nenabizim tady, jo… :mrgreen: (preventivni upresneni, abych si od profesora nenabehla :lol: )

Však tady i kolikrát hledají kamaráda na sex. Jak jim mám ale odepsat, když jsou anonymní? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
26.7.18 23:03
@mrav píše:
Však tady i kolikrát hledají kamaráda na sex. Jak jim mám ale odepsat, když jsou anonymní? :think: :nevim:

OK, ja Ti ale především preji opravdovou lasku zeny pro Tebe a pro Tvou dcerku ;) a i sex bude, jako bonus :dance:
Ale k Tvymu dotazu…asi napsat, aby Ti napsaly ony?

• Citovat
  • Upravit
148224
26.7.18 23:58
@joy.division.control píše:
Kouzelny svatecni vecer :kytka:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.7.18 00:40

Ahoj,
proč ještě nespím..
Přes den fofry jako prase - hospodářství, děti, brigáda, senior na plenách a muž neschopen akce po úrazu hrudníku a já, ač se mi oči klíží, potřebuji trochu klidu a odpočinku, tak ještě tvrdnu zde.
Ale už to jdu zalomit, tak pěkné dobré páteční ráno přeji :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148224
27.7.18 00:55
@Detsa píše:
@Anna766 @mrav všechno nejlepší, zdraví a taky radosti v životě :kytka: :kytka: :kytka:.
@mrav Snad brzo najdete s princeznou někoho, kdo Vás bude milovat oba :kytka:.

Děkuji děkuji.
Přeju teď hezký svátek klučíkovi od Tamarky, neb mám pocit że minimálně jeden z nich má jmeniny dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.7.18 10:10

Zdravím všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
27.7.18 15:15
@D- račice píše:
Zdravím všechny :mavam:

Já tebe taky. :mavam: Tak už jsme s malou zase doma. Týden nám utekl jako voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.7.18 15:55
@Anna766 píše:
Děkuji děkuji.
Přeju teď hezký svátek klučíkovi od Tamarky, neb mám pocit że minimálně jeden z nich má jmeniny dnes.

jé, děkuji, vyřídím, ale Viktora je až zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148224
28.7.18 00:10
@Tamtama píše:
jé, děkuji, vyřídím, ale Viktora je až zítra :lol:

Už teď :D vše nej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
28.7.18 00:14

Taky přeji vše nej. A ať nemaluje po stěně, nebo na něj přijde :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.7.18 00:21

U nás dneska bylo veselo, odpo a večer jsem vyzvedla oba kluky plus ještě desetiletou sestřenku. Mladší ve čtvrtek odpoledne uklouzl na trávě, spadl a úplně si otočil palec, celou noc probrečel. Ex prý zvažoval pohotovost, ale „dneska už to má dobrý, jen trochu posedává“. Tak dobrý, že došlapuje jen na patu a nohu divně vtáčí dovnitř, má nateklý palec s mírně fialovošedou barvou. Takže ráno si pro dva starší přijede děda, pro mě s mladším kámoška a frčíme na pohotovost. Takhle jsem si začátek dovolený vážně nepředstavovala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.7.18 02:15

Nespím a koukám na e-mimino. Usnula jsem odpoledne u vody a moc mi to pomohlo. Takovej duševní a psychickej filtr. Usnula jsem jako dudek, ale teď mám zase přebytek energie. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.7.18 06:54
@Tamtama píše:
U nás dneska bylo veselo, odpo a večer jsem vyzvedla oba kluky plus ještě desetiletou sestřenku. Mladší ve čtvrtek odpoledne uklouzl na trávě, spadl a úplně si otočil palec, celou noc probrečel. Ex prý zvažoval pohotovost, ale „dneska už to má dobrý, jen trochu posedává“. Tak dobrý, že došlapuje jen na patu a nohu divně vtáčí dovnitř, má nateklý palec s mírně fialovošedou barvou. Takže ráno si pro dva starší přijede děda, pro mě s mladším kámoška a frčíme na pohotovost. Takhle jsem si začátek dovolený vážně nepředstavovala. :zed:

No ,,pekny'' tak se drz a rano napis jak jste dopadli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.7.18 06:56
@Evulina píše:
Ahoj,
proč ještě nespím..
Přes den fofry jako prase - hospodářství, děti, brigáda, senior na plenách a muž neschopen akce po úrazu hrudníku a já, ač se mi oči klíží, potřebuji trochu klidu a odpočinku, tak ještě tvrdnu zde.
Ale už to jdu zalomit, tak pěkné dobré páteční ráno přeji :mavam: :mrgreen:

Asi budu za rejpalku (jako vzdy), ale proc v kazdem svem prispevku pises, ze se staras o seniora na plenach. Uz jsem te videla v x diskuzich a pokazde tam napises, ze se o nej staras. Chapu, ze to mas tezke, ale proc mas takovou potrebu to porad sdelovat svetu, resp.emiminu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí