Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Nikdo nikde. Ach jo, všichni emigrovali.![]()
![]()
Nespim protože mám hlad.
@Anna766 píše:
Nespim protože mám hlad.
Tak se najez, děvče. Mám doma arašídové křupky. Chceš? Já mám zase pořád žízeň.
![]()
@mrav píše:
Tak se najez, děvče. Mám doma arašídové křupky. Chceš? Já mám zase pořád žízeň.![]()
Jim.Uvařila jsem si krupicovou kaši.
@Anna766 píše:
Jim.Uvařila jsem si krupicovou kaši.
Myslíš na to na čo myslim ja? My jsme ji měli s Aničkou k večeři. ![]()
@Detsa píše:
Naše mamka nemá čas, tak jsme se rozutekli.
K single ladies. Ale krásně se nám to páruje. ![]()
@mrav píše:
Myslíš na to na čo myslim ja? My jsme ji měli s Aničkou k večeři.
Moje banda měla k veceři vinné klobásky připravené původně na grilování,neb dnes pršelo a pršelo ![]()
@Anna766 píše:
Moje banda měla k veceři vinné klobásky připravené původně na grilování,neb dnes pršelo a pršelo
dej nám trochu vody. Tady pařilo a pařilo- slunko. Aby mě někdo neobvinil,že jsem pařil. I když pár SZ už proběhlo.
![]()
@Detsa píše:
Kde kdo s kým ?![]()
Taky nevím.A to mi bylo vpáleno jak jsem všude.
@mrav píše:
dej nám trochu vody. Tady pařilo a pařilo- slunko. Aby mě někdo neobvinil,že jsem pařil. I když pár SZ už proběhlo.![]()
Sami máme málo.Místo trávy seno,poloprázdný potok.Město už vyhlásilo zakaz braní vody do bazénů a tak.
Tak dnes jsem se po dlouhé době alespoň napůl dobře vyspal. Nejdřív klasické tepelné peklo, pocení, převalování… Až jsem se ve 3:30 probudil, a pořádně vyvětral. Tipuju, že bylo venku tak 22 stupňů. Pak jsem usnul v krásném chládku a spal až do 8:30. Neuvěřitelný!
já v noci nespala, protože jsem balila, v poledne vyrážíme.. ale podle mamky jsem stejně určitě zabalila špatně, včera se na mě dokonce naštvala, že jsem neschopná matka, když chci klukům vzít jen jedny tepláky a jednu mikinu, protože mají být tropy.. ![]()