Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
8.8.18 20:52
@Zkai píše:
@Lenka_Hal tak ten solnej losos by me zajímal teda, ale tady je cenově dostupnej leda ten zmrzlej a nevím jestli by to fungovalo správně když se ma v podstatě vysušit. Třeba nechat ho dýl. Četla jsem někde ze se to dělá i 1:1 sůl a cukr. Ale to už si představit nedokážu. Jedla jsem jen tatarak a byl výbornej. Teda za syrova.
My na patek chystame grundle.

Grundle? Co to je? Já mořský potvory (vlastně i sladkovodní) moc nemusím. Tak losos bych tipnul je tam běžná ryba, něco jako u nás kapr, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 20:59
@Prof. Farnsworth píše:
Grundle? Co to je? Já mořský potvory (vlastně i sladkovodní) moc nemusím. Tak losos bych tipnul je tam běžná ryba, něco jako u nás kapr, ne?

To je zdravý! Tady jsou nejlevnější makrely, to je super a Pražma, ale ta je samá kost a hrozně blbě čumí a má děsně zubatou hubu. Úplně mám husí kůži když ji chystám.
Grundle jsou ty mrňavý ryby jak z akvárka co ne polkneš i s ocasem a očíčkama, usmažený jak brambůrky. Těšim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.8.18 21:02
@Zkai píše:
To je zdravý! Tady jsou nejlevnější makrely, to je super a Pražma, ale ta je samá kost a hrozně blbě čumí a má děsně zubatou hubu. Úplně mám husí kůži když ji chystám.
Grundle jsou ty mrňavý ryby jak z akvárka co ne polkneš i s ocasem a očíčkama, usmažený jak brambůrky. Těšim se.

No tak to není nic pro mě. Já bych si dal třeba bramboráky :dance: Tywoe, já bych si dal bramboráky… (slintací smajlík)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 21:04
@Prof. Farnsworth píše:
No tak to není nic pro mě. Já bych si dal třeba bramboráky :dance: Tywoe, já bych si dal bramboráky… (slintací smajlík)

Po tech se vždycky pose.u.. Ta gulasovka furt nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148214
8.8.18 21:05
@Prof. Farnsworth píše:

Ty jsem dělala předevčírem tywoe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 21:07
@Prof. Farnsworth píše:

Ale u nas, dřív U vylitýho mrože, cpali do bramboráku celej hermelín, jako obalit ho mramborákem a to bych užrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.8.18 21:08
@Zkai píše:

Míň tuku. Dobrý je taky po osmažení bramborák položit na ubrousek - vsaje to tuk. Na gulášovku jsem nesebral odvahu, i když mezi tím jsem dělal jeden hovězí a dva vepřový guláše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.8.18 21:12
@Anna766 píše:
Ty jsem dělala předevčírem tywoe :lol:

Jsi dokonalá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
8.8.18 21:13
@Zkai píše:

Já jsem se zase kdysi pos :roll: :zed: :cert: ral z gyrosu v Řecké restauraci. Ani domů jsem nestačil doběhnout. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148214
8.8.18 21:14
@Prof. Farnsworth píše:
Jsi dokonalá :kytka:

Nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 21:14
@Prof. Farnsworth píše:
Míň tuku. Dobrý je taky po osmažení bramborák položit na ubrousek - vsaje to tuk. Na gulášovku jsem nesebral odvahu, i když mezi tím jsem dělal jeden hovězí a dva vepřový guláše.

Guláš lepší než polívka. Já mám kuře ale na paprice se mi ho dělat nechce :D a ty bramboraky žeru i s ubrouskama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.8.18 21:15
@Zkai píše:
Ale u nas, dřív U vylitýho mrože, cpali do bramboráku celej hermelín, jako obalit ho mramborákem a to bych užrala.

to jsou takový ty prasečiny, o kterých člověk ví, že to není žádný vaření, je to neskutečná prasárna a stejně si to člověk občas musí s velkou chutí dát. Já takhle miluju různý ty katovy šlehy, masový směsi na bramboráku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 21:17
@mrav píše:
Já jsem se zase kdysi pos :roll: :zed: :cert: ral z gyrosu v Řecké restauraci. Ani domů jsem nestačil doběhnout. :mrgreen: :mavam:

Jako naferovku? :mrgreen: z toho mám hrůzu, třeba az si vemu na rande tangáče a sukni. Já se po… po lecčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.8.18 21:19
@Zkai píše:
Guláš lepší než polívka. Já mám kuře ale na paprice se mi ho dělat nechce :D a ty bramboraky žeru i s ubrouskama.

Z těch ubrousků jsou ty zažívací potíže. Ty nejíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
8.8.18 21:21
@Prof. Farnsworth píše:
to jsou takový ty prasečiny, o kterých člověk ví, že to není žádný vaření, je to neskutečná prasárna a stejně si to člověk občas musí s velkou chutí dát. Já takhle miluju různý ty katovy šlehy, masový směsi na bramboráku apod.

Jenže mě se to doma nikdy nepovedlo, nevím jak to dělali, že to drželo pohromadě, ale já vždycky skončim u nakrajenyho hermelinu na bramboraku a ten orgáč není takovej. A ted bych polkla smažák. Teda v bezpečí domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí