Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Z těch ubrousků jsou ty zažívací potíže. Ty nejíst
@Zkai píše:
Jako naferovku?z toho mám hrůzu, třeba az si vemu na rande tangáče a sukni. Já se po… po lecčem.
Jestli tě bude mít rád, tak i kdyby to byl největší humus, tak se o tebe postará. Dokonce si myslím, že podobné obtíže mohou partnery sblížit. A pokud by obstál v téhle situaci, tak budeš vědět, že se na něm můžeš už ve všem spolehnout.
@Zkai píše:![]()
zkusim koupit nějaký bez potisku.
Hlavně aby nebyly parfémovaný nebo to nebyly vlhčené ubrousky na utírání dětí ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jestli tě bude mít rád, tak i kdyby to byl největší humus, tak se o tebe postará. Dokonce si myslím, že podobné obtíže mohou partnery sblížit. A pokud by obstál v téhle situaci, tak budeš vědět, že se na něm můžeš už ve všem spolehnout.
@Zkai píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zalozim si diskuzi abys mi mohl přijít poradit a utěšit mě
To jsi nezažila něco podobnýho? Já jsem na jednom z prvních rande držel holce vlasy když zvracela a pak i kýbl. A dokonce jsem ho i vylíval. A nepřišlo mi to nijak divný - prostě bych pro tu holku udělal všechno.
@Zkai píše:
Jako naferovku?z toho mám hrůzu, třeba az si vemu na rande tangáče a sukni. Já se po… po lecčem.
Jo, na férovku. Naštěstí těsně před vchodem do domu. No jo, ale jak pak ještě dojít do třetího patra?
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To jsi nezažila něco podobnýho? Já jsem na jednom z prvních rande držel holce vlasy když zvracela a pak i kýbl. A dokonce jsem ho i vylíval. A nepřišlo mi to nijak divný - prostě bych pro tu holku udělal všechno.
Nevím no, dělám hajzlbábu a mám malý dítě, ale jak to berou jiný to nevím… Ale někoho už jsem určitě poblila. Ten druhej konec jsem zatím vždy ovládla, i když me občas polil studený pot. Ty jsi určitě obzvláště dobrá partie ![]()
@mrav píše:
Jo, na férovku. Naštěstí těsně před vchodem do domu. No jo, ale jak pak ještě dojít do třetího patra?![]()
@Zkai píše:
Nevím no, dělám hajzlbábu a mám malý dítě, ale jak to berou jiný to nevím… Ale někoho už jsem určitě poblila. Ten druhej konec jsem zatím vždy ovládla, i když me občas polil studený pot. Ty jsi určitě obzvláště dobrá partie
Když někoho miluješ, tak některý věci prostě neřešíš ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ale takhle nějak podobně se uvedl kamarádky dnes už manžel.Když ho jako žadatele o ruku přivedla domu, tak se sedělo,papalo a zapíjelo.No a budoucí tchýně žaludek to nezvládl,a když zvracela,tak žadatel o ruku dcery jí držel vlasy.
Tak rodiče usoudili že je to zdatný jedinec,jejich jedinou dceru si zaslouží a dali mu požehnání.
No co,dřív taky musel ženich dojít pro tři zlatè vlasy děda Vševěda nebo zabít draka,tak se to upravilo do dnešních dob takhle.
Zdravim vas z dovolene za vsechny prachy.
Hned v sobotu vecer spalil starsi mladsimu celo zarovkou. Pak si sestrenka zacala stezovat na bolest ucha, v pondeli dostala v lekarne kapky, v utery ji teta vzala k mistni detske doktorce a v noci pro jistotu jely i s mamkou 40 km na pohotovost. Jsem se tu sama s klukama malem pos.ala strachy. No a vcera jsem se vzbudila s knedlikem v krku, dneska uz mam uzliny natekle az k usim, nemuzu mluvit ani polykat. Mamka me odvezla k mistnimu obvodakovi (fakt fesak, blondak, kudrnatej, vek max. 30) a je to angina jak vysita, dostala jsem atb a lezim.
@Tamtama píše:
Zdravim vas z dovolene za vsechny prachy.Hned v sobotu vecer spalil starsi mladsimu celo zarovkou. Pak si sestrenka zacala stezovat na bolest ucha, v pondeli dostala v lekarne kapky, v utery ji teta vzala k mistni detske doktorce a v noci pro jistotu jely i s mamkou 40 km na pohotovost. Jsem se tu sama s klukama malem pos.ala strachy. No a vcera jsem se vzbudila s knedlikem v krku, dneska uz mam uzliny natekle az k usim, nemuzu mluvit ani polykat. Mamka me odvezla k mistnimu obvodakovi (fakt fesak, blondak, kudrnatej, vek max. 30) a je to angina jak vysita, dostala jsem atb a lezim.
A přijde fešák na kontrolu? Jestli jo, tak si vem čistý pyžamo! ![]()
A samozřejmě přeju brzké uzdravení
Zítra by se mělo ochladit, tak snad to bude lepší.
@Prof. Farnsworth píše:
A přijde fešák na kontrolu? Jestli jo, tak si vem čistý pyžamo!A samozřejmě přeju brzké uzdravení
Zítra by se mělo ochladit, tak snad to bude lepší.
Kdepak, kontrola u me dr.
cisty pyzamo uz stejne nemam ![]()