Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
tak to má jen podvrtnutý, má mít klidový režim, takže jsem ráda, že jsem se ještě nezbavila kočáru, ať žije lenost ![]()
@Tamtama píše:
tak to má jen podvrtnutý, má mít klidový režim, takže jsem ráda, že jsem se ještě nezbavila kočáru, ať žije lenost
Tak aspoň že tak.
@Tamtama píše:
tak to má jen podvrtnutý, má mít klidový režim, takže jsem ráda, že jsem se ještě nezbavila kočáru, ať žije lenost
Tak ,,dobry''. A co na to ex? Ze ho nevzal ani k lekari a ted ma kluk podvrknutou nohu?
@vertunka píše:
Tak ,,dobry''. A co na to ex? Ze ho nevzal ani k lekari a ted ma kluk podvrknutou nohu?
odepsal, že chudáček, ať odpočívá ![]()
@Detsa píše:
Obejmuti zdarma…
![]()
A koho, když tu nikdo není… Tak zavolej holky
![]()
@Zkai píše: Čau, je mi vedro i vleže… Co děláte?
Anička už spí, já jsem ti tam poslal SZ a jinak je mi vedro taky. Detsa s profesorem jsou v diskuzi Nepoužitelné single ladies.
Mám je zavolat, nebo vyvolat?
![]()
@Detsa píše:
vleže je eště větší vedro ne
No já se v leže nehýbu, ve stoje víc ![]()
@Zkai píše: Čau, je mi vedro i vleže… Co děláte?Čtu si konspirační teorie na téma Kdo zabil Kennedyho.
Příspěvek upraven 29.07.18 v 22:45
@Detsa píše:
Záleží co máš za matraci no. Ono jak přijdeš do kontaktu eště s tou matrací, tak ti je eště větší vedro
@Anna766 píše: Čtu si konspirační teorie na téma Kdo zabil Kennedyho.Příspěvek upraven 29.07.18 v 22:45
Zahradník… Tjo to je fakt oddychova literatura.
@Zkai píše:
Zahradník… Tjo to je fakt oddychova literatura.
Toho tam nepíšou.Prý Lee Harvey Oswald nebo ho nechal zabít Fidel Castro,možná mafie nebo taky následný prezident Johnson případně šlo o komplot zbrojního průmyslu a ministerstva obrany.
Ve skutečnosti to ví jen Bůh a svatý Václav.A ti nám to neprozradí.
@Zkai píše:
No já se v leže nehýbu, ve stoje víc
Ahoooj. My se cely vikend čochtali. Uplně jsem na Tebe myslela
. Manžel se mě ptal, odkud to mám. Z éčka přeci
.
@vertunka píše:
Ahoooj. My se cely vikend čochtali. Uplně jsem na Tebe myslela. Manžel se mě ptal, odkud to mám. Z éčka přeci
.
Ono se asi ani nic jiného dělat nedá. Na klouzačkách se dají smažit volská oka a mokrej písek jsem nevyhrabala čtrnáct dní.