Proč ty chlapy milujeme?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.15 22:47

1. Kterou vlastnost na partnerovi milujete nejvíc? (čím vám imponuje?)
vždycky mě dokáže rozesmát, nebo alespoň uchlácholit, když mi je zle nebo se trápím

2. Kterou vlastnost na partnerovi nesnášíte?
Zřejmě neumí hodiny, protože jen zcela výjimečně přijde včas :evil:

3. Jak dlouho jste spolu a jaký máte mezi sebou věkový rozdíl?
Jsme spolu 5 let, rozdíl jen 1,5 roku ;)

4. Co by se muselo mezi vámi stát, aby jste se rozhodla pro okamžitý rozvod/rozchod?
No, to asi nedokážu určit, vždycky by záleželo na situaci, ale myslím, že bych mu třeba neodpustila, kdyby nějak vědomě ohrozil mimčo :/

5. S čím vám doma chlapi pomáhají?
Asi snad všechny domácí práce (i když ho nepouští k žehlení) :) Většinou sám vidí, když něco nestíhám/nezvládám ;)

6. Nosí vám dárky „jen tak“ nebo pro vás občas udělá něco pěkného? (pozvání do kina, na večeři…)
Dárky už ne tak často, častěji jsou to jen milá gesta nebo drobnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.15 12:11

1. Miluji na něm jeho ochotu, že rád pomáhá lidem okolo něj, jeho smysl pro humor a hlavně to, že i když jsem někdy na „baňu“, tak že se udrží a radši mi vlepí pusu, prostě, že to se mnou zvládá. :-)

2.Nesnáším na něm, že se dokáže strašně rychle urazit i kvůli prkotince.

3. Jsme spolu 4 a půl roků, věkový rozdíl 3 roky.

4. Nejspíš fyzické i psychické týrání a asi i nevěra..

5. No jak kdy… někdy s ničím, někdy se vším, dle jeho nálady. :-D

6. Já sem tam dostanu čokoládky, buď když jde domu z práce a nebo z obchodu. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silná
27.6.15 15:54

1. Kterou vlastnost na partnerovi milujete nejvíc? (čím vám imponuje?)
Je vtipný, charismatický, neskutečně hodný, přemýšlivý, pracovitý, zručný a krásný :) navíc je to skvělý milenec a dokáže mě hodiny poslouchat :D

2. Kterou vlastnost na partnerovi nesnášíte?
To jsou blbosti. Jako třeba že místo věšáků používá židle a věci vybaluje, až když je potřebuje… Občas i včetně zmraženého jídla :D

3. Jak dlouho jste spolu a jaký máte mezi sebou věkový rozdíl?
obojí dva roky :)

4. Co by se muselo mezi vámi stát, aby jste se rozhodla pro okamžitý rozvod/rozchod?
Musel by mi hodně ublížit do té míry, že bych k němu ztratila veškerou úctu a důvěru. Konkrétních věcí a situací může být hodně, ale důležité je, že mu věřím.

5. S čím vám doma chlapi pomáhají?
S úklidem, s vařením, s praním, žehlením… Dokonce venčí mého psa :) Je fakt, že přesto že má více volného času, tak jsem v domácích pracích já ta aktivnější, ale nějak zásadně mi to nevadí, protože se o domácnost starám ráda a když ho poprosím o pomoc, nikdy mi neřekne ne.

6. Nosí vám dárky „jen tak“ nebo pro vás občas udělá něco pěkného? (pozvání do kina, na večeři…)
Pořád něco. Ne tak často, jako dřív, ale překvapuje mě neustále. Jsou to drobnosti, ale vždycky potěší :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky