Proč volíte pravici?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2075
15.9.22 15:25
@Lorre píše:
Já spíš volím proto, aby se tam nedostal nějaký pitomec, kterého dycky volí spis soc. slabší, neinformovani, nemakaci, vyzirky, komunisti a pár podivínu. To znamená ve zkratce, že volím např proti agentovi Buresovi, proti silenemu samurajovi, proti Zemanovi atd…
Jinak to asi není nikdy vyhra :mrgreen:

A to je přesně ono. Kdo si sakra myslíš, že jsi? Vidíš, jak moc se povyšuješ? Kdo ti dal právo označovat lidi s jiným názorem takto? Ty fakt věříš tomu, co blábolíš? Nepatřím ani do jedné z těch tebou jmenovaných skupin a stejně se v tom rozcházíme. Diskuze je na místě, dokud se někdo (ty) nezačne projevovat takto, to je prostě dno a zoufalý nedostatek argumentů.

• načítám...
ludmilaadamkova
15.9.22 15:38

Kdo volí SPD volí prostě Okamuru a může si to ospravedlňovat jak chce. Je to jeho stranu už asi třetí nebo kolikátá. Vždy když se totálně rozhádal s lidma ve své straně vykopli ho (neboli sám odešel) a ta strana upadla v zapomnění.

Je to prostě jeho strana on ji založil (dobře ještě s Radimem Fialou), Okamura určuje kam se strana bude ubírat a pokud se s nima rozhádá dopadne to uplně stejně jako s Usvitem.. strana upadne v zapoměnní a Okamura si založí zase jinou stranu.

Většina jejich volebního programu je nemožná a jsou to prázné populistické plky. Pokud by se SPD dostala k moci (jako že se to nestane) stejně by bylo vše naprosto jinak.

Jestli někdo věří, že když vystoupíme z EU a NATO nastane v ČR ráj na zem ať si dá mokrej hadr na hlavu.

• Upravit
21058
15.9.22 15:40

Do kongresu za Virginii usiluje o znovuzvolení nějaká Jennifer.

Má heslo:

„For Reproductive Justice.“

Básnický to opis hesel:

„Chci kukat bez následků.“ nebo „Potraty až do porodu a ještě chvíli po něm.“

To nevymyslíš. :zed:

Příspěvek upraven 15.09.22 v 15:44

• načítám...
4053
15.9.22 15:42
@HloupýFlop píše:
Klidně se přiznám - budu volit SPD, protože je to jediná strana, která má šanci se do vlády dostat a předvést, co umí. Každý doteď zklamal, proč jim nedat šanci. A neuvěřitelně mě uráží, když se voliči jiných stran povyšují a berou lidi s jiným politickým názorem za méně inteligentní. Když volím někoho ze slepence, dělá to ze mě víc? Na gymplu jsme fasovali placky “Volím Karla” - já a spolužák jsme je nenosili, kdo byl celý týden “náhodou” zkoušený? :roll: Fakt nechápu, kde se tohle pohrdání bere, to fakt věříš tomu, že jsi lepší než jiní? Hlavně tu pravice a levice už snad neexistuje - každý používá prvky z toho a z toho, leda tak ultrapravice - jako teď ve Švédsku. Fandím jim, mají šanci dokázat, že jen nežvanili

Presne :palec:,je dobry, ze mas koule to napsat!

• načítám...
411
15.9.22 15:43
@HloupýFlop píše:
A to je přesně ono. Kdo si sakra myslíš, že jsi? Vidíš, jak moc se povyšuješ? Kdo ti dal právo označovat lidi s jiným názorem takto? Ty fakt věříš tomu, co blábolíš? Nepatřím ani do jedné z těch tebou jmenovaných skupin a stejně se v tom rozcházíme. Diskuze je na místě, dokud se někdo (ty) nezačne projevovat takto, to je prostě dno a zoufalý nedostatek argumentů.

Muzu se te zeptat - slusne, nemam v planu te urazet, prijdes mi podle toho, jak pises, rozumna a normalni (narozdil od velke casti priznivcu techto partaji, kteri se skutecne projevuji na socialnich sitich tak, jak to Lorre mozna ponekud bez obalu popisuje a podporovaci, co znam, se skutecne vetsinou do takových kategorii radi - u nas v dedine vede kandidatku mistni vylupek, ktery se nestara o sve dite, ani neplati, a byl v podmince kvuli napadeni, ti, co jsou v pohode, byvaji zalostne neinformovani), co ti na programu SPD imponuje a jestli si myslis, ze jsou body jejich programu realne proveditelne, pripadne jak? Odpovidat nemusis, pokud si myslis, ze to rozdmycha vasne nebo se bojis, ze by te nekdo urazel.

• načítám...
2075
15.9.22 15:49
@KalamityJohn píše:
Do kongresu za Virginii usiluje o znovuzvolení nějaká Jennifer.

Má heslo:

„For Reproductive Justice.“

Básnický to opis hesel:

„Chci kukat bez následků.“ nebo „Potraty až do porodu a ještě chvíli po něm.“

To nevymyslíš. :zed:

Příspěvek upraven 15.09.22 v 15:44

Virginie pro mě byla vždy les na točení hororů :mrgreen: Asi jako ty Kokory :oops:

• načítám...
21058
15.9.22 15:51
@HloupýFlop píše:
Virginie pro mě byla vždy les na točení hororů :mrgreen: Asi jako ty Kokory :oops:

Hele bacha, jo? Virginia je krásná.

• načítám...
2075
15.9.22 15:56
@marcellia píše:
Presne :palec:,je dobry, ze mas koule to napsat!

Lidi se za to zbytečně stydí, já mám rozum a vlastní úsudek, nejsem blbá. Proto mě tak vytáčí lidi bez argumentů, ale s přesvědčením o vlastní inteligenci.

• načítám...
2075
15.9.22 15:56
@KalamityJohn píše:
Hele bacha, jo? Virginia je krásná.

Kokory taky. Občas….

• načítám...
2650
15.9.22 16:05
@Zumpa píše:
Tohle je hloupé strašení. Samozřejmě, že by ČR mohla z EU vystoupit, k něčemu by to rozhodně bylo.

Jistě že by mohla, ale v čem přesně nám pak bude lépe? Obávám se, že v mnoha ohledech bychom to spíš odskákali.

• načítám...
2075
15.9.22 16:06
@ludmilaadamkova píše:
Kdo volí SPD volí prostě Okamuru a může si to ospravedlňovat jak chce. Je to jeho stranu už asi třetí nebo kolikátá. Vždy když se totálně rozhádal s lidma ve své straně vykopli ho (neboli sám odešel) a ta strana upadla v zapomnění.

Je to prostě jeho strana on ji založil (dobře ještě s Radimem Fialou), Okamura určuje kam se strana bude ubírat a pokud se s nima rozhádá dopadne to uplně stejně jako s Usvitem.. strana upadne v zapoměnní a Okamura si založí zase jinou stranu.

Většina jejich volebního programu je nemožná a jsou to prázné populistické plky. Pokud by se SPD dostala k moci (jako že se to nestane) stejně by bylo vše naprosto jinak.

Jestli někdo věří, že když vystoupíme z EU a NATO nastane v ČR ráj na zem ať si dá mokrej hadr na hlavu.

Nepřímo asi jo, ale jako soudná ženská bych konkrétně jemu hlas nedala. je mi úplně jedno, co má za sebou. Mě zajímá co nabízí teď. A s tím sympatizuju. A nejsem deb*l, abych si myslela, že to bude hned - 4 roky jsou krátká doba. Zatím největší škody tu napáchali Topky a modří čurgli.

• načítám...
ludmilaadamkova
15.9.22 16:09
@HloupýFlop píše:
Nepřímo asi jo, ale jako soudná ženská bych konkrétně jemu hlas nedala. je mi úplně jedno, co má za sebou. Mě zajímá co nabízí teď. A s tím sympatizuju. A nejsem deb*l, abych si myslela, že to bude hned - 4 roky jsou krátká doba. Zatím největší škody tu napáchali Topky a modří čurgli.

A co nabízí tedy ted? :nevim:

• Upravit
3339
15.9.22 16:22

@HloupýFlop Ale Okamura má svou politiku založenou na tom, že je v opozici a kritizuje. On ani ve vládě být nechce, nemá na to jednak kompetentní lidi ve straně a jednak jakkoli uskutečnitelný program. Už mu tahle strategie dlouhá léta vychází a hlavně sype zlaťáky. Kdybys jeho odobu sledovala delší dobu, tak víš, že tomuhle člověku o nic jiného nejde, kam vítr, tam plášť.

• načítám...
2075
15.9.22 16:37
@Emmara píše:
Muzu se te zeptat - slusne, nemam v planu te urazet, prijdes mi podle toho, jak pises, rozumna a normalni (narozdil od velke casti priznivcu techto partaji, kteri se skutecne projevuji na socialnich sitich tak, jak to Lorre mozna ponekud bez obalu popisuje a podporovaci, co znam, se skutecne vetsinou do takových kategorii radi - u nas v dedine vede kandidatku mistni vylupek, ktery se nestara o sve dite, ani neplati, a byl v podmince kvuli napadeni, ti, co jsou v pohode, byvaji zalostne neinformovani), co ti na programu SPD imponuje a jestli si myslis, ze jsou body jejich programu realne proveditelne, pripadne jak? Odpovidat nemusis, pokud si myslis, ze to rozdmycha vasne nebo se bojis, ze by te nekdo urazel.

Já chápu, co myslíš - mám takovou polovinu rodiny, a ti jsou zrovna KDU. Co mi imponuje - jelikož jsem žila pár let v Přerově, tak jsem bohužel chtě nechtě uklouzla k nenávisti chráněných existencí. Jako těhotná jsem jela z práce a v Olomouci v podchodu mě napadly dvě hnědočešky. Postupem času jsem se prostě stala “rasistkou”(Ale mám kamaráda v Keni, tak to není v pravém slova smyslu, ale rozumíme si myslím). Známá ze základky má 4 děti se čtyřmi otci. Radí ostatním, jak obejít papíry a dostat příspěvky. Plošné příspěvky jsou kravina - sleva na dani leda. Dále exekutoři - zazvonili mi na dveře, já doma se dvěma miminy - nezájem. Bývalý zaměstnavatel za mě neplatil pojištění, šel do likvidace teda. Proveditelné to rozhodně nebude hned (kam by ta kriminalita stoupla). Ale pomalé kroky by se dít mohly. Prostě kašlu na nějaké sluníčkaření, zajíma mě moje rodina. Stal ze ze mě cynik a sobec a to prostě časem potká každého.

• načítám...
15820
15.9.22 16:54
@KeckaJ píše:
Jistě že by mohla, ale v čem přesně nám pak bude lépe? Obávám se, že v mnoha ohledech bychom to spíš odskákali.

Jo, všichni se výstupu obávají a přitom není čeho. Fakticky by byl růst ekonomiky min. stejný, kdybychom do EU nevstoupili. Krom toho volný obchod a další mohou existovat bez členství EU. Nebo např. demonstrujícím tupcům a bezmozkům nadávajících na Fialu by se třeba značně líbilo, že bychom měli dramaticky levnější energie.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová