Proč volíte pravici?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
ludmilaadamkova
15.9.22 16:55
@HloupýFlop píše:
Já chápu, co myslíš - mám takovou polovinu rodiny, a ti jsou zrovna KDU. Co mi imponuje - jelikož jsem žila pár let v Přerově, tak jsem bohužel chtě nechtě uklouzla k nenávisti chráněných existencí. Jako těhotná jsem jela z práce a v Olomouci v podchodu mě napadly dvě hnědočešky. Postupem času jsem se prostě stala “rasistkou”(Ale mám kamaráda v Keni, tak to není v pravém slova smyslu, ale rozumíme si myslím). Známá ze základky má 4 děti se čtyřmi otci. Radí ostatním, jak obejít papíry a dostat příspěvky. Plošné příspěvky jsou kravina - sleva na dani leda. Dále exekutoři - zazvonili mi na dveře, já doma se dvěma miminy - nezájem. Bývalý zaměstnavatel za mě neplatil pojištění, šel do likvidace teda. Proveditelné to rozhodně nebude hned (kam by ta kriminalita stoupla). Ale pomalé kroky by se dít mohly. Prostě kašlu na nějaké sluníčkaření, zajíma mě moje rodina. Stal ze ze mě cynik a sobec a to prostě časem potká každého.

Chápu co chceš, ale naprosto nechápu, proč si myslíš že tohle zařídí zrovna Okamura.
Naprostej populista a hrabač peněz který se zrovna nagažuje v SPD které sám založil. SPD není strana která fungovala před Okamruou a jen ho k sobě přizvala to je prostě Okamura. Opravdu by mě zajímalo proč věříš že on je schopný nastolit řád v ČR. Žádný SPD bez Okamury neexistuje.
Mimochdem jsem koukala na jejich program a jako první bod mají vystoupení z EU a spolupráce pouze si VIsegrádskou 4.
Naprostá utopie.

• Upravit
2075
15.9.22 17:40
@ludmilaadamkova píše:
Chápu co chceš, ale naprosto nechápu, proč si myslíš že tohle zařídí zrovna Okamura.
Naprostej populista a hrabač peněz který se zrovna nagažuje v SPD které sám založil. SPD není strana která fungovala před Okamruou a jen ho k sobě přizvala to je prostě Okamura. Opravdu by mě zajímalo proč věříš že on je schopný nastolit řád v ČR. Žádný SPD bez Okamury neexistuje.
Mimochdem jsem koukala na jejich program a jako první bod mají vystoupení z EU a spolupráce pouze si VIsegrádskou 4.
Naprostá utopie.

Protože kdo jinej? Nikdo tak extremní program nemá, nikdo si netroufne takhle se vyjádřit. A jsem zpátky u bodu - dát mu šanci. Když to projede - furt tu máme opozici. A co bys vytkla Orbánovi? Já jsem pro V4 všěma dvaceti.

• načítám...
2650
15.9.22 17:55

@Zumpa Jasně všechno jde, ale musí na vše být daná smlouva a jak jsem již psala, jsme příliš malý hráč. :nevim:

@HloupýFlop Jakože čisté pro V4? Jakože pro soubor 4 států? Nikdo další? Fakt tohle utáhne ekonomiku?

• načítám...
ludmilaadamkova
15.9.22 17:59
@HloupýFlop píše:
Protože kdo jinej? Nikdo tak extremní program nemá, nikdo si netroufne takhle se vyjádřit. A jsem zpátky u bodu - dát mu šanci. Když to projede - furt tu máme opozici. A co bys vytkla Orbánovi? Já jsem pro V4 všěma dvaceti.

Jakože všechny země 4 vystoupí z EU a budou s náma :mrgreen: Nebo jako jak si to představuješ? Mně to nějak není uplně jasné, jak si lidé co nechtějí EU a jen spolupráci s V4 představují. Projekt v4 je veskrze kosmetický, protože ve skutečnosti každý kope za vlastní zájmy. Naposledy konflikt kolem Torowa do toho dost hodil vidle. Orban má extrémní názory a žádný z vrcholových politiků s ním nechce být spojován.

• Upravit
ludmilaadamkova
15.9.22 18:01
@KeckaJ píše:
@Zumpa Jasně všechno jde, ale musí na vše být daná smlouva a jak jsem již psala, jsme příliš malý hráč. :nevim:@HloupýFlop Jakože čisté pro V4? Jakože pro soubor 4 států? Nikdo další? Fakt tohle utáhne ekonomiku?

Polsko ani Slovensko NIKDY nevystoupí z EU ani nemají takové nápady.. U Orbána si nejsem jistá.

• Upravit
3339
15.9.22 18:33

@HloupýFlop Hele a to té exekuci nic nepředcházelo? Kamarádce se stalo to samé, bývalý zaměstnavatel za ni neplatil pojištění, byť tedy na výplatní pásce to bylo uvedeno. O ničem léta nevěděla, pak ji obeslala pojišťovna, ale řešila to s nimi a vyřešila. Žádní exekutoři jí domů nepřišli.
Extrémní program jehož naplnění by zařídil jak? To je to oč tu běží. Velmi těžko, většinu mít nebude a do koalice s ním jen tak někdo nepůjde. A i kdyby se nějakým zázrakem stalo, jak by to asi udělal? A jak jsem psala, on o to ani nestojí, tak jak to je mu to sype dostatečně.
Myslet jen na sebe a na svou rodinu je celkem pochopitelné, nicméně člověk není ostrov, žijeme ve společnosti a ať se nám to líbí nebo nelíbí je potřeba řešit i palčivé sociální problémy, protože jejich neřešení vede ještě k horším problémům. Neměla by být snaha o extrém, ale o rovnováhu. To není o žádném „sluníčkaření“. Jsme společnost založená na solidaritě a díky bohu za to. Postarat se o slabší je známkou civilizovanosti, pokud systémem proklouzávají vykukové, kteří ho zneužívají, je třeba zalepit díry, ne ho rušit. Je to DPH toho, že tu máme všichni jistoty, o kterých se jiným ani nesnilo.

• načítám...
6439
15.9.22 18:37

Pravice tu bude, až se nebudou rozdělovat státní prachy politickým stranám za volební hlasy. Pak teprve bude na politickém kolbišti jasno.

• načítám...
15820
15.9.22 19:03
@samá práce píše:
Pravice tu bude, až se nebudou rozdělovat státní prachy politickým stranám za volební hlasy. Pak teprve bude na politickém kolbišti jasno.

Nemyslím si. Každopádně současný volební systém je vadný, volit by měl jen ten, kdo odvádí daně a ty odvody jsou v plusové bilanci vs veškeré formy dotací.

• načítám...
ludmilaadamkova
15.9.22 19:09
@Zumpa píše:
Nemyslím si. Každopádně současný volební systém je vadný, volit by měl jen ten, kdo odvádí daně a ty odvody jsou v plusové bilanci vs veškeré formy dotací.

Takže všichni na nemocenské, rodičáku, starajících se o osoby blízké, případně ti co měli např úraz a jsou v invalidním důchodu volit nebudou :mrgreen:

• Upravit
2075
15.9.22 19:31

@Maribelle Byla jsem obeznámena pojištovnou, že mám dluh, den na to mi volali z hospodářské kriminálky kvůli výslechu a v tu samou minutu vtrhl exekutor. Jak jsem později pochopila, tak ten přerovskej šmejd (exekutor) je známá firma. Nikdy se mi to nestalo, snad ten podvodnikatel, kterej má tohle celé na svědomí, už dopodnikal.

• načítám...
15820
15.9.22 19:41
@ludmilaadamkova píše:
Takže všichni na nemocenské, rodičáku, starajících se o osoby blízké, případně ti co měli např úraz a jsou v invalidním důchodu volit nebudou :mrgreen:

Ano. Volit by měli jen ti, kteří do systému přispívají. Ne ti, kteří jsou na něm závislí. Proto jsou výsledky vždy jasné předem - vyhrává jen a pouze nějaká forma levice.

• načítám...
ludmilaadamkova
15.9.22 20:06
@Zumpa píše:
Ano. Volit by měli jen ti, kteří do systému přispívají. Ne ti, kteří jsou na něm závislí. Proto jsou výsledky vždy jasné předem - vyhrává jen a pouze nějaká forma levice.

A nemělo by tam být ještě kdo vydělá víc má větší váhu hlasu? Taklovej Bakala, Babiš, Janecček by měli třeba tisíc hlasů protože vydělávají opravdu hodně a ti co mají jen 20 měsíčně ty by třeba měli jen půlku hlasu.

• Upravit
30604
15.9.22 20:07
@HloupýFlop píše:
A to je přesně ono. Kdo si sakra myslíš, že jsi? Vidíš, jak moc se povyšuješ? Kdo ti dal právo označovat lidi s jiným názorem takto? Ty fakt věříš tomu, co blábolíš? Nepatřím ani do jedné z těch tebou jmenovaných skupin a stejně se v tom rozcházíme. Diskuze je na místě, dokud se někdo (ty) nezačne projevovat takto, to je prostě dno a zoufalý nedostatek argumentů.

Jsem rozumný volič a takhle ty lidi označuji, neboť jsou zaslepeni a jediný co vidí sou, že Babiš jim dá 2000 Kč podporu a sníží daně (příklad). Vůbec je nezajímají jiné aspekty, budoucnost státu atd… Zkrátka lidi co sou snadno ovlivnitelni, hloupý, stáří, nebo na dně společnosti a uvěří každou lež Babisovi.
Pak tu je populista s katanou co hlásí vystoupit z EU, no ten se úplně pomatl. Bojuje proti migraci a sám má šikmý oči. No a nebo volit největší ulhanou sv*** Zemana, který se nestydí vystupovat proti vlastnímu narodu, to pro mě prostě nejsou normální voliči.

• načítám...
2075
15.9.22 20:43
@Lorre píše:
Jsem rozumný volič a takhle ty lidi označuji, neboť jsou zaslepeni a jediný co vidí sou, že Babiš jim dá 2000 Kč podporu a sníží daně (příklad). Vůbec je nezajímají jiné aspekty, budoucnost státu atd… Zkrátka lidi co sou snadno ovlivnitelni, hloupý, stáří, nebo na dně společnosti a uvěří každou lež Babisovi.
Pak tu je populista s katanou co hlásí vystoupit z EU, no ten se úplně pomatl. Bojuje proti migraci a sám má šikmý oči. No a nebo volit největší ulhanou sv*** Zemana, který se nestydí vystupovat proti vlastnímu narodu, to pro mě prostě nejsou normální voliči.

A já mezi ty lidi patřím a dost mě uráží tvoje otevřené škatulkování. Pobírám jen rodičák (a ještě minimálně rok budu)a ani na těch usmolených 5 tisíc jsme “nedosáhli”. Prsíš se tady, jak voliči nejdou do hloubky a nezajímá je budoucnost - ale neděláš snad to samé? Zaškatulkuješ voliče a navrch je urazíš - a vše jen proto, že ti není sympatický jejich názor. Promiň, ale to má do rozumného občana daleko

• načítám...
30604
15.9.22 22:27
@HloupýFlop píše:
A já mezi ty lidi patřím a dost mě uráží tvoje otevřené škatulkování. Pobírám jen rodičák (a ještě minimálně rok budu)a ani na těch usmolených 5 tisíc jsme “nedosáhli”. Prsíš se tady, jak voliči nejdou do hloubky a nezajímá je budoucnost - ale neděláš snad to samé? Zaškatulkuješ voliče a navrch je urazíš - a vše jen proto, že ti není sympatický jejich názor. Promiň, ale to má do rozumného občana daleko

To je přesně ono. Zas tě ukecaji na to že budeš mít víc peněz. Jo to chci to volím. Někdo kdo slibuje prachy v tezce zadlužené státě to nemůže myslet vážně.
Samozřejmě když vidím, jaké osobnosti naší občané volí, tak je odsoudim :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová