Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ty nemáš pusu abys ji něco řekla? Prostě - děkujeme za ochotu, ale máme už na dnešek jiný program. Příště předem zavolejte. Tady máte kapesník a na shledanou
Ahoj Babi, díky moc, pojď dál, teprv budeme snídat… Tady ji máš, já se ještě trochu prospím. A radši příště ráno napiš, já když malá spí, tak si ráda prispim a vstáváme dýl.
No normálně, že v 8 ráno spíte a ať chodí později, ale předem se ohlásí a nechodí k vám, kdy se jí zachce.
Babi, vždyť ty víš, že tě vždycky moc rádi uvidíme. Ale prosím tě, taky míváme svůj program. Můžeš, prosím tě, radši cinknout předem, že se k nám chystáš?
@Anonymní píše:
Potrebuju si tu vylit srdce
Asi tchyni vemu klíče od baraku, po fakt dlouhé době, jsem si řekla ze zůstanu s dcerou doma a ze si pospíme.. no tchyně si zrovna dnes řekla že prijde v 8 ráno že chce vozit kočár. Klíče má z důvodu, ze když jedeme na dovolenou, tak je má ona, a my zas její. ale ze to bude využívat kdy se ji zachce?. Co kdyby jsme s manželem zrovna:. Ještě vymyslet jak ji to říct. Aby se zas nerozbrečela že ji nechcem a nedělala chudaka před rodinou
Tak nechavejte klic v zamku, ne? Kdyz jde manzel do prace a ty jeste spis, tak to nejde no, ale kdyz jste oba doma. Normalne bych ji rekla, ze v 8 rano jeste spime, at se priste ohlasi.
Víš, k čemu máš pod nosem ten otvor?
Normálně jsi jí měla říct, že děkuješ za zájem, ale příště ať dává dopředu vědět. A pokud jsi neschopná jí to říct, nechávej si zevnitř zámku klíč a je to.
@Anonymní píše:
Asi tchyni vemu klíče od baraku, po fakt dlouhé době, jsem si řekla ze zůstanu s dcerou doma a ze si pospíme.. no tchyně si zrovna dnes řekla že prijde v 8 ráno že chce vozit kočár. Klíče má z důvodu, ze když jedeme na dovolenou, tak je má ona, a my zas její. ale ze to bude využívat kdy se ji zachce?. Co kdyby jsme s manželem zrovna![]()
. Ještě vymyslet jak ji to říct. Aby se zas nerozbrečela že ji nechcem a nedělala chudaka před rodinou
Nech klíče v zámku. Pokud teda nemáte jako my speciální, který jde odemknout i tak. Protože už jsem volala zámečníka, protože tchyňka se synem si zabouchli a byly klíče zevnitř.
Nech si klíče v zámku, nebo my máme jeden jeden zámek zevnitř a zamyká se jenom, když je někdo doma, takže když chci, tak si nikdo nemůže jen tak přijít a odemknout si, když sem doma
klíče si nechávám náhradní u mamky i ségry, už se nám stalo, že sme šli na procházku a zabouchli si klíče doma, takže nemít klíče u nikoho se mi riskovat nechce. Ale já teda ani tak nemám nevychovanou rodinu a minimálně by zazvonili, kdyby k nám šli. Ale nejlepší bude si to vyříkat ![]()
Vyměnila bych zámek a klíče jí už nedala a vypla zvonek, když bych si s mimčem chtěla přispat, jo a telefon bych taky dala na tichý režim. O dovolené klíče dát a pak si je vzít zpátky.
Je mi Tě líto, protože existují bezohlední lidé, které Tvoje pohodlí vůbec nezajímá. Tvoje tchyně je jedna z nich.
Budeš to mít ještě v životě s ní těžké. Rozhodně se můžeš vymezit v klidu a slušně, nebo s vyšším tónem hlasu, ale odhaduji, že Ti to dlouhodobě a v dalších situacích s ní stejně nepomůže.
Chi, já mám ta rána tak nepřijemný, že to by si zkusila jen jednou.
Jako proč řešíte, jestli se jí to dotkne či ne? Všichni moji blízcí, příbuzní a přátelé vědí, že neexistuje ke mně přijít bez ohlášení. Stačil normální oznam. Tchyni řekněte, že ty klíče dostala proto, aby jimi odemykala, když nejste doma. Když jste, dá vědět vždy předem a používat je nebude. Pokud to neunese - její problém.
Taky bych asi nesnesla, kdyby mi tak někdo vlezl do baráku, když to nečekám. I když na dědině se to neřeší. Jednou mi vlezl soused do kuchyně pres lešení, dělaly se zrovna omítky. A sousedka mi vlezla do koupelny, když jsem byla naložená ve vaně a holila jsem si nohy, stoupla si mezi futra, založila ruky v bok a No, tak tady seš, kolik mi můžeš prodat vajec, zítra přijedou děcka
Od té doby se doma důsledně zamykám.
@Betty MacDonald píše:
Taky bych asi nesnesla, kdyby mi tak někdo vlezl do baráku, když to nečekám. I když na dědině se to neřeší. Jednou mi vlezl soused do kuchyně pres lešení, dělaly se zrovna omítky. A sousedka mi vlezla do koupelny, když jsem byla naložená ve vaně a holila jsem si nohy, stoupla si mezi futra, založila ruky v bok a No, tak tady seš, kolik mi můžeš prodat vajec, zítra přijedou děckaOd té doby se doma důsledně zamykám.
Ať vám vrátí klíče od baráku, vy jí dejte její a až jakmile někdo z vás pojede na dovolenou nebo bude potřeba, tak si je můžete na tu dobu zase předat.
Jako, když si představím tchýni ráno u postele, tak mě celkem mrazí.
. Ještě vymyslet jak ji to říct. Aby se zas nerozbrečela že ji nechcem a nedělala chudaka před rodinou 
Asi tchyni vemu klíče od baraku, po fakt dlouhé době, jsem si řekla ze zůstanu s dcerou doma a ze si pospíme.. no tchyně si zrovna dnes řekla že prijde v 8 ráno že chce vozit kočár. Klíče má z důvodu, ze když jedeme na dovolenou, tak je má ona, a my zas její. ale ze to bude využívat kdy se ji zachce?. Co kdyby jsme s manželem zrovna