Prodej elektronických součástek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.3.21 10:49

Prodej elektronických součástek

Chtěl bych se zeptat, jelikož mám spoustu zdrojů staré elektroniky jak funkční tak elektroniky na opravu nebo na těžbu zlata a součástek. Tak by mě zajímalo jestli má cenu začít prodávat sice použité ale funkční elektro součástky, jako např když mám zdroje crt televizí tak když se mi povede vyjmout např vakuovou obrazovku tak má cenu jí prodat v případě pokud bude funkční dohledal jsem i že se taková obrazovka dá prodat i za 300-1000kč podle velikosti a druhu samozřejmě nebo např cívku a ten celek z crt monitoru by se mohl také dobře buď prodat na náhradní díly stejně jako základní deska a nebo ho střelit do sběru a třetí možnost je to použít na jinou crt ale bavíme se o prodeji a jsou dva způsoby buď bych mohl např na webnode vytvořit internetový e-shop a zde součástky prodávat a nebo je dát do bazaru a nebo někomu kdo to potřebuje popřípadě do chudé země třeba na jihu asie nebo do afriky..
Ale zdroje mám prakticky všeho od mixéru přes mobil až po počítač zatím jsem vše jen scrapoval a získával zlato stříbro paladium platinu a součástky popř. Základní kovy ale chtěl bych se přesunout dále a to k prodeji součástek když dám jako hlavní příklad crt vakuovou televizi tak z ní může být 150-2500kč tak by mě zajímalo má cenu to rozebírat a funkční součástky prodávat a nefunkční dávat do výkupu.. podle mého se za to dá dobře přivydělat…🤔 🤔 🤔 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35455
9.3.21 11:12

Nespletl sis trochu web? Úplně nevím, jestli ti tady těch 95% maminek co sem chodí pro radu s kojením a prdikama poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20825
9.3.21 12:16

@Giga_dron.tt jednotlivé součástky apod. ze starých spotřebičů se nevyplatí prodávat. Hlavně s tím eshopem bys měl tolik práce (časově), že ti to nezaplatí.

Jako varianta je, mít e-shop. Kde budes mít značky a typy spotřebičů a pokud někdo bude chtít díl, tak si napíše a ty jej vyoperujes, pokud to máš kde skladovat.

Jinak bych se na to vybodnul a pokud to vynáší, tak pokračoval jak jedeš teďka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák