Prodej nemovitosti - více realitek, poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kirke5
24.7.12 16:34

Rada

Holky, zrovna tu sleduju vaši diskuzi. Prodáváme byt a chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, jaké realitky jsou dobré a jaké už ne. Taky se nám ozvala Prolux, mají zítra přijít na prohlídku, tak jsem z toho teď vyděšená, ani je nemám pouštět domů, že jo!! Moc vám za toto upozornění děkuju a chtěla bych se zeptat, jestli nevíte ještě o nějakých dalších podobných proluxu, případně na co si mám dávat pozor. Děkuji moc:-)

• Citovat
  • Upravit
Kirke5
24.7.12 16:38

Realitky

Ještě bych vám řekla, kdo se nám ozval, jestli jsou dobří: AAAbyty, M+M reality, Patriot reality, Dachi, Deve Point, Českomoravská realitní..
A ještě další dvě, co nevím ten název.

• Citovat
  • Upravit
164
24.7.12 21:29
@Kirke5 píše:
Ještě bych vám řekla, kdo se nám ozval, jestli jsou dobří: AAAbyty, M+M reality, Patriot reality, Dachi, Deve Point, Českomoravská realitní..
A ještě další dvě, co nevím ten název.

Z těchto bych volila M+M. Ale jak tu někdo psal, i tak záleží na konkrétním člověku, na kterého narazíš. Proluxu se vyhni obloukem a hlavně nic nepodepisuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka Némethová
24.1.13 22:04

Dobrý den. Ráda bych se s Vámi podělila o zkušenost se službami RK Comfort reality. Na tuto RK jsem se obrátila s tím, že chci koupit rodinný dům. Zkontaktoval mě pan Rolák a pomohl mi s výběrem vhodných nemovitostí k prohlídce. Na zmíněné nemovitosti jsme se zajeli podívat a jedna se nám zalíbila. Na tomto domě jsme uskutečnili více prohlídek, a až jsme si byli úplně jisti jeho koupí, stanovili jsme si další postup. Prostřednictvím makléře jsme se dozvěděli vše potřebné, co se týče nemovitosti, zajistil nám vše potřebné, co se týče smluv a poradil s financováním. Makléři moc děkujeme za jeho vstřícné jednání a kompletní servis. Do budoucna se na Comfort reality v případě potřeby opět obrátíme. Zdravím. Némethová

• Citovat
  • Upravit
petra995
20.4.15 11:00

Ahoj,

v práci děláme výzkum na tému prodeje nemovitostí přes realitní kancelář a zajímají nás zkušenosti konkrétních prodejců. Pokud by jste měli zájem se výzkumu učastnit, samozřejmě za odměnu, napište mi prosim na adresu vyzkum2015@gmail.com.

Mockrát děkuju! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí